cnm evet duymasın test yaptrdıgımı hatta konştum öğlen aman ha sakın test yaptrma dedi bana ve kızdı ama ben ok dedim kan verdım bu konuda çok sert 12.gundn önce çıksa neden sizi bekletelm diyr hep bana ee o da haklı dr olan o ama bizde işte fena haldeyiz artık hepimz diplomasız dr gibi olduk walla bencede cnm benm dr umla sorunum yok herkez çok iyi evet haklısın yeterki rabbm ol desin gerisi boş bakalım 40 dk sonç gelicekkkk ayyyyyyyyyyyyy ne olucak acaba sen ne zaman yapıcaksın test beklicenmi uslu uslu aral beyin dediği tarihi
cnm evet duymasın test yaptrdıgımı hatta konştum öğlen aman ha sakın test yaptrma dedi bana ve kızdı ama ben ok dedim kan verdım bu konuda çok sert 12.gundn önce çıksa neden sizi bekletelm diyr hep bana ee o da haklı dr olan o ama bizde işte fena haldeyiz artık hepimz diplomasız dr gibi olduk walla bencede cnm benm dr umla sorunum yok herkez çok iyi evet haklısın yeterki rabbm ol desin gerisi boş bakalım 40 dk sonç gelicekkkk ayyyyyyyyyyyyy ne olucak acaba sen ne zaman yapıcaksın test beklicenmi uslu uslu aral beyin dediği tarihi
canım benim adet belirtilerim var şuan....testide 11. günümde yapıcam..yani cuma günü...inşallah pozitif alırsın canım,banada moral olur...
canım merakla seni bekliyorum çıktımı sonucun
nekadar uzun sürdüüüüğğ.... çatladık burda meraktan ........
cnm 2 30 da verdim kan 1 saat dediler bakalım bekliyrm işte hayrlısı 10. gun erken belki ama kan verdim inşallah pozitf sonuç gelir
karasu senin sonuç için foruma girmeyi zorluyorum resmen :) forumda da bağlantı problemi var..hadi bakalım...
evet canım sonunda onlıne olabildim net yoktu bir aydır catladım meraktan neler oldu die.cok şükür biz iyiyiz artık cok hafif agrılar dışında azap günlerimizden kurtulduk.artık yeni yeni tadını cıkarabiliyoruz bebişlerim büyümeye devam ediyolar ikiside iyiler tek yumurta olduğumuz için cok korkmuştuk başta beslenmeleri aynı olcak aynı zarda kodonları dolasıcakmı falan die ama allahıma cok şükür aynı kesede ikiside farklı zar içinde amniyo beslenme keseleride ayrı gecen hafta derin bir nefes alabildik.ama ben hala inanamıyorum kucagıma almadan da inanamıcam heralde yıllardır öyle hazırlamışımki kendimi olmıcak die algılayamıyorum.allahım herkese nasip etsin kimse de ümitsizliğe kapılmasın ben tek yumurtayla iki tane aldım allahım hepimize ikizler versin evlerimi şenlendirsin inşallah sen neler yaptın uzun zaman oldu inan hep dua ediyorum senin içinde hamilenin duası kabul olurmuş die dilimden düşürmüyorum.sen tedaviye başladınmı tekrar?
canımmmm çıkmadımı daha sonuç? merakla bekliyoruz seni. bende yeni geldim hastaneden. anca girebildim nete.
evet cnm yaaa guya özele gittim dr bir yemek arasında sankidana yedi gelemedi gitti kadın sonrada veznede ordan oraya derken saat geçikti bakalım az kaldı 30 dk ya gelir inşallh dua edin
evet cnm yaaa guya özele gittim dr bir yemek arasında sankidana yedi gelemedi gitti kadın sonrada veznede ordan oraya derken saat geçikti bakalım az kaldı 30 dk ya gelir inşallh dua edin
ay inşallah evet ya beklemek çok zor benm dr belki yarın yaptırıcm desen ok dicem dedi 11. gun yani yaptır bence sen de offffffffff ya beklemek çok sıkıcı hadi hepimz için inşallah hayrlısı
:18::18::18:çooookkkk heyecanlıııı benceeeee 30 dk dan önce belli olurrr...şu an neler hissettiğini o kadar iyi anlıyorum kiii...aman sakin olmaya çalışşş...elimde mendil bekliyorum taammıııı ama sümüklü mendilimle dermişimmmmm ayyy ne kadar pisim dimiiiii
sen çoook yaşa emi egunalim yani bu durumda bile beni gulduruyrsun yaaa harikasın yaa buarada ben kan verdığm çocuğu çeneye tututm tün üstüne inşallah adımı yamştır diye kafaya taktım şimdi karışmasın haaa başkasının kile offffffff yaaaaaaa ne zor gerçi benm dr inatla 10.gun çıkmaz diye bağıryorda bilmem ki napim çıkmazsa perşembe yine kan veririm ben de
cnm sen nasılsın az kaldı bakalım fax çekicekler bekliyrm işte sen ne yaptın ki hastanede cnm birdahamı kan verdin 10. gun için senın dr ne dedi hatta 9. gun değeri olarak yorumuı ne senı merak ediyrdum ben de ama yazma fırsatı şimdi oldu k bakma
sen çoook yaşa emi egunalim yani bu durumda bile beni gulduruyrsun yaaa harikasın yaa buarada ben kan verdığm çocuğu çeneye tututm tün üstüne inşallah adımı yamştır diye kafaya taktım şimdi karışmasın haaa başkasının kile offffffff yaaaaaaa ne zor gerçi benm dr inatla 10.gun çıkmaz diye bağıryorda bilmem ki napim çıkmazsa perşembe yine kan veririm ben de
bugün yine test yapıldı. 118.8 çıktı bugünkü değerim. dr tebrik etti hamilelik için. ağrılarım içinde bol su içmekten başka yapacak bişey yok dedi. kendiliğinden geçecekmiş bi süre sonra. ama çok ağrım var yaaaa karnım kocaman şişti. nefes alamıyorum. çok kötü bi haldeyim. aman zormuş bu ohss. allah kimsenin başına vermesin. neyse yaaaa bugün senin günün. seni kutlayacaz birazdan inşallah.
hoşbuldukkkk canım benim evet aldım geldim inş tutunmuslardır annelerine :)bebeklerini alıp geldin hoooşşşşşgeeeldddiiiinnnn...geçmiş olsun canımmm...geriye kaldı 12 günnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?