2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ne desem boş biliyorum o yüzden sadece en kısa zamanda meleğine kavuşmanı rabbimden diliyorum....

kuzu beni listeden çıkarırmısın

artık tüp yapmamaya karar verdikkkkk

allah herkesin evini şenlendirsinn bebelerle doldursun huzur mutluluk versin

mimo55....evet zaman geçiyor..ilk evlendiğim sene 1 düşük yaptım 2ay sonra hamile kalmıştım 2aylık düşüktü....korunma süresi uzattım ama kendimiz korunduk.. kendiiliğnden 1 kimyasla düşük daha yaşadım..ama 1.aşılamada poztifi almak çok güzeldi o anlar aklıma gelinc eiçim titriyor ama malesef oda kimyasal dendi...
ve geldim 7.yılıma evlilikte martta 31 olucam..aklıma gemezdi bu kadarı..yani büyük konuşmadım ama bir arkdaşımla tanışmıtım ben daha 3senelik evliyim dediki 8 sene oldu bebeim yok ona öyle acıdım ki içimden dedimki nasıl dayandın
hani milletde bize teselli verir onun 20 senden sonra bunun15 seneden sonra oldu..aslında bu teselli çok acı yaaa..
tabiki rabbim başka dert vermesin sağlık olsun ama buda öyle bir şey,öyle bir özlem ki..
geçmeyen bir istek,seni heryerde bulan canını yakan veba gibi yaa...neyse çok duygudalllığa bağladım ..inş.rabbim tez zamanda nasip eder sağlıklı hayırlı evlat..olupta sağlık sorunları vermesin bugünlerimizi aratmasın inşaallah....
egunal ya bu listeyede al beni..ocağa girdik ama ne olcağımda belli değil neyse ben sonra vereyim bilgileirmi nebileyim bereketli yermiş burası
tüm hamillerinde rabbim kucaklarına almayı nasip etsin,yıllardır dağılmayan evleriniz dağıtsınlar,eskitiisnler eşyalarınızıevleriniz şenlensinn

amanda aman çok güzel cnm bizlerde bi görsek ve rahatlsak.senin tek mi çift mi emriyo konuldu?

çift embriyoydu ama sadece teki tutmuş ben çok istemiştim ikiz olsun diye ama buna şükür yeterki rabbim bunu sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

yok kuzum allah bu yolda daha bana kapı açmıyo allah sizin kapılarınızı açsınnnn

acıbademden sonra deneme yaptın mı kuzum...başka bir merkez araştırıyordun ne oldu da bu kararı aldın hayırdır? iyi dileklerin için tşk....bakalım ben yaptırdım beklemedeyiz işte

çift embriyoydu ama sadece teki tutmuş ben çok istemiştim ikiz olsun diye ama buna şükür yeterki rabbim bunu sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

cnm bthcglerin kaçtı peki benimkide çift erva nınkide çift biraz aydınlatmış lursun merakımızı

Umutsuzluğa kapılmayın Rabbim kimsenin duasını boş çevirmez...Perşeme günü sabah OPU ya gidiyorum dua edin inşaallah hayırlısı olur...doktorum pek beğenmedi durumumu.yumurta gelişimim iyi değilmiş...inşaallah düzelir herşey

canım hiç bozma moralini biliyosun topiğimizde 2.kalite tek yumurta ve 2.gün transferiyle hamile kalan arkadaşlar var, yeterki rabbim ol desin... inşallah senin içinde herşey yolunda gider....

egunal
canım benim sende bu pozitiflik olduğu sürece ben eminim çok az kaldı senden güzel haberleri duymayaüzüleyim deme
ben hissediyorum çok yakında bu topikteki herkes sende bende hamile kalcaz Allahın izniyle

kızlar embiriyo ne kadar sürede tutunur ne kadar yatayım bide işten rapor alcam 2 gün toplam 3 gün yatcam nasıl sizce akıl verin gerçi uyumamda gerek yarın 10 taransferim dualarınızı eksik etmeyin:18:

kızlar embiriyo ne kadar sürede tutunur ne kadar yatayım bide işten rapor alcam 2 gün toplam 3 gün yatcam nasıl sizce akıl verin gerçi uyumamda gerek yarın 10 taransferim dualarınızı eksik etmeyin:18:

canım hayırlı olsun şimdiden inşallah 12 gün sonra güzel haberlerini alırız ilk 2 gün dinlen sonra evde hafif hafif gezin iş yok ama...stres yapma...olumlu düşün devamlı yatma az da olsa hareket et....inşallah mutlu sona ulaşırsın

al bebişlerini gel yanımıza:))))) ne kadar dinlenirsen o kadar iyi canım,, ve tutunma birazda nasip kısmet meselesi .. sürekli yatmasına rağmen tutunmayanda var çalışıp tutunanda. ama kati surette kendini yormayacaksın ve stresten uzak durucaksın. ama tavsiyem kabız olma:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…