- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
Eki Görüntüle 190441
dün çekmiştim işyerinde pıhtı topiğindeki arkadaşlara göstermek için nasıl benim göbiş
bende ekleyecegim resim bugunden degil 1,5 hafta oncesi arkadasin nisanina giderken esim cekmisti gobusum cok belliydi nedense o gun.
gozunuz sisko ve sis bir hamile gorsun.
baya cıkmıs ya
Eki Görüntüle 190448
bende ekleyecegim resim bugunden degil 1,5 hafta oncesi arkadasin nisanina giderken esim cekmisti gobusum cok belliydi nedense o gun.
Eki Görüntüle 190448
kizlar hemen koyacagim fotoyu esim birazdan gelir ona cektirecegim az once telefonla arayip topik acildi cabuk gel dedim. kendi kendime cektiklerim hic iyi olmadi .
Eki Görüntüle 190448
ay canım seninki bayagı bayagı belli olmus ... kıskandım walla.. benimde göbeğim var ama kilo göbeği :) anlamıyorum o yüzden...
Eki Görüntüle 190441
dün çekmiştim işyerinde pıhtı topiğindeki arkadaşlara göstermek için nasıl benim göbiş
Eki Görüntüle 190448
ayy tühh ben seni okumadan paylaştım yaa :78:
Eki Görüntüle 190448
ay canım seninki bayagı bayagı belli olmus ... kıskandım walla.. benimde göbeğim var ama kilo göbeği :) anlamıyorum o yüzden...
canim benimya inan bende herseye aglar oldum sen simdi gozlerim doldu dedin benimkide doldu
nasil anliyorsunuz ya erkek oldugunu gobeklerin seklindenmi?
Rabbim sagliklisini versin cumlemize cinsiyet hic onemli degil bizim icin..
Eki Görüntüle 190480 10+3 kizlar bunu az once kendi kendime cektim cok iyi degil kusura bakmayin
Eki Görüntüle 190481 10+2 bunuda dun esim cekmisti. Kendi kendime biraz karnimi cikarmisim.
yuba masallah ya
kız dımı yanlar genıslemıs sankı
evet canim degilmi sirf merakimdan baksana topik acmayi tablo yapmayi ogrendim sabahtan beri bilgisayar basindan kalkmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?