2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi idrar testlerine devam o zaman

aaaaa hani sen 12 de kan vermeye gidecektin bende kanı vermiştir bekliyordur diyorummmm

ne demeeeekkkk cicimmm...

Cnm once norolojide muayne oldum uxun surdu tedavim simdi acayip basm zonkluyr kadin dogm dr bekliyrm hastanedym yemk arasnda dr sinuc 1saatte cukiyrmus umarim 10.gunde cikar hemn hbr vericem sizlere

dualarım seninle canım..hayırlısıyla git,pozitif haberlerle dön inşallahhhhh

İnsallh cnm sen nesilsn nasil gidiyr varmi hissettign birseyler ahh saol dua cok ihtiyacm var 10.gun umarm erkn degildir test ivin bu sefet gaz aldum kizlardn ilk tedavmde 12gun beklemistm sen ne zamn yapicksin testi

Cnm once norolojide muayne oldum uxun surdu tedavim simdi acayip basm zonkluyr kadin dogm dr bekliyrm hastanedym yemk arasnda dr sinuc 1saatte cukiyrmus umarim 10.gunde cikar hemn hbr vericem sizlere

tamam kuzum geçmiş olsuuunnnn... hayırlı haberlerle gel inşallahhh....

arkadaşlar. günlerdir bana neden 2. kan test vermediler diyip diyip durdum. bugün tekrar test yaptım(kocama söylemedim. doktor istemediyse ne diye yapıyorsun diyecek diye :))
12. günde 248,5 idi 17. günümde 1129 çıktı normal değil mi?

Son düzenleme:
tamam kuzum geçmiş olsuuunnnn... hayırlı haberlerle gel inşallahhh....

Sana simdi bisiy anlatyim anacim aradi simdi ciyak cciyak hadi gozumz aydin diye yaaa dur ne oluyr sana dedum benim icin fal baktrmis ayyy yere yatip tepinmk istiyorum eee sonra kadn demiski kizn hamile 4gun icinde hbr var bunun la ilgili hemde ikiz ayyy bu annem beni cildirtick komik yaaa git anne isune dedim ama hosumafa gitti eee zuurt tesellisi derler yaa iste bn hamilemisimm eve gideym baru kan vermeyim bosuna

Cnm tebrik ederim darisu badimiza hadi fua et bakalim bizeee

geri sayıma ne kadar kaldı.................................

bencede canım kan vermene gerek kalmamış falcı teyze herşeyi deyivermiş hadi hayırlı olsun ozaman hemde ikizimiz oluyo MAŞALLAHHHH

MAŞALLAAHHHHHHHdeğerin güzel canımmm

gördüğün gibi değerin gayet iyi canım

Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı HCG (mIU/ml)(INCIID)
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000

İnsallh cnm sen nesilsn nasil gidiyr varmi hissettign birseyler ahh saol dua cok ihtiyacm var 10.gun umarm erkn degildir test ivin bu sefet gaz aldum kizlardn ilk tedavmde 12gun beklemistm sen ne zamn yapicksin testi

canım benim adet belirtilerim var şuan....testide 11. günümde yapıcam..yani cuma günü...inşallah pozitif alırsın canım,banada moral olur...

Aral bey duymasın test yaptıracağınıGeçmiş olsun canım inşallah güzel haberleri alınca başağrısı falan kalmayacak Ben olayın merkezle ilgili olduğunu düşünmüyorum çünkü doktorda hemşirelerde en iyisini yapmaya çalışıyorlar ama tamamen Allahın takdiri O ol demeden olmuyor. Ama inşallah senden bugün çooookkkk güzel haberler alıcaz egunal halayı kuracak Hadi Allah yar ve yardımcın olsun canım:109:

eveeeetttt beliyoruuuummmm içiiiinnn

gözlerime inanamıyorum sen online mısın...ne durumdasın canııımmm??? hadi bilgi ver hemenn

evet canım sonunda onlıne olabildim net yoktu bir aydır catladım meraktan neler oldu die.cok şükür biz iyiyiz artık cok hafif agrılar dışında azap günlerimizden kurtulduk.artık yeni yeni tadını cıkarabiliyoruz bebişlerim büyümeye devam ediyolar ikiside iyiler tek yumurta olduğumuz için cok korkmuştuk başta beslenmeleri aynı olcak aynı zarda kodonları dolasıcakmı falan die ama allahıma cok şükür aynı kesede ikiside farklı zar içinde amniyo beslenme keseleride ayrı gecen hafta derin bir nefes alabildik.ama ben hala inanamıyorum kucagıma almadan da inanamıcam heralde yıllardır öyle hazırlamışımki kendimi olmıcak die algılayamıyorum.allahım herkese nasip etsin kimse de ümitsizliğe kapılmasın ben tek yumurtayla iki tane aldım allahım hepimize ikizler versin evlerimi şenlendirsin inşallah sen neler yaptın uzun zaman oldu inan hep dua ediyorum senin içinde hamilenin duası kabul olurmuş die dilimden düşürmüyorum.sen tedaviye başladınmı tekrar?

cnm evet duymasın test yaptrdıgımı hatta konştum öğlen aman ha sakın test yaptrma dedi bana ve kızdı ama ben ok dedim kan verdım bu konuda çok sert 12.gundn önce çıksa neden sizi bekletelm diyr hep bana ee o da haklı dr olan o ama bizde işte fena haldeyiz artık hepimz diplomasız dr gibi olduk walla bencede cnm benm dr umla sorunum yok herkez çok iyi evet haklısın yeterki rabbm ol desin gerisi boş bakalım 40 dk sonç gelicekkkk ayyyyyyyyyyyyy ne olucak acaba sen ne zaman yapıcaksın test beklicenmi uslu uslu aral beyin dediği tarihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…