2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nekadar uzun sürdüüüüğğ.... çatladık burda meraktan ........

karasu senin sonuç için foruma girmeyi zorluyorum resmen :) forumda da bağlantı problemi var..hadi bakalım...

Son düzenleme:
canım benim adet belirtilerim var şuan....testide 11. günümde yapıcam..yani cuma günü...inşallah pozitif alırsın canım,banada moral olur...

ay inşallah evet ya beklemek çok zor benm dr belki yarın yaptırıcm desen ok dicem dedi 11. gun yani yaptır bence sen de offffffffff ya beklemek çok sıkıcı hadi hepimz için inşallah hayrlısı

nekadar uzun sürdüüüüğğ.... çatladık burda meraktan ........

evet cnm yaaa guya özele gittim dr bir yemek arasında sanki dana yedi gelemedi gitti kadın sonrada veznede ordan oraya derken saat geçikti bakalım az kaldı 30 dk ya gelir inşallh dua edin

cnm 2 30 da verdim kan 1 saat dediler bakalım bekliyrm işte hayrlısı 10. gun erken belki ama kan verdim inşallah pozitf sonuç gelir

canımmmm çıkmadımı daha sonuç? merakla bekliyoruz seni. bende yeni geldim hastaneden. anca girebildim nete.

karasu senin sonuç için foruma girmeyi zorluyorum resmen :) forumda da bağlantı problemi var..hadi bakalım...

evet cnm sorun var ben de çok zor bağlandımmmm ama beklemek heyecnlı elim ayağım buz oldu zaten başım dönup duruyr inşallah hayrlı hbrler verebilrim size

ohhh maşallahh canım çok sevindimmm..valla sende ses çıkmayınca yinemi hastanelere düştü diye düşünüyorumm.neyseki öyle bişey olmamış...artık doya doya hamileliğinin tadını çıkar sen bunu çooook hak ettin... rabbim sizi korusun canım...bende negatif tüp bebekten sonra bu ay hala regl olmadım 6 gün geçince dün kan verdim ama sonuç negatif...hep düzenli olurdum tüp bebek ve ohss den sonra ayarlarım bozuldu resmen...bakalım biraz daha bekleyecem olmazsam yine doktor yolları görünecek bana.bu arada şubat adetiyle 2.tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum...sende takıl artık ara ara bizeeee

canımmmm çıkmadımı daha sonuç? merakla bekliyoruz seni. bende yeni geldim hastaneden. anca girebildim nete.

cnm sen nasılsın az kaldı bakalım fax çekicekler bekliyrm işte sen ne yaptın ki hastanede cnm birdahamı kan verdin 10. gun için senın dr ne dedi hatta 9. gun değeri olarak yorumuı ne senı merak ediyrdum ben de ama yazma fırsatı şimdi oldu k bakma

evet cnm yaaa guya özele gittim dr bir yemek arasında sanki dana yedi gelemedi gitti kadın sonrada veznede ordan oraya derken saat geçikti bakalım az kaldı 30 dk ya gelir inşallh dua edin

:18::18::18:çooookkkk heyecanlıııı benceeeee 30 dk dan önce belli olurrr...şu an neler hissettiğini o kadar iyi anlıyorum kiii...aman sakin olmaya çalışşş...elimde mendil bekliyorum taammıııı ama sümüklü mendilimle dermişimmmmm ayyy ne kadar pisim dimiiiii

canım işşallah güzel sonuçlar verirsin bize.temizlik yaptım bugün giremedim hiç.şimdi oturdum merakla güzel haberini bekliyorum..:18::18:

bebeklerini alıp geldin hoooşşşşşgeeeldddiiiinnnn...geçmiş olsun canımmm...geriye kaldı 12 günnn...

ay inşallah evet ya beklemek çok zor benm dr belki yarın yaptırıcm desen ok dicem dedi 11. gun yani yaptır bence sen de offffffffff ya beklemek çok sıkıcı hadi hepimz için inşallah hayrlısı

inan bende kendimi zor tutuyorum :26:
belki bende senin pozitif aldığın sonucun gazıyla yaptırırım inşallah...

sen çoook yaşa emi egunalim yani bu durumda bile beni gulduruyrsun yaaa harikasın yaa buarada ben kan verdığm çocuğu çeneye tututm tün üstüne inşallah adımı yamştır diye kafaya taktım şimdi karışmasın haaa başkasının kile offffffff yaaaaaaa ne zor gerçi benm dr inatla 10.gun çıkmaz diye bağıryorda bilmem ki napim çıkmazsa perşembe yine kan veririm ben de

hııııhhhh çok biliyo o doktorunnn çıkar bi kereeeee...

bugün yine test yapıldı. 118.8 çıktı bugünkü değerim. dr tebrik etti hamilelik için. ağrılarım içinde bol su içmekten başka yapacak bişey yok dedi. kendiliğinden geçecekmiş bi süre sonra. ama çok ağrım var yaaaa karnım kocaman şişti. nefes alamıyorum. çok kötü bi haldeyim. aman zormuş bu ohss. allah kimsenin başına vermesin. neyse yaaaa bugün senin günün. seni kutlayacaz birazdan inşallah.

olurmu canımmmmm...çıkar tabııkıııdeeee...

sonuç varmı ?????????

yani bizim dr egunalinde dediği gibi çokkk biliyr diyrm o zaman seni ben de tebrik ediyorum evet cnmmm bolca su iç lütfen dikkt et kendine yani 10. gunde çıkıyr sonuç 12 gunu beklemeye gerek yok rabbm inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…