ya bu ne enerji böle sabahlara kadaar muhabbet, biz gece yarısına doğru eve kendimizi zor atıyoruz, sonra da yorgunluktan üstümdekilerle sızmış kalmışım oğlanla birlikte, gece uyandıkta üst baş değiştik.. siz hiiç yorulmuyorsunuz herhalde bayramda, ya da biz mi beceremiyoz bu işi anlamadım.. neyse, gece muhabbetlerinizi kıskandım da ondan laf sokma çabasındayım, becerebildiysem ne alaa..
kız özledim be sizi 3 günde.. valla bağımlınız oldum ben ya.. iyi mi kötü mü bilemedim ama bu işi sanallıktan tez zamanda çıkarmaya karar verdim, bağımlı tabiri beni kendi kendime rahatsız ediyor çünkü artık.. veee happy, senin izmite geleceğin yok ya, biz sizin şu istanbul buluşmanıza gelelim diyoom.. ne dersiniz, denisssss senle de tanışırıız olma mıı? dönmene çook sevindim iyi olmanıza da.. ama ben tahmin ediyodum, şimdi onlar bomba gibi döner ordan diye, öle de olmuş çok şükür..
şimdii, istanbul da anadolu yakasında buluşursanız gelebilirim ama, malum köprü trafiği, oğlan kafayı yer arabada, e bende arabayı mı sürecem oğlanla mı ilgilencem yolda, onun için trafiğe çok karışmadan bişiler yapabilirseniz bizim için geliriz bizdeeee.. mesela, kozyatağı carefour gibiiiii...

hem sende rahaaat rahhaat sarılabileceğin biriyle tanışırsın.. yaşayan sandalyenin derdinden ancak bir diğer yaşayan sandalye anlar canım benim, rahat rahhaaat dertleşiriz olmaz mıı? ayy, çok heyecanlandım bak şimdi,
oluuurrrrrrrrrr deyin lütfeeennnnn.... benim oğluşumun da arkadaşı olsun yaştaş yaştaş..
bi çalışmaya başlayayım, şölee iyiiii denebilecek paralar kazanmaya başlıyayım, en az burdan 10 kişiye uçak bileti gönderecem, hep beraber tanışalım, oturup karşılıkla, gözlerimizin içine bakarak bi muhabbet edelim.. ufaklıklarda tanışsın, koklaşsın, birbirinin saçını çeksin, ağzındaki oyuncağa saldırsın, cici yapsın sevsin koklasın.. ay valla çok istiyorum hepinizle tanışmayı bende.. happy yakında tüm kadroyu tamamlayacak, çok kıskanıyom çoook.. ki öle kolay kolay kıskanmayı becerebilen biri olmamama rağmen, sizin bu tanışmalar, beni bitirdii... kız, gelirken tüm resimleri getir yanında, bende görecem herkesi, lütfeeennn..
neyse, oğlan uyanır birazdan, yavaştan hazırlanayım ben, gidilecek daha çook yer var.. seviyom bayramları, ama niye bayramdan bayrama anca görüşülür sevdiklerle bilemiyom.. nasıl bir vakit bulamamazlık, nasıl bir rahatlık anlamıyorum.. bayramdan sonra durmadan gezeceğim, şimdiden belli oldu, benim bu bayram ve gezme işi en az bir ay sürer gibi.. okadar çok kişiye söz verdim ki.. kış gelmeden, gidip herkesin gönlünü ve duasını alayım.. sonra bütün kış dolup dolup taşan depodan çıkarır çıkarır kullanırım sevgiyii..
sevgiyle kalın.. öpüldünüüüzzz....