selam kızlar
hakkımdaki dedikodulara cevap hakkı doğmuş yaziim dedim

şaka bi yana yazmayalı çok mesaj birikmiş alıntıya girsem çıkamıycam kısaca sizlere yaziim önce
hasta olan tüm bebişlere ve annelere allahtan şifa diliyorum öncelikle
diş çıkaran bebişlere hayırlı olsun diyorum
çalışan annelere allah kolaylık versin,bakıcı konusunda allah yüzlerinizi güldürsün inşallah
yürüyen konuşan ve daha nice atraksiyonlarla hayatımızı şenlendiren bebişlerede kocaman bi maşallah benden

bizde durum karışık son zamanalarda
aslında genel anlamda beyza iyi çok şükür,8 adet çıkmış dişin üzerine bütün azılarda kabarmış durumda ve uykusunda bile mız mız artık ama alıştım sanırım artık
birde gözünde arpacık çıkmıştı önce geçer diye bekledim sonra doktora götürdüm dün kitle büyümüş dedi damla verdi 10gün sonra hala geçmezse antibiyotik vericez mecburen dedi inşallah çabucak geçerde kullanmayız.
doktora gittiğimizde kan damlaları ile ilgili çıkan haberlerden sonra artık kullanmıyorum dedim.kan tahlili yapalım ona göre konuşalım dedi
tahlil sonucunda(parmaktan aldılar) kan değerleri iyi çıktı.tamam kan damlası(demir-ben ferrum veriyodum) verme 1 yaşında tekrar bakarız değerlerine dedi doc. bilginiz olsun arkadaşlar
bana gelecek olursak çok keyifsizim.ciddi baş ağrısı problemim var.kafam dağılsın diye 3-5 kez geyik topiine gittim onada laf ediyonuz

hem ben gittiğimde burda kimse yoktu taaammmıııı
genel anlamda insanların sıkıntılarını paylaşıp derman olmayı-aramayı çok seven ancak kendi sıkıntılarını paylaşmayı sevmeyen bi yapım var.
negatif enerji yayıyormuşum gibi hissediyorum.o nedenle bir süre yazmadım buraya.çünkü genel anlamda sıkıntılı bir süreç geçiriyorum.ve bu sıkıntılar buraya yazdığımda çare bulunabilecek sıkıntılar olsaydı inanın yazardım.
beni anlayışla karşılayacağınızı umuyorum.bende sizleri boşlamayacağıma söz veriyorum.
ama arada geyik topiklerinde görürsenizde kızmayın tamamamı