2011 Kasim Annelerinin Gobusleri

30 sn önce çekilen
24 haftalık nil hanım ve ben :)

bak simiramisim bana için açılsın bırak zayıfları :)

kendimi avutuyorum bozmaaaaa..

ohh ne güzel gelmiş göbüşler.. işte bunlar benim bakabileceğim türden:):) ama ama crafty senin nerende o 90 kilo... senin tartıda bişi vvar bence.. çok tatlısın anneler, göbüşler büyüsün, bebeişler kocaaman olsun:):)

yok be kuzum
tüpe başladım 80 dim zaten
orantılı yayıldı kilo allahtan

selam herkese,

20+5 lik göbüşümüzü ekliyorum.....

Eki Görüntüle 217735

bu da bennn.. kızım nerede belli değil dimi.. bende aynadan bakınca öyle hissediyorum.. kalçam daha cok büyüdü gööbeğimden :)

gecen hafta cekmis oldugum 21. haftadaki gobegim :) aynen bende balik etliyim :)

30 sn önce çekilen
24 haftalık nil hanım ve ben :)

bak simiramisim bana için açılsın bırak zayıfları :)

Eki Görüntüle 217759

birde Deniz le benden size acemice çekilmiş göbüş öptük sizi......

Eki Görüntüle 217855 Eki Görüntüle 217856

ay kızlar göbişler süper maaşallah nazar değmesin inşallah

ELASUDEM benim 20+5 lik göbeğimi görsen kaçarsın.
maşallah...
zayıf hamile kalmışsın sanırım...
bellioluyor...
Allah tamamına erdirsin

sağol canım, 53.8 ile kaldım canım öyle zayıfta değilim aslında ALLAH hepimizinkini tamamına erdirsin inş.

Maşallah göbüşüne ve bebişine ...şu flaşa sinir oluyorum ya bende çekerken 1 saat flaş kapatmaya çalıştım ama yılmadım nasıl kapatıldığını buldum :)

sağol canım sizede MAŞALLAH. ortam karanlık olunca kaçınılmaz oluyor flaş. bide tam telefonun pili bitiyordu çekerken acele oldu.

canım benim bence bütün göbüşler çok şeker. bu göbek olayıda yapısal annem bana hamile iken 30 klio almış 3.750 doğmuşum bakalım ben nasıl olucam doğana kadar.ona çektiysem yandım valla

şimdi bitti geçmiş MAŞALLAH bütün göbüşlere bebişlere. hepsi üst üste gelmiş çok güzel oldu bencede...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…