hepinizin ''ANNELER GÜNÜ'' nünüzü en içten dileklerimle kutluyorum.rabbim saglıkla yavrularınızı kucagınıza almayı nasip etsin insaallahhamileyken kavga felan etmeyin anacigim olan yine bize ve bebislere olur inanin.ben okadar sinirli, fevri hareketli birisiyken simdi bir melek oldum sanki.arada gelip yokluyor sinirlerim beni ama uymuyorum seytana.
eeeeeee hadi bugun gobus show yapacak kimse yokmu topikte?
Eki Görüntüle 190480 10+3 kizlar bunu az once kendi kendime cektim cok iyi degil kusura bakmayin
Eki Görüntüle 190481 10+2 bunuda dun esim cekmisti. Kendi kendime biraz karnimi cikarmisim.
19052961]Eki Görüntüle 190480 10+3 kizlar bunu az once kendi kendime cektim cok iyi degil kusura bakmayin
Eki Görüntüle 190481 10+2 bunuda dun esim cekmisti. Kendi kendime biraz karnimi cikarmisim.
canım hayırlısı olsun.. insallah en hayırlı zamanında sen de bu duyguyu yasarsınnnncanım maalesef kırmızı kartıı yedimmyaaaya bugün hıdırellez insaallah dilegimi diledim rabbim en kısa sürede kabul eder sonrada nasip eder insaallah
ya arkadaşlar ben resim ekleyemiyorum bana yardım edermisiniz
nisancim insallah yakin zmanda gobusun kocaman olur canim okadar cok meraklaniyoruzki bu gobek isine ben hergun iki saat aynada karnima bakiyorum buyumusmu diye.
son 1 haftada pırttt die çıktı bebiş
16. haftayı bekleyin
ben inanamıorum göbeğe
bildiğin hamile gibi oldum
kızzz maaaşşaaallahh deeeeeeee dilini ısırr Allahımm senin gözünden korusun bebegison 1 haftada pırttt die çıktı bebiş
16. haftayı bekleyin
ben inanamıorum göbeğe
bildiğin hamile gibi oldum
crafty cim senden de bekliyoruz canim resim senin bizden baya baya onde bebisin bu arada canim kilo topiginede beklerim
Eki Görüntüle 190480 10+3 kizlar bunu az once kendi kendime cektim cok iyi degil kusura bakmayin
:)
Kilo topicine de konusuna da girmem arkadaş :)
göbeğe gelirse, saygı duyar sizinkileri severim, ammaa sanmıorum eklemem :)
cok güldüm crafty.. aman canım burda bizbizeyiz.. bende az sayılmam yani.. mevcut göbeğimden bebişi anlamıyorum düşün yani.. ama koycam ben .. eşim ikna olmuyor .. onun hosuna gitmeyen bişeyide yapmak istemiyorum :)
:)
Kilo topicine de konusuna da girmem arkadaş :)
göbeğe gelirse, saygı duyar sizinkileri severim, ammaa sanmıorum eklemem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?