Yokkizzz yarında pek erken
Kizlr slm 1saate kan vericm bas donmm icin ilac almm lazim dua edin bana
Sağol canım listede açıklamalar da süper olduu..Teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrr..
Kizlr slm 1saate kan vericm bas donmm icin ilac almm lazim dua edin bana
iyi idrar testlerine devam o zaman
aaaaa hani sen 12 de kan vermeye gidecektin bende kanı vermiştir bekliyordur diyorummmm
ne demeeeekkkk cicimmm...
dualarım seninle canım..hayırlısıyla git,pozitif haberlerle dön inşallahhhhh
Cnm once norolojide muayne oldum uxun surdu tedavim simdi acayip basm zonkluyr kadin dogm dr bekliyrm hastanedym yemk arasnda dr sinuc 1saatte cukiyrmus umarim 10.gunde cikar hemn hbr vericem sizlere
tamam kuzum geçmiş olsuuunnnn... hayırlı haberlerle gel inşallahhh....
arkadaşlar. günlerdir bana neden 2. kan test vermediler diyip diyip durdum. bugün tekrar test yaptım(kocama söylemedim. doktor istemediyse ne diye yapıyorsun diyecek diye :))
12. günde 248,5 idi 17. günümde 1129 çıktı normal değil mi?
Cnm tebrik ederim darisu badimiza hadi fua et bakalim bizeee
sana simdi bisiy anlatyim anacim aradi simdi ciyak cciyak hadi gozumz aydin diye yaaa dur ne oluyr sana dedum benim icin fal baktrmis ayyy yere yatip tepinmk istiyorum eee sonra kadn demiski kizn hamile 4gun icinde hbr var bunun la ilgili hemde ikiz ayyy bu annem beni cildirtick komik yaaa git anne isune dedim ama hosumafa gitti eee zuurt tesellisi derler yaa iste bn hamilemisimm eve gideym baru kan vermeyim bosuna
Sana simdi bisiy anlatyim anacim aradi simdi ciyak cciyak hadi gozumz aydin diye yaaa dur ne oluyr sana dedum benim icin fal baktrmis ayyy yere yatip tepinmk istiyorum eee sonra kadn demiski kizn hamile 4gun icinde hbr var bunun la ilgili hemde ikiz ayyy bu annem beni cildirtick komik yaaa git anne isune dedim ama hosumafa gitti eee zuurt tesellisi derler yaa iste bn hamilemisimm eve gideym baru kan vermeyim bosuna
arkadaşlar. günlerdir bana neden 2. kan test vermediler diyip diyip durdum. bugün tekrar test yaptım(kocama söylemedim. doktor istemediyse ne diye yapıyorsun diyecek diye :))
12. günde 248,5 idi 17. günümde 1129 çıktı normal değil mi?
İnsallh cnm sen nesilsn nasil gidiyr varmi hissettign birseyler ahh saol dua cok ihtiyacm var 10.gun umarm erkn degildir test ivin bu sefet gaz aldum kizlardn ilk tedavmde 12gun beklemistm sen ne zamn yapicksin testi
Cnm gunaydn benim dr da aral by ben bugun giducm kan vermeye Ama dr umuzn habri olmicak 10.gun deyim nilla girdi kanima birfe vertigom var basm donuyr surekli onun icin test yaptircm oglen 12de hastaneye gidicm insllh sende guzl hbr veririsn cunku diger sayfalrdada ben cok karsilasmiyrm bizim merkzden hamile kalnlarla insallh bu irenbe citasini yukseltelim sanada 2tanemi konuldu cnm İnsallh rabbim hepimizn bu tedavilerinin sonkez olmasini nasip etsin
Aral bey duymasın test yaptıracağınıGeçmiş olsun canım inşallah güzel haberleri alınca başağrısı falan kalmayacak Ben olayın merkezle ilgili olduğunu düşünmüyorum çünkü doktorda hemşirelerde en iyisini yapmaya çalışıyorlar ama tamamen Allahın takdiri O ol demeden olmuyor. Ama inşallah senden bugün çooookkkk güzel haberler alıcaz egunal halayı kuracak Hadi Allah yar ve yardımcın olsun canım:109:
Aral bey duymasın test yaptıracağınıGeçmiş olsun canım inşallah güzel haberleri alınca başağrısı falan kalmayacak Ben olayın merkezle ilgili olduğunu düşünmüyorum çünkü doktorda hemşirelerde en iyisini yapmaya çalışıyorlar ama tamamen Allahın takdiri O ol demeden olmuyor. Ama inşallah senden bugün çooookkkk güzel haberler alıcaz egunal halayı kuracak Hadi Allah yar ve yardımcın olsun canım:109:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?