ben geldiiiimmmmolmadı sonuç: 0,1... ay barii 1 çıksaydı dimi amaaa...e peki ben niye adet olamıyorummm :26:
canım kusura bakma resmen şoka girdim orda sana da birşey diyemedim kusura bakma ne olursun canım benim...evet çok üzüldüm ama kendimi çok kaybetmedim sadece eşimle yüzyüze gelince ne olacak ondan korkuyorum.söyledim ama çok duygusal biri.o da karşımda ağlarsa ben yıkılırım ozaman işte...ne yapalım inşallah ikinciye alırız bizde bebişi göbişe..sen de bol bol dinlen canım.öpüyorum.ilgine çok teşekkürederim ...
çok teşekkürler canım.
canım hayırlı olsun şimdiden inşallah 12 gün sonra güzel haberlerini alırız ilk 2 gün dinlen sonra evde hafif hafif gezin iş yok ama...stres yapma...olumlu düşün devamlı yatma az da olsa hareket et....inşallah mutlu sona ulaşırsın
çok sağolun canlarımal bebişlerini gel yanımıza:))))) ne kadar dinlenirsen o kadar iyi canım,, ve tutunma birazda nasip kısmet meselesi .. sürekli yatmasına rağmen tutunmayanda var çalışıp tutunanda. ama kati surette kendini yormayacaksın ve stresten uzak durucaksın. ama tavsiyem kabız olma:))))
kuzu beni listeden çıkarırmısın
artık tüp yapmamaya karar verdikkkkk
allah herkesin evini şenlendirsinn bebelerle doldursun huzur mutluluk versin
çok sağolun canlarım
son bişey daha sorsam tek embiriyo yerleştirceklermiş bana yaş lamı ilgili tek çift durumu biliyormusunuz:26:
canım değerin çok güzel artmış çok sevindim... o su gibi akıntı bendede var sordunmu dr.a?
oooo akasyacım sordum yazdım cvp bile :))
aradım sordum o ilacın akıntısıymış ilaçmış yani olur dediler hatta bende konuşurken 2 dr.la konuşuyorum bu arada bi tanesi dediki sen testi ne yaptın ben bi hönk oldum içime kurt düştü koşa kpşa gittim yaptırdım şükür bu günki değerim 1800 olmuş işte şükür ilaca devam et dedi ama şu varmış ilaç aslında traşmış öle dedi traştan veriyoruz size tutturabilirsem boşa atıyoruz dolu çekmeye uğraşıyoruz dedi bağzı kadınlarda progestron düşük oluyomuş ya onu her seferinde ölçemedikleri için kalınlığı artmayan şüphelendikleri rahimler için bu ialçları veriyolarmış
benim pıhtılaşma problemi var dr. pregestanı düşüğe ve kanamaya karşı verdi diye sanıyom. ama su gibi akıntının dışında pregestanın fazlasın bi kaç saat sonra kremsi bi şekilde atıyo benim vajina:) rahim kalınlığı için estrafem (yanlış yazmış olabilirim) kullanıyodum ama pozitifi görünce onu bıraktım. şimdi sadece kan iğnem pregestan fitilim folik asitim ve vitaminim kaldı kullandığım kendimi ilaç manyağı gibi hissediyom:))))
benim pıhtılaşma problemi var dr. pregestanı düşüğe ve kanamaya karşı verdi diye sanıyom. ama su gibi akıntının dışında pregestanın fazlasın bi kaç saat sonra kremsi bi şekilde atıyo benim vajina:) rahim kalınlığı için estrafem (yanlış yazmış olabilirim) kullanıyodum ama pozitifi görünce onu bıraktım. şimdi sadece kan iğnem pregestan fitilim folik asitim ve vitaminim kaldı kullandığım kendimi ilaç manyağı gibi hissediyom:))))
akasyacım sakın ihmal etme al progestanını banada öle dedi hamile kaldıktan sonraki düşük riski oluşturan faktörlerden biri işte rahim kalınlığı bu ialç rahime tutunmasını sağlıyo falan filan bendende geliyo beyaz beyaz hatta sölemesi ayıp koyarken elime falan bulaşıyo gündüzleri ayaktaykende hep su gibi geliyo endişelenme ben okudum herkesde böle oluyomuş
Kızlar progrstan cok önemli yumurtalar toplanırken rahimdeki hepsi gidiyormuş eğer ilacı vermezsek tüm tüp bebek yapanlar düşük yapar diye anlattı gecen gün Süha sonmez
caanım 11 gün (transfer gününü saymadan) 167 13.gün 407 idi. ve benimki 3.gün embriyosuydu. seninki nasıl?
canım benim zaten düşük riskim yüksekmiş oyüzden zaten 12. haftaya kadar kullanıcam sonrasına ise dr. karar vericek.
İnsllh saglikla alırsın kucağına bende düşük riski olmadıgı halde 16hafta kullandım allah kucağına almayı nasip etsin
banada kullan kontrole kadar dedi bakalım ne olcak şu anda ben sadece folibol mu onu kullanıyorum bide progestanı malum benim tüp olmadığı içinİnsllh saglikla alırsın kucağına bende düşük riski olmadıgı halde 16hafta kullandım allah kucağına almayı nasip etsin
sağol canım ya seninle benzer yanımız çok,, bdudaklarımın çatladığı yetmiyomuş gibi bide uçuk çıktı(( bel ağrım zaten vardı birde sol kalçamın ağrısı eklendi:) ama yapcak bişey yok yeterki meleğim iyi olsun herşey onlar için... öpüyorum canım seni....
CNM benimki 2.ci gün emriyosu 12.gün degerim 246 15.gün degerim 1140
amim canım... senin şuanki durumun ne burcu cum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?