2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Çok üzgünüm....evet en zoru sevdiklerimizin gözünün içine bakmak ve onlarla konuşmak...İnşallah ikimiz de ikinci denemede seviniriz...

çok sağolun canlarım
son bişey daha sorsam tek embiriyo yerleştirceklermiş bana yaş lamı ilgili tek çift durumu biliyormusunuz:26:

canım değerin çok güzel artmış çok sevindim... o su gibi akıntı bendede var sordunmu dr.a?

kuzu beni listeden çıkarırmısın

artık tüp yapmamaya karar verdikkkkk

allah herkesin evini şenlendirsinn bebelerle doldursun huzur mutluluk versin

yavrum benim melek arkadaşım sen bi tanesin Allah senin içini biliyo ve mutlaka mükafatlandıracak üzme bizide sen tanıdığım en neşeli en yardımcı en güçlü kızssın ve benim tatlımsınnnnn
atlatıcaz bu günleri beraber sevincimizide paylaşıcaz bak görürsün

çok sağolun canlarım
son bişey daha sorsam tek embiriyo yerleştirceklermiş bana yaş lamı ilgili tek çift durumu biliyormusunuz:26:

canım 35 yaş altı tek embriyo. ama daha önce 2 denemen varsa 35den küçük de olsan çift embriyo. ama dr.nu zorla belki sende benim gibi çift embriyoya ikna edersin.

canım değerin çok güzel artmış çok sevindim... o su gibi akıntı bendede var sordunmu dr.a?

oooo akasyacım sordum yazdım cvp bile :))
aradım sordum o ilacın akıntısıymış ilaçmış yani olur dediler hatta bende konuşurken 2 dr.la konuşuyorum bu arada bi tanesi dediki sen testi ne yaptın ben bi hönk oldum içime kurt düştü koşa kpşa gittim yaptırdım şükür bu günki değerim 1800 olmuş işte şükür ilaca devam et dedi ama şu varmış ilaç aslında traşmış öle dedi traştan veriyoruz size tutturabilirsem boşa atıyoruz dolu çekmeye uğraşıyoruz dedi bağzı kadınlarda progestron düşük oluyomuş ya onu her seferinde ölçemedikleri için kalınlığı artmayan şüphelendikleri rahimler için bu ialçları veriyolarmış

benim pıhtılaşma problemi var dr. pregestanı düşüğe ve kanamaya karşı verdi diye sanıyom. ama su gibi akıntının dışında pregestanın fazlasın bi kaç saat sonra kremsi bi şekilde atıyo benim vajina:) rahim kalınlığı için estrafem (yanlış yazmış olabilirim) kullanıyodum ama pozitifi görünce onu bıraktım. şimdi sadece kan iğnem pregestan fitilim folik asitim ve vitaminim kaldı kullandığım kendimi ilaç manyağı gibi hissediyom:))))

akasyacım sakın ihmal etme al progestanını banada öle dedi hamile kaldıktan sonraki düşük riski oluşturan faktörlerden biri işte rahim kalınlığı bu ialç rahime tutunmasını sağlıyo falan filan bendende geliyo beyaz beyaz hatta sölemesi ayıp koyarken elime falan bulaşıyo gündüzleri ayaktaykende hep su gibi geliyo endişelenme ben okudum herkesde böle oluyomuş

Kızlar progrstan cok önemli yumurtalar toplanırken rahimdeki hepsi gidiyormuş eğer ilacı vermezsek tüm tüp bebek yapanlar düşük yapar diye anlattı gecen gün Süha sonmez

sağol canım ya seninle benzer yanımız çok,, bdudaklarımın çatladığı yetmiyomuş gibi bide uçuk çıktı(( bel ağrım zaten vardı birde sol kalçamın ağrısı eklendi:) ama yapcak bişey yok yeterki meleğim iyi olsun herşey onlar için... öpüyorum canım seni....

Kızlar progrstan cok önemli yumurtalar toplanırken rahimdeki hepsi gidiyormuş eğer ilacı vermezsek tüm tüp bebek yapanlar düşük yapar diye anlattı gecen gün Süha sonmez

canım benim zaten düşük riskim yüksekmiş oyüzden zaten 12. haftaya kadar kullanıcam sonrasına ise dr. karar vericek.

İnsllh saglikla alırsın kucağına bende düşük riski olmadıgı halde 16hafta kullandım allah kucağına almayı nasip etsin
banada kullan kontrole kadar dedi bakalım ne olcak şu anda ben sadece folibol mu onu kullanıyorum bide progestanı malum benim tüp olmadığı için

çok evet benzer yan :)) onlar ii olsunlarda annelik işte böle :) benimde aynı kalçama kramplar giriyo belim kopuyo kasıklar göğüsler dudaklarım resmen kezbanlara döndüm :))
senin kaçıncı günün bu gün

sat agöre hesaplarsam 6+5 oldum. ama durum bende de feci dağıldım resmen. acayip çirkinleştim bu yaaşta bide 2 tane sivilcem çıktı:)) göbek aldı başını gidiyo.. hamileliğin başında böyleysem ilerde ne olur bilmiyom:))))) ne diyim hakkımızda hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…