2011 Kasim Annelerinin Gobusleri

topıgımız hayırlı olsun :92:

Eki Görüntüle 190441

dün çekmiştim işyerinde pıhtı topiğindeki arkadaşlara göstermek için nasıl benim göbiş

benım kı de senınkı kadar var valla

bende ekleyecegim resim bugunden degil 1,5 hafta oncesi arkadasin nisanina giderken esim cekmisti gobusum cok belliydi nedense o gun.

gozunuz sisko ve sis bir hamile gorsun.

baya cıkmıs ya

Eki Görüntüle 190448

cok guzel bende dısarı cıkarken cekıp koyucam usendım sımdı

benim hic bir pantolonum olmuyor eteklerde olmaz oldu ya ben 2 kilo aldim sadece ama gobegim baya buyuk masallah olmuyor hic birseyim yani.

yeniden dolap duzecegim insallah bir ayaklanayim hayirlisiyla.

bende ekleyecegim resim bugunden degil 1,5 hafta oncesi arkadasin nisanina giderken esim cekmisti gobusum cok belliydi nedense o gun.

Eki Görüntüle 190448

ay canım seninki bayagı bayagı belli olmus ... kıskandım walla.. benimde göbeğim var ama kilo göbeği :) anlamıyorum o yüzden...

ay kızlar..

belki biliyorsunuzdur ama yinede paylasayım benim gibiler için :)

ben herdefasında bu konuyu nasıl bulcam diye düşünüyordum sayfada secenekler kısmı var konuya abone olu seciyorsunuz .. ve kendi sayfanızdan abone oldugunuz konulardan bulabiliyorsunuz...

bideeeee değerlendirme kısmı var lütfen oy verelim mükemmel diye .. o zaman konu aramalarında en tepede görünüyorrr

Eki Görüntüle 190441

dün çekmiştim işyerinde pıhtı topiğindeki arkadaşlara göstermek için nasıl benim göbiş

Eki Görüntüle 190448

ay kızlar ben çok duygulandım yaa gözlerim dolu dolu oldu zaten hrşeye ağlar oldum. ikinizinkide erkek gibi. makine ofiste akşam yada yarın eklerim bende.

ayy tühh ben seni okumadan paylaştım yaa :78:

olsun kıs nolcak, ben sadece lunaya laf atayım demiştim :)

canim benimya inan bende herseye aglar oldum sen simdi gozlerim doldu dedin benimkide doldu

nasil anliyorsunuz ya erkek oldugunu gobeklerin seklindenmi?

Rabbim sagliklisini versin cumlemize cinsiyet hic onemli degil bizim icin..

Eki Görüntüle 190448

masallah canim gobusune ne kadar cok cikmis oyle nazar degmesin yeni fotograflarina bekliyoruz. bende simdi kendi kendime cekmeye calisacagim bakalim benim kocadan bana hayir yok bugun.

ay canım seninki bayagı bayagı belli olmus ... kıskandım walla.. benimde göbeğim var ama kilo göbeği :) anlamıyorum o yüzden...

fatmacım kiloymuş, gazmış, kabızlıkmış diye ayırmayalım ekleyelim. hemen hemen hepimiz göbeğimiz çıktı dediğimize göre vardır bi hikmeti. demekki bebeğin de payı var. o yüzden farketmez yani. bende bunlara yoruyordum karnımı ama ekleyeceğim.

canim benimya inan bende herseye aglar oldum sen simdi gozlerim doldu dedin benimkide doldu

nasil anliyorsunuz ya erkek oldugunu gobeklerin seklindenmi?

Rabbim sagliklisini versin cumlemize cinsiyet hic onemli degil bizim icin..

küçük osmanın reklamını gördüm milletin içinde ağladım :) zaten ağlak biriydim şimdi çok fena oldum. erkek top gibi olur, kız da yayvan şekilde olur diyorlar. gerçi benim bi arkadaşın top gibiydi ama kızı oldu. eğlencesine işte..

Ayy sizin göbişlerinizi sevsinler. Maşallah. Kızlar çok tatlı hamilelersiniz nazar değmesin. Benim göbeğim zaten normalde sizinki kadar olduğu için 3-4 hafta ne halde olacağız hayal bile edemiyorum. Allah'ım ne olur çok kilo almayayım lütfeennnn.

10+3 kizlar bunu az once kendi kendime cektim cok iyi degil kusura bakmayin
10+2 bunuda dun esim cekmisti. Kendi kendime biraz karnimi cikarmisim.

yubacim masallah seninkide cikmis, ay benim normalde gobegim var suan 14 haftaligiz ama cok fazla buyuk degil yada oylemi zannediyorum ne :)

ikinci resimde evet belli biraz ileri dogru durup hamile havasi vermisin orda daha buyuk gibi duruyor

yuba masallah ya

kız dımı yanlar genıslemıs sankı

yuba masallah ya

kız dımı yanlar genıslemıs sankı

canim hic bilmiyorum valla bize onceleri erkek gibi gelmisti ama simdi bizde kiz oldugunu dusunuyoruz . burde simdi yurtdisinda erkenden ogrenme imkanimiz yok bakalim kismet hayirlisi olsun insallah.

yuba anam senin gobuste cosmus masallAlah-subhanAllah cok tatlisiniz.

ay artik hergun resim cekiliriz.

evet canim degilmi sirf merakimdan baksana topik acmayi tablo yapmayi ogrendim sabahtan beri bilgisayar basindan kalkmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…