Ben gelldimm bacıılarrrrrrrr..Varmı bir değişiklikkk..Biri bana(egunalımm) 3 günün özetini geççsee fena olmazzz..Sayfalar uççmuşş tabiikii..100 küsür sayfa okuyup şaşı olmayayımm:2::2::2::2::2::2::2:
7.gün idrar testi negatiff
hoşgeldiiiiinnnnn kuzuuuuummmm....özlediiiiiimmmm seniiiiii topikteeeeee....:118: :119:
ah canım şaşı olmana izin veremem bi özet geçiyim bariii...
Canımmmmm benimmmmm valla bende özledimmmm..Bu gece rüyammda bebklerle uğraşştım durdumm.Esra Erolun bebeği İdris Aliyi görüyorumm..Minicik ayaklarınıı öpptüümm durdumm,Esra Erolda sevv sevv diyiipp duruyorrduu..Birde dünn 8. ayına girmişş birr arkadaşımla buluşmuştumm elimi karnının üstüne koyup bebeği hissetmekk hamişlerde enn hoşşlandığımm şeyydirr.Bebekde kız aççtı hiçç tekme falann atmamıştıı üzülmüşştümm..Rabbimm rüyammdaaaa gene elimi koyuyorumm arkadaşın karnınaa bebekk resmennn tepiniyorrduu,acayipp bir duyguyyduuu onu hissetmekk..Bir günn Rabbimm hepimize inşşş tattıracakk bu duygularıı.Rabbimm Büyükkk..Özelden bir arkadaşş mesaj atmış topiktenn rüyasında benii görüyormuşşş hcg değerimi bile görmüşş hamileyymişimmmm..AYyyyyy inşşş görücezz o günlerii dimii kızlarrr..Dua ve sabırr ile inşş..
Eki Görüntüle 319955 . Çıkan sonuç bu ne dersiniz
Canım tedavinin zamanının adını koydun demekkk.Şubattttt...Bende sana yetişirim inşş ama benn mart sonu nisan başı gibi diyorumm tabii yumoşların durumuna bakar benimm durumlarr..BU arada ne yapptınnn kırmızı olayınıı..Beklicenmii ilaç mı??
Eki Görüntüle 319955 . Çıkan sonuç bu ne dersiniz
sen en iyisi idrar testleriyle canını sıkacağına yarın kan testi yaptır...5.gün emriyosu sonuç çıkar bence...rahat edelim ayolll...olmayacak böyle hergün idrar testiyle acaba demekten...
kafana takmıyorsundur inşallah bu sonucuuuuu,,yapmaman bile lazım dı aslında
ya şu idrar testini yapan arkadaşalar ne olur yapmayınnnnnnnnnnn yapmayınnnnnnnnnnnnnn
okumuyomusunuz geçmişten bizim yaşadıklarımızı ben hamileyim ve 6. haftam hala çizgim silik güvenmeyin idrar testlerine
çoook güzelll rüyalar görmüşsün hayır olsun canım...rabbim gönlüne göre versin...topiğin listesini kopyaladım bi bak eğer daha detay vermemi istersen yaz...bugün için olacakları yazayımmm...karasu81 test gününe 2 gün olmasına rağmen saat 12.00 de kan vermeye gitti...babyyyy budün saat 10.00 da transferle bebeğini alacaktı inşallahh almıştır...esma112233 opu olacak...gülin1 11.gün değeri 24.8 çıkmıştı budün 13.gün testi tekrarladı 44 küsür çıktı o yüzden hala rahat rahat sevinemiyor perşembe testi bi daha yaptıracak...umutluyum1 tüp bebek yaptırmıyor listeden çıkarmamı istedi...dün nillla hamile olduğunu öğrendi 9.gündeee...şimdilik aklıma gelenler bunlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?