kızlar merhaba :119:
heyo kimse olmuyo artık buralarda konu da birikmiyo, ee öretmen anneler de işe başladı artık buralar iice boşlanır, usha ve karaca da bi yerden sonra pes ederse naparız
cantuba, canım inşallah emir daha iyidir, dünkü mesajında silinmiş alamadık havadisleri, kendinize iyi bakın
usha canım sıkma canını ya, sorun her neyse allah onunla baş edecek güç kuvvet versin sana

ama untma paylaşmak güzeldir, ben de senin gibi kolay kolay duygularımı başkasına açıp, rahatlayamıyorum ama bir iki dostuna anlatmak iyi geliyor yoksa ben de güzin abla gibiyim herkes gelir güvenir de uzun uzun anlatır, dinlerim elimden geldiğimce de yardımcı olurum ama konu kendim olunca çok ketumum malesef. Forum dan bir kaç arkadaş ile özelden bazen sorunlarımızı paylaşıyoruz, telefonlaşıyoruz, inan o kadar iyi geliyor ki, kimseyle paylaşamadıklarını onlar dinliyor destek oluyor. sen de ne zaman istersen paylaş biz burdayız
gamze, asu, edibe sizler nerdesiniz, inşallah herşey yolundadır
nuyanuya adaşım kendini bunaltma, ben de bakıcı konusunda baya sıkıntılı şeyler yaşadım ama hala aynı bakıcıdayım napıyım anne den kayınvalideden hayır yok bir yerde muhtacım başka birine, ha şunu öğrendim evde hasta yattığım zaman, kadın hiç bir mecburiyeti yokken elinden geleni yaptı bana da baktı allah razı olsun, demek ki beklentilerin ne kadar düşük olursa o kadar mutlu oluyorsun dedim kendi kendime. Temel prensipler koydum, geri kalan teferruatıda koyuverdim gitti, temel şeyler dışında çok şey beklemiyorum, inan şimdi daha mutluyuz bakıcıyla, sen de çok kurma kafanda bence konuş ara sıra ayar çek, tamam muhtacız da yeri gelir eyvallahım da olmaz ı hatırlatmak lazım, allah kolaylık versin sana, seni çok iyi anlıyorum
karaca napıyosun, karahan nın iştahı nasıl düzeldi mi
serap okudum yazdıklarını ya allah kolaylık versin sana da son dakika yolda kalmak nasıldır o kadar çok yaşadım ki çok iyi biliyorum, annelik öyle bir şeyki çocukların için her an tetikte çözüm üretmek zorunda kalıyoruz, ben hep B planı cebimde geziyorum o olmazsa bu olur diye
denis canım kızın daha iyidir inşallah ne yapın edin buluşun ya istanbul grubu inanın çok iyi

geliyor insana
nehirada kızın umarım iyileşmiştir hiç haber yok senden bişiler yaz
senemgy dişiniz geç çıkmış güç çıkmasın hayırlı olsun
diğer annler sizleri de öptüm