kaç tane dondurulmuşun var canımmm??? şubatta sen dondurulmuşlarla deneyeceksin bende 2.tüp e başlayacam hayırlısıyla...adet durumlarımıza bağlı tabiii
günaydınn hatunlar.. bakıyorumm gece yarılararına kadar lak lak yapılmış...
ben okuyıp gelıyorum geçmişi...
2 tane var cnm aslında 11 yumurta topladılar sonrakı asamalrda 9 kaldı ıste gelısmesı hepsının cok ıyıdı bız beklıyorduk 5 fln olur dıye ama 2 tane dondurulmaya elverıslı dıyınce bızde bısey demedık ama cnm benım yumurta toplamadan sonra akcıgerlere su gıtıı ben astım baslangıcı dedı ıste suyu bosaltmadılar gerek yok daha fln gorsen 7-8 aylık hamıle gıbıydım sonra tabı serumalr ılaclar derken bebegım kalmadı bende et parcaları geldı adetımde malesef ıns bu sefer olmaz aslında karar veremedım aynıyere gıtmekte ama yıne ohss olursam dıye dondurulmusları denıycemmmm
günaydın kızlarrr evet gece lak lak yaptık hatta saat 4 de yattık umutluyumla tabii o hala uyuyo ben malesef bu gün 8 den beri ayaktayım büyük temizlik var die kalkmak zorunda kaldım :)) devam yani ama uykum var(
evet cnm ama olsun tedavi aynı sürcek bence gene yakın olucaz birbirimize transfer fln cnm ... eger benımde dondurulmusum olmasaydı bende gıtmezdım ama azosperm olunca esımde onuda dusunuyorum kı zaten sperm yok hanı bulamazlarsa sperm onunda ameliyat olması var o yüzden tekrar güvenicem doktorlarım iyi ikiside duyulmus ınsanlar ama kısmet degılmsı dıyorum canım napalımmm o 2 adet embırıyoda benımmm bırakmma onları kımseye
sen hamıle hamıle temızlık mı yapıyorsun hemde buyuk temızlık ben abartıyor muyum hıcbırseye elımı surmuyorumvay tembel ben bahane arıyormusum demekkı
Evet canım irenbedeyim doktorum Aral bey. Beklemek gerçekten çok zor. Bende sadece ara ara kasıkta batma oluyor ancak çok fazla değil. Onun dışında bir belirtide yok bu iyimidir kötümüdür bilemiyorum:26: Bende seni özellikle takip ediyorum. Test sonucunuda merakla bekliyorum. Allahın izniyle güzel haberler vereceksin bize ve umut olacaksın. Arkandanda biz geleceğizAllahım yüzümüzü güldürsün inşallah.
hamıslerrr tadını cıkartın ne temızlıgı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ılerde bol bol yaparısını canlarım yaaaa
Kızlar bugün 10. Gunüm az önce idrar testi yaptım size de göndereceğim pozitif çıktı galiba ama ben 6. Gun ovitrelle destek iğnesi yapmıştım onun etkisi olabilir mı? Yardimmmmmmm
canımm bu destek iğneleri yüzünden sonuç yanıltıcı olabiliyor...daha dün tolunay35 arkadaşımız negatif sonuç aldı...biz pozitif idrar testinden dolayı hamile olabileceğini düşündük ama değildi...o da ovitrelle vurulmuştu...sana tavsiyem direk kan testi yaptır 10.gün olmuş zaten kesin sonuç alırsın...testi koy bakalım...
Teşekkür ederim egunal birazdan çekip koymaya çalışacağım. Kan testi yaptırdım sonuc 16:30 da belli olacak...
Eki Görüntüle 319955 . Çıkan sonuç bu ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?