2011 Kasim Annelerinin Gobusleri

yaa sizin göbişler iyi ela senin fiziğinde iyi maşallah benim göğüs kalçada büyüdü göbiş dışında basen desen ooooo aldı başını gidiyo kiloda almadım nasıl oluo anmaladım yaff :)

yaa sizin göbişler iyi ela senin fiziğinde iyi maşallah benim göğüs kalçada büyüdü göbiş dışında basen desen ooooo aldı başını gidiyo kiloda almadım nasıl oluo anmaladım yaff :)

sağol canım benim. herkes nasıl vucudundan memnun değilse bende değilim . göbüşlerde pat diye büyüyüyor bi bakıyorsun minik bi bakıyorsun kocaman olmuş benimki bi kerede çıktı. gögüslerde büyüdü ama kalçalarım daha büyümedi sanki bana öyle geliyor. nerdeyse 5 kilo aldım bende.

anam benim heryerim büyüdü..gecen uzandım .. göğüslerim agzıma girecek sandım.. nefes alamadım yani düşün o kadar büyümüşler..

anam benim heryerim büyüdü..gecen uzandım .. göğüslerim agzıma girecek sandım.. nefes alamadım yani düşün o kadar büyümüşler..

bende göbüşümden bişi yapamıyorum . doğumdan sonra 9 ayda geri veriliyormuş o kilolar nasılsa normale dönücez bi şekilde bebekler iyi olsunlar yeter

YAĞMURBUSE maşallah göbeğine....
tam benim göbeğim gibi...
bende fazladan bir popo var artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…