2011 Kasim Annelerinin Gobusleri

lunam inceciksinn ama sen maşallahh..maşallahh kızışına..

ben cok beğendim... masallah.. masallah...

ay sagolun kızlar da tartı hic oyle soylemiyor 6. kilomu buyur ettim bu sabah itibariyle tamam biraz peklik var biraz da ödem var vucutta ama kilolar da var yanii :))

bu odemi nasıl atıcaz vucuttan anlamıyorum bitki cayı icmek yasak.. cok myadanoz yemeyin diyorlar..
var mı bildiginiz bir formul? :97:

benimkinin yanında minicik duruyo valla benim 3 aylık halim bu:))maşallah lunacım:)

kızlar masallah hepınız cok guzelsınız ve ıncecıksınız ahh keske bende ole olabılsem ben bay bı kıloluyum bu kılo uzerınede hamıel kalınca sısko bı hamıs oldum

beyhan sen benim fotolara bak canım.. bunlar biziz komplekse sokuyo:)

şaka bi yana çok güzelsin luna... tam istediğim gibi, inceceik ve sadcee göbek var.. artık 2. hamileliğimde belki öyle olurum, bunda fırsat kaçtı da:)

MAŞALLAH diyelim bizde. göbüşümüzde pek tatlı çıkmış. bundan sonra hızla büyüyecektir merak etme

senin ki erkek göbeği gibi sivri sivri büyüyor...

tatildede aynısını dediler canım her gören erkek göbeği gibi diyor :) cumarteside kız olduğunu tescilledik. bakalım perşembe günü ayrıntılıya giricem tekrar sorarım ordada :) 1 aydır kız diye seviyoruz

Maşallah hepinize.. ne tatlı tatlı göbişlenmişsiniz öyle... en yakın zamanda bi göbişten benden olsunn:)

leylacım göbüşüne MAŞALLAH. ne güzelmiş öyle.
benimki aldı başını gidiyor öne doğru uzuyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…