2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar progrstan cok önemli yumurtalar toplanırken rahimdeki hepsi gidiyormuş eğer ilacı vermezsek tüm tüp bebek yapanlar düşük yapar diye anlattı gecen gün Süha sonmez

kızlar ben estrofemi hala sabah ve akşam kullanıyorum.aranızda devam eden varmı ben gibi merak ettim

İnşallah yaaaa bu benim ikinci denemem iki tane 5. Gun embriyosu transfer edildi ama hala ovitrelle den korkuyorum aksam sizinle bhcg sonucumu da mutlaka paylascammmmmm

bir kaç gün sonra arayıp randevu alcam murat bey 20 gün soonra gel demişti galiba ayın 12.sinde gidecem sana haber veririm alın ca randevuyu saatini filan sen nezaman gitcen?

canım bana da 20 gün sonra gel demişti ama manavgattayim ben sen oradaki doktorunada gidebilirsin dedi bakalım belli degil 10 ocak ta falan doktora gitmeyi düşünüyorum buradaki murat beyide arayıp durumu bildircez.sende hala estrofemi kullanmaya devam ediyormusun canım ?

Kızlar bugün 10. Gunüm az önce idrar testi yaptım size de göndereceğim pozitif çıktı galiba ama ben 6. Gun ovitrelle destek iğnesi yapmıştım onun etkisi olabilir mı? Yardimmmmmmm
Buse çokkkkkktebrikkkkkkkkkjjjkkjj
Sen 26 da transfer olmadın mı nasıl 10. Gun oluyoooo

hala tam belli değil pazar günü 24,8 di şimdi 44.28 olmuş perşembe günü tekrar yapılacak

hala tam belli değil pazar günü 24,8 di şimdi 44.28 olmuş perşembe günü tekrar yapılacak

2 ye katlanmış değerin evet gününe göre düşük ama artış var hemde 2 kat olması gerekn şekilde artıyor...seni uğraştırmaya devam ediyor nazlı meleğin...az daha sabret canım...

2 ye katlanmış değerin evet gününe göre düşük ama artış var hemde 2 kat olması gerekn şekilde artıyor...seni uğraştırmaya devam ediyor nazlı meleğin...az daha sabret canım...
adını nazlı koyacağım , hele bir doğsun onu bir dövücem bir dövücem poposuna poposuna vurucam, küçük parmaklarını ısırıcam onun

Ben gelldimm bacıılarrrrrrrr..Varmı bir değişiklikkk..Biri bana(egunalımm) 3 günün özetini geççsee fena olmazzz..Sayfalar uççmuşş tabiikii..100 küsür sayfa okuyup şaşı olmayayımm:2::2::2::2::2::2::2:

adını nazlı koyacağım , hele bir doğsun onu bir dövücem bir dövücem poposuna poposuna vurucam, küçük parmaklarını ısırıcam onun

hiiiiii korktummmm demek küçücük bebeğin hem totosuna vuracan hem parmaklarını ıssıracan... yazıııkk onaaaa.... şaka bi yana bence hamilesin artık ben bunu gönül rahatlığıyla yazıyorum...hamileler listemize seni ekleyecem artık kutlamayıda sonra yaparız sen hamileyimmm diye yazıncaaa...

yok yok ekleme perşembe günü eklersin :)
evet totoya vurucam, parmaklarını ısırıcam ay varya her türlü işkenceyi yapıcam ona :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…