Eki Görüntüle 190480 10+3 kizlar bunu az once kendi kendime cektim cok iyi degil kusura bakmayin
Eki Görüntüle 190481 10+2 bunuda dun esim cekmisti. Kendi kendime biraz karnimi cikarmisim.
ay ben topigimizde ikiz annesi oldugunu bile bilmiyordum kacirmisim o kismi hayirli olsun canim. benim esimde ikiz hastasi ailemizde hic yok nasil olsun ikiz diyorum illa ikiz istiyordu cok sukur rabbim bize anne baba olmayi nasip etti tek bebek bile olsa . Allah saglcakla kucagina almayi nasip etsin bebeklerini.
bebeğim iyi akşamlar canım.. ben bi kç gündür giremedim foruma, senin test günü geldimi, durumlar nedir.. bu kadar hamile sana dua ediyoruz, armaıza katıl sende inşallah bu ay
hepinize kırkkkbiir buçukk keree maaşşallahhh ayy bayıldım resimlerinniizeeyaaaaaaaaaa harikasınız maaşşallahh erkenden çoşmuşşgöbişşlerrr.rabbim olmayanlara ve banada nasip etsin insaallah
amin canim dualarimiz seninle gulum.
hepinize kırkkkbiir buçukk keree maaşşallahhh ayy bayıldım resimlerinniizeeyaaaaaaaaaa harikasınız maaşşallahh erkenden çoşmuşşgöbişşlerrr.rabbim olmayanlara ve banada nasip etsin insaallah
arkadaşlar eşimle kavga ettim. kötüyüm zaten uçana kaçana ağlıodum.şimdi daha beter oldum.çooook kötüyüm.
Eki Görüntüle 190480 10+3 kizlar bunu az once kendi kendime cektim cok iyi degil kusura bakmayin
Eki Görüntüle 190481 10+2 bunuda dun esim cekmisti. Kendi kendime biraz karnimi cikarmisim.
ah canım... kötü olmak yok.. sıkıntıları üzüntüleri erteliyoruz bebişten sonraya.. bu dönem hepimizin daha hassas ve tahammülleri dipte olan bir dönem.. cok normal... bazı seyleri görmemek duymamak en iyisi.. ne yasadınız bilmiyorum ama biran önce psikolojini terketmen gerek.. bebişin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?