- Konu Sahibi bebegim_01
- #44.641
MAiline bak bakiiimmmm beğencen mı damadınıdamadını
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun esim nöbetçi..korkarım falan diye 2 bayan arkadasımı cagirdimmmm..kocislerinden ayırdım bugun onları..bari guzel agirlayayim ..gidip bı seyler yapayım..öptük hepinizi...
Hadi ya.neyse bilgisayarı acikmtutarim sende bizle olursunbenide cagırsaydın benimkide yok bugün topik nöbeti bende![]()
gamzecim bakıcı için bir alternatifin olmasına sevindim, kafan rahatlamıştır eminim biraz daha.. jill içinde 15 dak yeter tatlım, nasıl istersen.. 15 dak faydasını görürsün sende, olmaz mı? sen yeterki spor yap..
asucum Emirde aynı öykü gibi.. sallanmayı çok seviyor, bizde her akşam sallanmaya gidiyoruz parka.. eve alacağım bende, oda yaptığımızda inşallah, şu yuvarlak hem ytılan hem oturulanlar var ya ondan istiyorum, odası müsait olacak çünkü..
ya birde diş buğdayı olayını sormuştum ama, yardımcı olabilecek kimse yok sanırım.. benim çevremde yapanı hiç görmedim de, ondan size sormuştum.. ama neyse, bulurum bi çare..
Tamam onlar esimin cebinde bilgisayara yüklesin asu da bı şey demezse atayım hemenbayıldık erdeme ya cok tatlı cıkmıs sende fıstık gibisin yie ya erdem paşa gibi maş. büyümüş tontiniasuyla bulusma fotolarınızıda istiyorum yükleyince noluyy
![]()
Ya sende atsana bi kac foto.. Nası buyumusturr ipek simdi
Olsun canim..zayif filan değildir o..sana oyle geliyodur..erdem de Antalya da kilo almak yerine biraz verdi bence..su dis biraz yordu onu..tamam cnm ama bizimki daha zayıf oldu boy uzayınca![]()
8300 bı kiz bebek için bu ay mükemmel bence..persentil de %50iste..maşallah kuzuya..8.300 cnm cok hareketli tipini görsen bay minyon görünüo artık yemio dediğim zamanlar daha tobikti anneler iri bebek sevio sanıırım bakalım bu ara hic klo almıo baska gelişimler yapıo sanırım yakınlarda hic foto cekmemeişiz bu fotolar bi ay öncesinden bu ara biraz foto cekeyim ii oldu hatırlattıgın cnm![]()
gamzecim bakıcı için bir alternatifin olmasına sevindim, kafan rahatlamıştır eminim biraz daha.. jill içinde 15 dak yeter tatlım, nasıl istersen.. 15 dak faydasını görürsün sende, olmaz mı? sen yeterki spor yap..
asucum Emirde aynı öykü gibi.. sallanmayı çok seviyor, bizde her akşam sallanmaya gidiyoruz parka.. eve alacağım bende, oda yaptığımızda inşallah, şu yuvarlak hem ytılan hem oturulanlar var ya ondan istiyorum, odası müsait olacak çünkü..
ya birde diş buğdayı olayını sormuştum ama, yardımcı olabilecek kimse yok sanırım.. benim çevremde yapanı hiç görmedim de, ondan size sormuştum.. ama neyse, bulurum bi çare..