herkeze iyi akşamlar.. bugün uzak kaldım topikten bi saatte onca okudum geçmişi...
iyi akşamlar cnm sen ilk kontrolüne gittinmi akasyacım ?
perşembe günü gittim canım çok şükür keseyi ve kalp atışını gördüm bebeğimin ve biraz daha içim rahatladı...
kuzu beni listeden çıkarırmısın
artık tüp yapmamaya karar verdikkkkk
allah herkesin evini şenlendirsinn bebelerle doldursun huzur mutluluk versin
amanda aman çok güzel cnm bizlerde bi görsek ve rahatlsak.senin tek mi çift mi emriyo konuldu?
hayırdır canım hamilemisin yoksa..............
yok kuzum allah bu yolda daha bana kapı açmıyo allah sizin kapılarınızı açsınnnn
yok kuzum allah bu yolda daha bana kapı açmıyo allah sizin kapılarınızı açsınnnn
çift embriyoydu ama sadece teki tutmuş ben çok istemiştim ikiz olsun diye ama buna şükür yeterki rabbim bunu sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
kuzu beni listeden çıkarırmısın
artık tüp yapmamaya karar verdikkkkk
allah herkesin evini şenlendirsinn bebelerle doldursun huzur mutluluk versin
cnm bthcglerin kaçtı peki benimkide çift erva nınkide çift biraz aydınlatmış lursun merakımızı
Umutsuzluğa kapılmayın Rabbim kimsenin duasını boş çevirmez...Perşeme günü sabah OPU ya gidiyorum dua edin inşaallah hayırlısı olur...doktorum pek beğenmedi durumumu.yumurta gelişimim iyi değilmiş...inşaallah düzelir herşey
kızlar embiriyo ne kadar sürede tutunur ne kadar yatayım bide işten rapor alcam 2 gün toplam 3 gün yatcam nasıl sizce akıl verin gerçi uyumamda gerek yarın 10 taransferim dualarınızı eksik etmeyin:18:
kızlar embiriyo ne kadar sürede tutunur ne kadar yatayım bide işten rapor alcam 2 gün toplam 3 gün yatcam nasıl sizce akıl verin gerçi uyumamda gerek yarın 10 taransferim dualarınızı eksik etmeyin:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?