CANIM cok şükür BEBEGİM 4 aylık oldu yanımda uyuyo darısı tüm isteyenlerin basına olsun:)
sat agöre hesaplarsam 6+5 oldum. ama durum bende de feci dağıldım resmen. acayip çirkinleştim bu yaaşta bide 2 tane sivilcem çıktı:)) göbek aldı başını gidiyo.. hamileliğin başında böyleysem ilerde ne olur bilmiyom:))))) ne diyim hakkımızda hayırlısı...
ayyyyy.... rabbim ona sağlık sıhhat güzel bi ömür versin, bahtı güzel yaşamı mutlu olsun... ne güzel ya mis kokosuyla yanında şimdi allah ayırmasın arkadaşım sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin....
benimde en son adet tarihim 25 kasım ama geç döllenme oldu sanırım bende bu gün tam 40. günüm tabii 23 de olabilir 42. gün :)) çünki bi anormallik oldu bende tüp olunca o ay
yani 5+4 oluyo sanırım
Slm cnm nasil gidiyor trsnsfet sonrasi surec sennde irenbedsin yanlis okumadysm bnm yarin 10.gun test ysptircm varmi sende belirtiler bnm gerci birazcik adet belirtisi gibi bugun ozellikle cogaldi bakalm hayrlisu senin dr kim irenbede
Âmin CANIM gecen sene bugunlerde transferim olmuştu şimdi yanımda :)))ee Arda mis arada kaka kokusuyla idare ediyoruz :) insllh saglikla kavuşursun sende bebeğine dua edicem sana bol bol
tamam işte benimde sat 16 kasım dı. aramızda 9 gün var. aman zaten sağlıklı olsunlarda hafta hesabının bi önemi yok:))
orası öle sağlıklı olsunlarda insan görmemiş gibi hevesleniyo ondan :))) peki sen kalp atışını duydunmu
perşembe duydum canım gerçi pek duydum sayılmaz çok yavaştı ama dr. daha erken normaldir dedi
(( çok üzgünüm ve senin bu güçlü duruşunu, her daim destek ve moral vermeni seviyorum....
egunal
canım benim sende bu pozitiflik olduğu sürece ben eminim çok az kaldı senden güzel haberleri duymayaüzüleyim deme
ben hissediyorum çok yakında bu topikteki herkes sende bende hamile kalcaz Allahın izniyle
kuzu beni listeden çıkarırmısın
artık tüp yapmamaya karar verdikkkkk
allah herkesin evini şenlendirsinn bebelerle doldursun huzur mutluluk versin
bugün hiç görüşemedik be güzellik.... test sonucunla ilgili hiçbişey yazmıyorum inşallah bi sağlık sorunu yoktur diyorum ve yüce rabbimden en kısa zamanda sana meleğini yollamasını diliyorum.... iyi geceler canım tatlı rüyalar....
selam canım bende ankaralıyım.ama 7.yılım olucak ankaradan ayrı yaşıyorum..1.tüpü orda denedim,memnun kalmadım "içimde hep bişey var bende meselesi vardı"ı tüpe giderken eşime diyordumki lap diye tedaviye başlamıycam bi baksınlar rahmime ,tahlillerime..ama sadece bir muayeneyle ben tedavinin içind ebuldum kendimi 5dk.sürmeyen ultrasonla karar verildi sorun yoktu başlıyoruz diye....
pıhtılaşma testini 4 yıl önce..1.aşılamamda kimyasal gebelik yaşayınca yani 84ü gördüm ozaman ama değerim düştü tabiki...2yıl aradan sonra görmüştüm benim ilk evlendiğim aylarda tedavisiz hamilelk ve düşüğüm vardı ozaman idrar testiyel çiftçizgi gördüm pozitifi sonradanda aşılamada 84 bana nasıl iyi geldi ama devamı gelmedi ve hala pozitife hasretim ben
diyeceğim kimyasal olunc azorumla fakültede testler istedim bende bişey var diye meğer eksikmiş testlerim tabi bunu 2 ve 3.aşılamam negatif..ve 1.tüpüm negatif olduktan sonra ağlıyarak girdiğim jocanın odasında ısrarla herşey kaliteli sebep yoksa tutmadı dememle ve olucak ya elimde tahlillerim anca baktı ve eksik dedi yaptırdım pıhtılaşma çıktı yani bunu önceden bilseler 1.tüpte ona göre tedavi olurdum gelde yanma gelde ağlama....
histereskopi dendi ama ençokda ben ısrar ettim diye şimdide 2.ye başlıycam yer muayen sırasında bir ilaç verip ayrıntılı baktık gerek yok dendi donmuşlarımal deniycem inş.rahimde sorun yoktur diyerek ama ozamanda tutmaz ve bende bişey çıkarsa naparım bilmem..
çok uzattım canım kusura bakma..bir dokundun bin ah işittin
ama böyleside çok zor benim derdim sorunum olsun demiyorum ama bişey yok denip umutlanmakta çok kötüüü...artık ne tedavisiz kalıyorum hamile nede tedaviyle....kimbilir nasibimizdemi yok bebek..hepmi o kokuya hasret yaşıycaz kimbilir..rabbim sanada tez zamnada nasip etsin bu topiğin maaşallahı var...napıyım seni ankaralı buldum şişirdim kafanı:18:
hayırlısı olsun dilerim bukez anne olursun duamdasın canımm
egunal
Lilyum
günaydın sekerimmmm nasılsınnn bugunnn adet durumun ne oldu bende korkuyorum sımdı benımde 5 den sonra olmam gerek beklıyorum ama bakalım
yok canııımmm hala tık yok valla...ne yapıyım diye düşünüyorum...kızlar alternatif tıp önerilerinde bulundular çaylar vs...ama şimdilik ne yapacam karar veremedim...seninde adetini beklediğini biliyorummm...inşallahhh gecikme yaşamadan herşey yolunda gider...bu arada meleğimi koymuşsun mesajına çooookkk güzeeelll olmuşşşş teşekkür ediyoruuummm...o topiğimizin meleği bize dua ediyooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?