- Konu Sahibi bebegim_01
- #44.841
Tanisalim göstercem sana kendimi..oooohhhhhhhhhhhh maşallah az önce baktım kimse yoktu toplanmışsınız
happy maşallah sana sende ne marifetler varmış takdir ettim sen
emireamade bende yok numaraa sana zahmet kısaca tarhana yı tarif etsen ben yoğurdum 2 gündür beklemede şimdide annemlere soda şişesinde domates kaynatıyoruz 1 posta bitti 2. kaynamakta oğluma 5 şişe daha şeftali 1 tanede denemelik armut kompostosu yaptım arasına sıkıştırdım kaynadı gitti ben sıkıntıdan neler yapacağımı şaşırdım işte kzılcık bulursam onunda tarhanasını denemek istiyorum birde şu patlıcanlar gelse onunda reçelini yapcam. emireamade tarhanayı yapış şeklimi anlatayım olmuşmu sen karar ver soğanı robottan çektim suyunu sıktım kavruldu kırmızı ve yeşil biber domateslerde aynen kavruldu sonra oğlanın diş buğdayından artmış nohut ve fasülyeden arada 3.5 kalan buğdayda robottan geçti oda kavruldu maydanoz ekledim ılıyınca yoğurduğum süzme yoğurtlu mayalı hamurla buluştu kaynaştı kuru nanesi atıldı yumuşak hamur halinde 2 gündür mayalanmakta tabiki o şiştikçe ben indiriyorum havasını tarsus sıcağında kurtlanmaz dimi![]()
tatlim yengeç burcuyuz..melankoligiz asigiz gelir gider duygularımız..siir gibi yasarız hayatı seramoni gibi ağlarız durup dururken haykırır 2 dakika sonra kedi gibi mirnavlarizz..
sanatci ruhu taşırız..gelir gider..o yüzden akıl hastanelerinde en cok yengeç burcu vardır hasta olarak..dünya ya bakış acımızı dunya kaldıramaz..dar gelir bazen duvarları mekanların..doğuştan bı taskinlik var..ifadeye döküp paylaşmak
lazım..yoksa icimizi paralar..