cnm benm saol walla bu kıs kızdı bana halbuki ben ondan öğrendim şakacı olmayı yaaaaaaaaa ay ne olur dua edin bana
Kızlar 10. Gun degerim 132 çıktı nasillllllllll. Ve ben de haykırmak istiyorum HAMiLEYİMMMMMMMMMMMMM
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kuzummmm rabbım yuzunuze guldu ıns kucagınıza almayıda nasıp eder ınsss cnm benımmmmmKızlar 10. Gun degerim 132 çıktı nasillllllllll. Ve ben de haykırmak istiyorum HAMiLEYİMMMMMMMMMMMMM
yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tebriklerrrrr canımmmmmmmmmmmm..nasıl mutlu oldum anlatamam sana...kendi sonucumu almış kadar sevindimmmmmmmmmmmmm...ayyyyyyyyyyy moralim tavan yaptı sayendeeeeeeeeeeee
rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasib etsin inşallah
Karasu datlummmm tebrikler.....equnal bereket tanrısı gibi bişey nerdeyse forum full hamile.....bende istiyommmmm
Kızlar 10. Gun degerim 132 çıktı nasillllllllll. Ve ben de haykırmak istiyorum HAMiLEYİMMMMMMMMMMMMM
cnmmmmmmmmmmmmm darısı senın başına inşallahhhh sıra sende bak inanıyrmki sen de hamişsın bence sen de cuma yaptır cnmmm darısı isteyen herkesin başınaaaaaa
tebrikler canımmmKızlar 10. Gun degerim 132 çıktı nasillllllllll. Ve ben de haykırmak istiyorum HAMiLEYİMMMMMMMMMMMMM
Kızlar hepinize cokk teşekkür ederim. Darısı tüm isteyen arkadaşların basına. ALLAH çok büyük. Hep dua edip moralimizi iyi tutmamız lazım daha 12. Gun testi yok kese yok kalp atışı derken çok uzun bir süreç var Allah tamamına erdirir inşallah....
kızlar karnım çok şişliği nasıl iner
bide 5.gün embiriyosu sonucu ne zaman belli olur
ben devam ediyorum cnm.. estrafem, jel ve coraspin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?