2011 Kasim Annelerinin Gobusleri

ay ben topigimizde ikiz annesi oldugunu bile bilmiyordum kacirmisim o kismi hayirli olsun canim. benim esimde ikiz hastasi ailemizde hic yok nasil olsun ikiz diyorum illa ikiz istiyordu cok sukur rabbim bize anne baba olmayi nasip etti tek bebek bile olsa . Allah saglcakla kucagina almayi nasip etsin bebeklerini.

Cümlemize nasip olsun bebislerimizi kucagimiza almak benimki tedaviyle oldu canim bizdede yok normalde süpriz oldu bizede saglikli olsunlarda önemli olan o normalde arada yaziyorum topige ama buraya ilk defa yazdim

arkadaşlar hamişlerin mesajlarının altındki bebişlerin haftasını gösteren süslü imzayı nasıl yapıyosunuuzz

bu topik çok güzel olmuş göbüşü büyüyen bir ben değilim demekki gazmı şişkinlikmi bilmem ama benimde önden gidiyor göbüşüm şimdilik
heveslendim şimdi bak bende ekliyim en kısa zamanda maşallah tüm hamişlere

Yeni topiğimiz hayırlı bol göbişli olsun ....bende bugün 12+2 yim yarın ikili testim var bende çekip koyarım resmini..Bebekten değil biliyorum ama heves işte çıkmış gibi geliyo...alıştırma olur :))

biz artik hamis kiyafetleri aldik evdekiler olmuyor bende bi ara eklenti yapim göbüsümü

bu topik süpper olmuşş.. göbüşler harika, dahada heyecanlandım şimdi:) ama bende hiiiç bişi yook zaten daha küçük, ama benimle aynı olanlarda bile baya göbüş var, bende hiç bişi yok:):) önceki göbeğim var sadece, zaten şişko olduğum için.. ama ben yinede hamile kıyafetine benzeyen tişörtlerimden giyoyrum, herkes hamile olduğumu anlıyo..

ayy gerçekten bayıldım göbüşlere:)

hepinize kırkkkbiir buçukk keree maaşşallahhh ayy bayıldım resimlerinniizeeyaaaaaaaaaa harikasınız maaşşallahh erkenden çoşmuşşgöbişşlerrr.rabbim olmayanlara ve banada nasip etsin insaallah

bebeğim iyi akşamlar canım.. ben bi kç gündür giremedim foruma, senin test günü geldimi, durumlar nedir.. bu kadar hamile sana dua ediyoruz, armaıza katıl sende inşallah bu ay

bebeğim iyi akşamlar canım.. ben bi kç gündür giremedim foruma, senin test günü geldimi, durumlar nedir.. bu kadar hamile sana dua ediyoruz, armaıza katıl sende inşallah bu ay

canım maalesef kırmızı kartıı yedimmyaaa ya bugün hıdırellez insaallah dilegimi diledim rabbim en kısa sürede kabul eder sonrada nasip eder insaallah

hepinize kırkkkbiir buçukk keree maaşşallahhh ayy bayıldım resimlerinniizeeyaaaaaaaaaa harikasınız maaşşallahh erkenden çoşmuşşgöbişşlerrr.rabbim olmayanlara ve banada nasip etsin insaallah

amin canim insallah en kisa zmanda sende ve tum isteyenlerde bebeklerine kavusurlar..

arkadaşlar eşimle kavga ettim. kötüyüm zaten uçana kaçana ağlıodum.şimdi daha beter oldum.çooook kötüyüm.

arkadaşlar eşimle kavga ettim. kötüyüm zaten uçana kaçana ağlıodum.şimdi daha beter oldum.çooook kötüyüm.

ah canım... kötü olmak yok.. sıkıntıları üzüntüleri erteliyoruz bebişten sonraya.. bu dönem hepimizin daha hassas ve tahammülleri dipte olan bir dönem.. cok normal... bazı seyleri görmemek duymamak en iyisi.. ne yasadınız bilmiyorum ama biran önce psikolojini terketmen gerek.. bebişin için

çok hassas oldugum bi dönem.evet.zaten hep sulu gözlü duygusaldım.evet.duymucam görmücem artık.kendimi üzüyorum boşuna.sabahözür diledi kabul ettim bnde.hamile olmasam daha çok çekerdi bnden.sebep yok yaa.saçma sapan şeylerden.bnde çok üstüne gittim.oldu bikere bidaha olmaz inşallah.

hamileyken kavga felan etmeyin anacigim olan yine bize ve bebislere olur inanin.ben okadar sinirli, fevri hareketli birisiyken simdi bir melek oldum sanki.arada gelip yokluyor sinirlerim beni ama uymuyorum seytana.

eeeeeee hadi bugun gobus show yapacak kimse yokmu topikte?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…