işte buda benim 20+5 lik göbüşümm içindee canımm oğlumm ÇAĞAN :)))))
30 sn önce çekilen
24 haftalık nil hanım ve ben :)
bak simiramisim bana için açılsın bırak zayıfları :)
Eki Görüntüle 217759
göbüş yok popo var.. arkaya büyüyorum ben.. göbek zaten halihazırda böyleydi 19+5 hafta öncede :)
balık etli ha cok güldüm walla.. direk şişkoyuz kızım ne balık eti :) bende incecik olanlara imrenmiyor değilim.. ama napalım kaderimiz bu ..bana kilo yakısıyor diyip avutuyorum kendimi :)
valla benimki kadar seninkide sen bide 2 hafta öndesin:)kasım bebişleri çok hızlı valla
kendimi avutuyorum bozmaaaaa..
ohh ne güzel gelmiş göbüşler.. işte bunlar benim bakabileceğim türden:):) ama ama crafty senin nerende o 90 kilo... senin tartıda bişi vvar bence.. çok tatlısın anneler, göbüşler büyüsün, bebeişler kocaaman olsun:):)
yok be kuzum
tüpe başladım 80 dim zaten
orantılı yayıldı kilo allahtan
selam herkese,
20+5 lik göbüşümüzü ekliyorum.....
Eki Görüntüle 217735
bu da bennn.. kızım nerede belli değil dimi.. bende aynadan bakınca öyle hissediyorum.. kalçam daha cok büyüdü gööbeğimden :)
30 sn önce çekilen
24 haftalık nil hanım ve ben :)
bak simiramisim bana için açılsın bırak zayıfları :)
Eki Görüntüle 217759
birde Deniz le benden size acemice çekilmiş göbüş öptük sizi......
Eki Görüntüle 217855 Eki Görüntüle 217856
ELASUDEM benim 20+5 lik göbeğimi görsen kaçarsın.
maşallah...
zayıf hamile kalmışsın sanırım...
bellioluyor...
Allah tamamına erdirsin
Eki Görüntüle 217735
bu da bennn.. kızım nerede belli değil dimi.. bende aynadan bakınca öyle hissediyorum.. kalçam daha cok büyüdü gööbeğimden :)
Maşallah göbüşüne ve bebişine ...şu flaşa sinir oluyorum ya bende çekerken 1 saat flaş kapatmaya çalıştım ama yılmadım nasıl kapatıldığını buldum :)
zuzu ile ela nıngöbekleri birleştirsen benim ki olmaz yani:):) ne kadar zayıfsınız siz yaaa, kıskanıyorum valla... benim oğlan 60-70 cm 6 kg filan doğacak heralde, şimdiden bu kadar sivrildi:):)
ben fatmanın crfaty nin fotolarına bakayımi komplekse girmem fazla, onlarda benim gibi balık etli... fatmaa süppersin valla çok yakışmış, hem o kadar göbüşte yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?