Eki Görüntüle 319955 . Çıkan sonuç bu ne dersiniz
Kızlar progrstan cok önemli yumurtalar toplanırken rahimdeki hepsi gidiyormuş eğer ilacı vermezsek tüm tüp bebek yapanlar düşük yapar diye anlattı gecen gün Süha sonmez
canım bence bu teste göre hamilesin...silik falan değil bariz 2. çizgi çıkmış ...
bir kaç gün sonra arayıp randevu alcam murat bey 20 gün soonra gel demişti galiba ayın 12.sinde gidecem sana haber veririm alın ca randevuyu saatini filan sen nezaman gitcen?
Buse çokkkkkktebrikkkkkkkkkjjjkkjjKızlar bugün 10. Gunüm az önce idrar testi yaptım size de göndereceğim pozitif çıktı galiba ama ben 6. Gun ovitrelle destek iğnesi yapmıştım onun etkisi olabilir mı? Yardimmmmmmm
Buse çokkkkkktebrikkkkkkkkkjjjkkjj
Sen 26 da transfer olmadın mı nasıl 10. Gun oluyoooo
hala tam belli değil pazar günü 24,8 di şimdi 44.28 olmuş perşembe günü tekrar yapılacak
hala tam belli değil pazar günü 24,8 di şimdi 44.28 olmuş perşembe günü tekrar yapılacak
kızlar ben estrofemi hala sabah ve akşam kullanıyorum.aranızda devam eden varmı ben gibi merak ettim
adını nazlı koyacağım , hele bir doğsun onu bir dövücem bir dövücem poposuna poposuna vurucam, küçük parmaklarını ısırıcam onun2 ye katlanmış değerin evet gününe göre düşük ama artış var hemde 2 kat olması gerekn şekilde artıyor...seni uğraştırmaya devam ediyor nazlı meleğin...az daha sabret canım...
Canım hayır 24 U Cumartesi oldum. Ben tarihi yanlış mı yazmıştım? 24 unun Cumartesi olduğu bugün dikkatimi çekti.
hala tam belli değil pazar günü 24,8 di şimdi 44.28 olmuş perşembe günü tekrar yapılacak[/QUOTE
Takma kafanı degere missss gibi hamilesin..bu mutluluğu yasa doyasıya ...
idrar testiyle kaç günde belli oluyor.7-8.günler yapsak çıkarmı.
hala yükseliyor olması moralimi düzeltti inşallah öyledir.hala tam belli değil pazar günü 24,8 di şimdi 44.28 olmuş perşembe günü tekrar yapılacak[/QUOTE
Takma kafanı degere missss gibi hamilesin..bu mutluluğu yasa doyasıya ...
hiç duydunuz mu benim gibi olup hamile olanını. benim transfer 21 indeydi.2. gün embriyosu 4 hücreliydi. bu gün 13. gün. herkesin daha fazla değeri ama hala hamile olma ihtimalim var galiba
hala yükseliyor olması moralimi düzeltti inşallah öyledir.
hiç duydunuz mu benim gibi olup hamile olanını. benim transfer 21 indeydi.2. gün embriyosu 4 hücreliydi. bu gün 13. gün. herkesin daha fazla değeri ama hala hamile olma ihtimalim var galiba
Çocuğa nazlï deme 4 hücreliyken tutunmuş savaşçı o....olsa olsa amazon kadını olur maşallah maşallah....
adını nazlı koyacağım , hele bir doğsun onu bir dövücem bir dövücem poposuna poposuna vurucam, küçük parmaklarını ısırıcam onun
hiiiiii korktummmmdemek küçücük bebeğin hem totosuna vuracan hem parmaklarını ıssıracan ... yazıııkk onaaaa.... şaka bi yana bence hamilesin artık ben bunu gönül rahatlığıyla yazıyorum...hamileler listemize seni ekleyecem artık kutlamayıda sonra yaparız sen hamileyimmm diye yazıncaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?