2011 Kasim Annelerinin Gobusleri

hepinizin ''ANNELER GÜNÜ'' nünüzü en içten dileklerimle kutluyorum.rabbim saglıkla yavrularınızı kucagınıza almayı nasip etsin insaallah
nerde kız hani göbiş sen yap ben izlerim canım.ewetbu dönemde sinirlerinize hakim olun kızlarr yine üzülen biz ve yavrularımız oluyor

Eki Görüntüle 190480 10+3 kizlar bunu az once kendi kendime cektim cok iyi degil kusura bakmayin
Eki Görüntüle 190481 10+2 bunuda dun esim cekmisti. Kendi kendime biraz karnimi cikarmisim.

19052961]Eki Görüntüle 190480 10+3 kizlar bunu az once kendi kendime cektim cok iyi degil kusura bakmayin
Eki Görüntüle 190481 10+2 bunuda dun esim cekmisti. Kendi kendime biraz karnimi cikarmisim.

canım cok tatlı olmuş o göbüş maşallah bence erkek olacak seninki bu kadar sivri olduguna gore..
benim henuz o kadar cıkmadı.. cıksın ben de koymak istiyorummm

canım maalesef kırmızı kartıı yedimmyaaa ya bugün hıdırellez insaallah dilegimi diledim rabbim en kısa sürede kabul eder sonrada nasip eder insaallah
canım hayırlısı olsun.. insallah en hayırlı zamanında sen de bu duyguyu yasarsınnnn

ya arkadaşlar ben resim ekleyemiyorum bana yardım edermisiniz

ya arkadaşlar ben resim ekleyemiyorum bana yardım edermisiniz

canim oncelikle senin 100 mesaji doldurman gerekiyor sanirim resim eklemek icin gecmis zamna unuttum simdi 50 mesajmi 100 mesajmi yazmis olmak gerekiyordu resim ekleyebilmek icin sayet 50 ise soyle ekleyebilirsin. konuya cevap vere tiklayip orda asagida eklenti ekleyi sececeksin. sonra cikan pencerede dosya yukle var onu tiklayip istegin fotoyu secip upload et bunu diyeceksin ve bitire tiklaycaksin o pencere kapanacak. en sonda gondere tiklayacaksin ve resmin yuklenmis olacak.

Son düzenleme:
resim yüklenirken hata oluştu diyo eklemiyo
acaba resimmi büyük geliyo anlamadım

hehe oldu küçücük göbüşüm çok bişi belli değil ama :97:
sanırım pikseli çok geldiği için olmuyomuş resmi küçültünce oldu :)

nisancigim masallah cok fit gorunuyorsun canim bizde cabuk sistik sanirsam ama dogruyu soyleyeyimmi daha cok sismek istiyorum karnim buyusun 9 ay gecmis olsun ve yavrum dogmus olsun istiyorum.ay gunler hic gecmiyor yoksa bizemi oyle geliyor.

Son düzenleme:
teşekkürler arkadaşlar zayıf olduğum için heralde biraz geç çıkıcak ilk hamileliğimde de böyle olmuştu
ama zamanın geçmemesine bende katılıyorum cinsiyetini çok merak ediyorum ama bi turlü büyüyüpte öğrenemedim

nisancim insallah yakin zmanda gobusun kocaman olur canim okadar cok meraklaniyoruzki bu gobek isine ben hergun iki saat aynada karnima bakiyorum buyumusmu diye.

nisancim insallah yakin zmanda gobusun kocaman olur canim okadar cok meraklaniyoruzki bu gobek isine ben hergun iki saat aynada karnima bakiyorum buyumusmu diye.

son 1 haftada pırttt die çıktı bebiş
16. haftayı bekleyin
ben inanamıorum göbeğe
bildiğin hamile gibi oldum

Son düzenleme:
öncelikle merhaba kızlar 2 3 gündür yoktum pc arızalıydı ama bugün geldimm.herkese günaydınnn4

canım hayırlısı olsun.. insallah en hayırlı zamanında sen de bu duyguyu yasarsınnnn[/QUOTE]
amin canımm i.dileklerin için teşşekkürler

son 1 haftada pırttt die çıktı bebiş
16. haftayı bekleyin
ben inanamıorum göbeğe
bildiğin hamile gibi oldum
kızzz maaaşşaaallahh deeeeeeee dilini ısırr Allahımm senin gözünden korusun bebegi
insaaallah saglıkla dogurmakta nasip olur

crafty cim senden de bekliyoruz canim resim senin bizden baya baya onde bebisin bu arada canim kilo topiginede beklerim

:)
Kilo topicine de konusuna da girmem arkadaş :)

göbeğe gelirse, saygı duyar sizinkileri severim, ammaa sanmıorum eklemem :)

:)
Kilo topicine de konusuna da girmem arkadaş :)

göbeğe gelirse, saygı duyar sizinkileri severim, ammaa sanmıorum eklemem :)

cok güldüm crafty.. aman canım burda bizbizeyiz.. bende az sayılmam yani.. mevcut göbeğimden bebişi anlamıyorum düşün yani.. ama koycam ben .. eşim ikna olmuyor .. onun hosuna gitmeyen bişeyide yapmak istemiyorum :)

kilo çok bacım yaaaaaaa
göbek desen pek bi mahrem gelio bana ne bilim
ya da şimdilik öle düşünüorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…