- Konu Sahibi bebegim_01
- #42.501
ya sen napcan bakim başkasının boyunu kilosunu.. sağlıklı mı bebeğin sağlıklı çok şükür.. tamam, şükret otur aşağı, tombiş değil sağlıklı olması önemli.. kızıcam ama aaaaaa....ayyy maaşallah ben de tam benim kızımın kilosu az galibaaa diye yakınacaktım bi okuyum dedim senin mesajını okudum yaa benimki de aşı olduğu gün 7200 çıktı seninki gayet iyiymiş canım yaa doktor da biraz az ama sorun etme demişti ben yine de kafayı taktım aşıdan sonra yemesi de azaldı emiyor ama yetmiyor mu bacakları tombik olsun istiyorum yaaaa boyu da 66 cm çıktı herkes bebişlerinin kilosunu yazsa merak ediyorum benimki gibi bu civarda kilosu olan var mı başka
3, sabah 10 da kahvaltı, 12 de meme, 2 de çorba+yoğurt, 4 de meme, 7 de pirinçunu+meyve, 11 de meme, sabah 6 da meme.. budur yani.. ek gıda 3 öğün, gerisi ANNE SÜTÜÜÜÜ...kızlar bu arada günde kaç öğün yediriyorsunuz 5 öğün mü?
canım ben sabah kahvaltı veriyorum 8 tahıllı ballı içine pekmez peynir yumurta, öğlene doğru meyve püresi, öğlen sebze ya da tarhana çorbası, ikindi gibi meyve ya da pekmezle tatlandırarak yoğurt vermeye çalışıyorum ama çok az yiyiyor akşamları arada bir muhallebi yapıyorum çünkü düzenli olarak yaptığımda bir türlü yediremedim yemiyor ben de hergün uğraşmıyorum yani anlayacağın 3 öğün yiyiyor benimkisi
aslında benim de sizlere sorum olacak günde toplamda 3-4 çaybardağı kadar ek gıda veriyorum tvde de bangır bangır en fazla 2 çay bardağı diyor doktor her öğün için 1,5 çay bardığı verebilirsin en fazla 2 çay bardağı demişti aklım çok karışık ne kadar versem bilmiyorum, bunları yedirdimde de emmiyor anca geceleri emzirebiliyorum ve bu da sütümü azaltıyor siz ne yapıyorsunuz sağıyormusunuz sütünüzü bu öğünlerde yoksa bu kadar yedirmiyormusunuz
canım sen ek gıda işini abartmışsın iyice, gerek yok ki okadar vermene.. şuan anne sütün ona yetecek zaten, hani yetmezse diye ve damak tadı gelişsin diye veriyoruz şuan ek gıdayı.. yani o kadar abartmana gerek yok, sen bol bol emzir, şuan anne sütüne herşeyden çok ihtiyacı var onun, emzir ki sütünde azalmasın lütfen.. ya varya neyi farkettim biliyomusunuz, biz sütü olan anneler böyle hevesliyiz ek gıda işine, illaki yemek yesin diye, sütü olmayan annelerde ek gıda vermiyim daha çok emsin sütüm artsın kesilmesin hepten bol bol süt içsin derdindeler.. nasıl bi kafa yapısına sahibiz biz böle yaaa...