mrb arkadaşlar bende bu ay beylikdüzü medicanada aşılama yaptırdım fakat sonuç negatif şimdi tüp bebek yaptırmak istiyorum yaklaşık 6000tl dediler sizlere sorum tüp bebek yaptırmak için raporu nasıl alıcaz neler gerekli özelde yapılan sperm tahlili rapor için geçerli mi lütfen yardımmmmmmm
hoşgeldin canım bilsem yardımcı olurdum ama ben raporsuz yaptırdım.
mrb arkadaşlar bende bu ay beylikdüzü medicanada aşılama yaptırdım fakat sonuç negatif şimdi tüp bebek yaptırmak istiyorum yaklaşık 6000tl dediler sizlere sorum tüp bebek yaptırmak için raporu nasıl alıcaz neler gerekli özelde yapılan sperm tahlili rapor için geçerli mi lütfen yardımmmmmmm
Cnm o kadar garıp bıseykı camasırıma gelmıyo sılınce gelıyo.sabahtan sonra daha gelmedı.hayırlısı olur ısallah hepımız ıcın.
günaydddddddddddıııııınlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr topiği ben açıyım dedim
rabbim kucağımıza almayı da nasip eder inşallah senin doğum ne zaman a geliyo
maşallah maşallah cnm size güzel anne ve bebegine maşallah :) kuzu sanada 2 emriyo transfer edildi dimi kaç haftalıksın şmdi?
canım benim tebrik ederim nihayet duymuşsun bebeişinin kalp atışını:)))))
ayy cok sevindim canım,demek kalp atışlarınıda duydunuz,,süper,,rabbim kucagınıza almayı nasip etsin hadi bakalım..o heycanı yaşamaya bizimde az kaldı:)):112:
Yani gece yatmak bilmiyorsunuz sabhta kalkmk bilmiursunuzSaka hadi bakslimmm hepimize dua ediyorumm rabbim hepumze aile olmsyi evlatlar kucagimiza almayi nasip etsin evlat rabbimin kuluna hediyesidir bizlerin yuvslarina eslerimizdn evlarlar hediye etsin insllh butun hamile kardeslrim rabbim tamamina erdirsin saglikla dogm yapalim insllh tedavide olan larda bu son olsun hskkimzda simfi de siz bana dua edin bakalimm dermisimm hadu yaaa uyanin ama Saka bir yana insllh degerim katlamstr size gusel hbr vermk istiyorumm hade bakammm size tatli uykular cnlarimm
günaydddddddddddıııııınlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr topiği ben açıyım dedim
Canım gunaydın nasılsın bugunnn son durum neee ?
gunaydın cnm nasılsınnn hayırlı sabahalrrrrrrrrrrrrrr bu sabah kımse yok topıkte uykucularrrr
Günaydın canım sabah sabah yine geldibugun arıcam doktorumu
ahhh cnm yaaaa ara doktorunu hemen gec olmadan sorrrr belkı gel der bısey derrr yaaaa(((( 43:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?