- Konu Sahibi bebegim_01
- #44.621
Cokgecmis olsun..yani bı gun bı şey yemedi erdem de..hiiiiiccc..sadece su.bende distribütör gene diye cok telaş yapmadım ?.oyle çıktı yani..tez zamanda atlAtin sizde inşallah.masallah kuzuma hayırlı olsun ..aman dılını ısır..:) bu dıs belırtılerı bızı mahfettı ..
yok yok asu da da ipek tede dis yok daha..benim bildigim..sizlerden müjdeli ve sıkıntısız haberler bekliyoruz zatenMaşallahBizde daha dişte yok belirti de
Diyorum ya, tek dişsiz kasım bebeği benim oğlum
![]()
yok bea Bayram gunü doğmuştum ben..Haziran 85,,, ama dediğin gibi hakikaten su esim ve ailesi konusunda cok sansliyim.burda yazılan ciizilenleri okuyorum da inanamıyorum..tamam benimkiler uç nokta..kaynanam o kadar melek ki cevresi üzülmesin diye hasta olmuş tedavi gormuş bı insan..sadece bana değil..herkes için kendini paraliyo..bazen erdem le ilgili bı seye üzülüyorum..bosver önemli olan sensin..sen olmadan ne esın mutlu olur ne cocuk..once senin saglıgın ve keyfin diyen bı kadın bana..sutum yok mü diye ağlarken yoksa yok.once senin saglıgın dedi..annem bile bna yuklenmisken ..fışkırıyor sütun bak diye diye bana nasıl moraller verdi..kaynanalik ta değil mesele insan olmak..kayınpederimi bı alem..başımız ağrıdı deriz çıkar gelir..sizin ev böcekli derim tüm eve sineklik döşenir..ne kadar naz varsa yaparım yine de ayrılırken ağlar gözlerini siler..esim de onlara benzemiş herhalde..flört ederken çektirdiklerini düşünüyorum da ...aman Allah im ağlayasım geliyo..Allah basımdan eksik etmesin onu..romantigim... Erdem e gelince o gayet moderate..ortalama yani..oyle bı sahaneligi mükemmelliği falan yok.bebek iste.her bebek gibi..ayında yasında ne oluyorsa akranlarına ona da olur hep..benden gen almış ya..oyle melek kitap şahane bı Bebek filan değil..ama ben yavrumu oyle seviyorum..dis çıkarırken sizlanacak belki belki gec konuşacak belki kilo almicak belki bodur kalicak..ona dair ne olursa olsun icim sevinçten pir pir olucak hep..ne gelirse dert tasa çekerim..o çekmesin ben çekeyim..uyumasın belki , belki yemesin belki huzursuzluk yapsın."yeter ki o yapsın"" pek bı duyguslim iste...günaydın herkeze. yok yok edibem artık söylemem lazım hayatım anan seni kadir gecesimi doğurdu kız bu ne melek gibi kaynana sende kuzu gibi kocada sende (benimki kurtta ondan dedim):) bide küçük kanatlı mele
kerdem aaa bu ne kız kıskancaz bak:) şaka tabiki allah geç geç dede olana kadar ağzından düşmemeyi nasip etsi. kemecee canım hasretlik şarkın çok güzeldi allah kavuştursun bitanem beyhan sende anacım üzülme o kaynana ve görümcelerden bendede var ama alışıyo insan boşver canım bu arada istanbul bu gün ağlıyo yağmur çok.
Denissss bu arada sen artık pek sık girmiyorsun nete..cocuklar mı oyalıyor..