2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınn hatunlar.. bakıyorumm gece yarılararına kadar lak lak yapılmış...
ben okuyıp gelıyorum geçmişi...

kaç tane dondurulmuşun var canımmm??? şubatta sen dondurulmuşlarla deneyeceksin bende 2.tüp e başlayacam hayırlısıyla...adet durumlarımıza bağlı tabiii

2 tane var cnm aslında 11 yumurta topladılar sonrakı asamalrda 9 kaldı ıste gelısmesı hepsının cok ıyıdı bız beklıyorduk 5 fln olur dıye ama 2 tane dondurulmaya elverıslı dıyınce bızde bısey demedık ama cnm benım yumurta toplamadan sonra akcıgerlere su gıtıı ben astım baslangıcı dedı ıste suyu bosaltmadılar gerek yok daha fln gorsen 7-8 aylık hamıle gıbıydım sonra tabı serumalr ılaclar derken bebegım kalmadı bende et parcaları geldı adetımde malesef ıns bu sefer olmaz aslında karar veremedım aynıyere gıtmekte ama yıne ohss olursam dıye dondurulmusları denıycemmmm

günaydın kızlarrr evet gece lak lak yaptık hatta saat 4 de yattık umutluyumla tabii o hala uyuyo ben malesef bu gün 8 den beri ayaktayım büyük temizlik var die kalkmak zorunda kaldım :)) devam yani ama uykum var (

he vallaaa topik gecede açık...ben 23:00 gibi ayrıldım aralarından ama sabah bi baktım benden sonrada kaynatmışlar...

iyi tarafından bakılırsa 2 dondurulmuşun kalmış sana...bende 19 yumurta 12 si döllendi bir tane bile kalmadı geriye üzerinede ohss olup hastanede yattımm...yakın şeyler yaşamışız seninle...ohss nin ne demek olduğunu çok iyi biliyorum...çooooook geçmiş olsun kuzum...ben aynı yere asla gitmeyecem merkezimi değiştirdim güvenemem daha..ohss de yeterli bilgi alamadım ilgi zaten yoktu...rabbim bu kez yüzünü güldürsün inşallahh...dondurulmuşum olsaydı şimdi aynı zamanda dondurulmuşlara başlayacaktık seninle

Son düzenleme:
iyi tarafından bakılırsa 2 dondurulmuşun kalmış sana...bende 19 yumurta 12 si döllendi bir tane bile kalmadı geriye üzerinede ohss olup hastanede yattımm...yakın şeyler yaşamışız seninle...ohss nin ne demek olduğunu çok iyi biliyorum...çooooook geçmiş olsun kuzum...ben aynı yere asla gitmeyecem merkezimi değiştirdim güvenemem daha..ohss de yeterli bilgi alamadım ilgi zaten yoktu...rabbim bu kez yüzünü güldürsün inşallahh...dondurulmuşum olsaydı şimdi aynı zamanda dondurulmuşlara başlayacaktık seninle[/QUOTE]

evet cnm ama olsun tedavi aynı sürcek bence gene yakın olucaz birbirimize transfer fln cnm ... eger benımde dondurulmusum olmasaydı bende gıtmezdım ama azosperm olunca esımde onuda dusunuyorum kı zaten sperm yok hanı bulamazlarsa sperm onunda ameliyat olması var o yüzden tekrar güvenicem doktorlarım iyi ikiside duyulmus ınsanlar ama kısmet degılmsı dıyorum canım napalımmm o 2 adet embırıyoda benımmm bırakmma onları kımseye

günaydın kızlarrr evet gece lak lak yaptık hatta saat 4 de yattık umutluyumla tabii o hala uyuyo ben malesef bu gün 8 den beri ayaktayım büyük temizlik var die kalkmak zorunda kaldım :)) devam yani ama uykum var (

sen hamıle hamıle temızlık mı yapıyorsun hemde buyuk temızlık ben abartıyor muyum hıcbırseye elımı surmuyorum vay tembel ben bahane arıyormusum demekkı

aaaa tabiiii bebeklerini bırakma onlar seninnnn...ay inşallahhh bu kez olur

sevgili hanımlar,
ben ocak 2011 de tüp bebek yöntemiyle hamile kalan biriyim şu an bebişimiz 2 aylık Rabbimin izniyle.yazmak için bu kadar beklememin sebebi hamileliğimi neticelendirip her türlü bilgiyi toplu olarak sizinle paylaşmak istememdi.şimdi her şeyi en başından alıp anlatacağım çünkü o zamanlar bu forumlara girip o kadar çok yazı okurdum ki şu an neler hissettiğinizi çok iyi anlıyorum.
2010 kasım ayında bir defa aşılama yaptırdık ama tutmadı daha sonra ocak 2011de tüp bebeğe karar verdik. bu arada bizdeki sorun eşimden kaynaklanıyordu. eşimin sperm sayısı azdı önceleri. varikosel ameliyatı geçirdi 2009 kasımda.ben ona ibrahim saraçoğlunun keçiboynuzu kürünü yaptım bir de her gece zeytinyağında bir gün beklemiş bi incir yedirdim sayı çok güzel arttı ama morfolojide hiçbir düzelme olmadı. neyse gelelim tüp bebek maceramıza...karnımdan iğneler yaptı eşim bana ve günü geldiğinde 7 tane yumurtam toplandı.bunlardan iki tanesi döllendi.transfer gününden önceki gece ananas yemeye başladım ve toplam 5 gün boyunca iki ananas tükettim.ananası buradaki bir forumda okumuştum faydası oldu mu bilmiyorum.neyse embriyoların birini transfer ettiler diğerini dondurttuk. transferden yarım saat sonra tuvalete gitmeme izin verdiler. biraz daha dinlendikten sonra eve geldik. tahlil gününe kadar ağır hiç bir iş yapmadım. sadece tuvalet ve yemek yemek için kalktım. bir de arada evin içinde yürüyüşler yaptım bunun da faydalı olduğunu okumuştum.vajinal bir jel vermişti doktorum onu 3 ay(test pozitif çıkınca hamileliğin ilk 3 ayı kullanıyorsun) ihmal etmeden kullandım ve çok şükür Rabbime bize oğlumuzu nasip etti.
diyeceğim o ki biliyorum çok istiyorsunuz Rabbim dualarınızı kabul etsin inşaallah hepimizin kucakları dolar.umudunuzu ne olur yitirmeyin belki senin için söylemek kolay diye düşüneceksiniz ama kaba tabirle eşekten düşenin halinden ancak eşekten düşen anlar. o yüzden sizleri çok iyi anlıyorum. benim hiç çocuğum olmayacak diye geçirdiğim sinir krizlerini de hatırlıyorum. ne olur Rabbime sığının verecek olan da o alacak olan da o.her şeyin en güzelini o bilir.
inşaallah birazcık da olsa sizlere faydalı olbilmişimdir Güzel Allahım sizlere ve nerede varsa herkese bu yolda yar ve yardımcı olsun. Sevgilerle..........

sen hamıle hamıle temızlık mı yapıyorsun hemde buyuk temızlık ben abartıyor muyum hıcbırseye elımı surmuyorum vay tembel ben bahane arıyormusum demekkı

hamıslerrr tadını cıkartın ne temızlıgı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ılerde bol bol yaparısını canlarım yaaaa

Cnm gunaydn benim dr da aral by ben bugun giducm kan vermeye Ama dr umuzn habri olmicak 10.gun deyim nilla girdi kanima birfe vertigom var basm donuyr surekli onun icin test yaptircm oglen 12de hastaneye gidicm insllh sende guzl hbr veririsn cunku diger sayfalrdada ben cok karsilasmiyrm bizim merkzden hamile kalnlarla insallh bu irenbe citasini yukseltelim sanada 2tanemi konuldu cnm İnsallh rabbim hepimizn bu tedavilerinin sonkez olmasini nasip etsin

QUOTE=egunal;22459774]aaaa tabiiii bebeklerini bırakma onlar seninnnn...ay inşallahhh bu kez olur[/QUOTE]

inşşş cnm bneımmmm inşşşş hemızın son denemelerı olur ınsss rabbım herkesı sevındırsın

Kızlar bugün 10. Gunüm az önce idrar testi yaptım size de göndereceğim pozitif çıktı galiba ama ben 6. Gun ovitrelle destek iğnesi yapmıştım onun etkisi olabilir mı? Yardimmmmmmm

Kızlar bugün 10. Gunüm az önce idrar testi yaptım size de göndereceğim pozitif çıktı galiba ama ben 6. Gun ovitrelle destek iğnesi yapmıştım onun etkisi olabilir mı? Yardimmmmmmm

canımm bu destek iğneleri yüzünden sonuç yanıltıcı olabiliyor...daha dün tolunay35 arkadaşımız negatif sonuç aldı...biz pozitif idrar testinden dolayı hamile olabileceğini düşündük ama değildi...o da ovitrelle vurulmuştu...sana tavsiyem direk kan testi yaptır 10.gün olmuş zaten kesin sonuç alırsın...testi koy bakalım...

Teşekkür ederim egunal birazdan çekip koymaya çalışacağım. Kan testi yaptırdım sonuc 16:30 da belli olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…