Aksi gibi bugun izin gunu arıcım ama yarın gel diyecek kesin
mrb arkadaşlar bende bu ay beylikdüzü medicanada aşılama yaptırdım fakat sonuç negatif şimdi tüp bebek yaptırmak istiyorum yaklaşık 6000tl dediler sizlere sorum tüp bebek yaptırmak için raporu nasıl alıcaz neler gerekli özelde yapılan sperm tahlili rapor için geçerli mi lütfen yardımmmmmmm
güzel haberler aldığımız çift çizgili pozitif birgün diliyorummm
bugün topiğimizde test günü olan arkadaşımız yok...
ikramaya...canım bugün OPU olacaksın...rabbimm yardımcın olsun
gülin1...kuzum tekrarladığın testinin sonucunu hemen yaz bize...merakla bekliyorummm...inşallahhh artmıştırrr
karasu81...cicimmm kan vermeye gitmişsindir çoktan birazdan değerim katlanmııışşş diye mesaj yazmanı bekliyorummm
Cnmmm yaaa halen evdeyiz cunku kocami da sbh 5te kaldirdimm 7.30uyumusuz bn kslktim ama kocacimm uyanmiyor yaaameraksiz adam annm de tutturdu kahvalti yapilmdn cikilmz sen hamilesin diye:18::18:hiii kocamin sesi duyulfu yuppi hiimmm benim hidima yetisemezsinz ben 5te pat diye uyaniyrm be gece 12den oncede yatmiyorm ve sbh cin gibi zipliyrm yataktn evt simfilik yedek anhtar bende kaldin egunalimm ben anlamadim yaaa ben kan karisti galiba hahaaaa ben de uyku kalmadi ben biraz ter bir insanmda herkesin yaptigini yapsmiyrm keske uyusammmm yoruldumm eee nasilsiniz bakalim
Günaydın canım sabah sabah yine geldibugun arıcam doktorumu
Aksi gibi bugun izin gunu arıcım ama yarın gel diyecek kesin
mrb arkadaşlar bende bu ay beylikdüzü medicanada aşılama yaptırdım fakat sonuç negatif şimdi tüp bebek yaptırmak istiyorum yaklaşık 6000tl dediler sizlere sorum tüp bebek yaptırmak için raporu nasıl alıcaz neler gerekli özelde yapılan sperm tahlili rapor için geçerli mi lütfen yardımmmmmmm
sansa bak yaaaa olsun kuzum daha aramadınmı sen saat 10 coktan kalkmıstır kuzum ara belkı bısey der sunu yap der ne bılım kuzummm
Canım aradım bugun hastanedeymis ama islemdeymis su anda not bıraktım cikinca aricak.
anladım cnmmm ıns bunalrın sonunda cokk guzel haberler alıcaksın kuzummm aar o senı ısı bıtınce hemen belkı bugun gel der yarına kadara sıkıntı olamz cnm benımmm
aaaaaa dün hastanenin bacasından girme planları yapan hatuna bak hala evdeymişşşşş....neyse kuzum annen haklı kahvaltı çok önemli yapmadan çıkma...bu ara uykularının kaçmasıda normal daha yeni öğrendin için kıpır kıpır yakında hormonların etkisine girersin...güzel haberle gel inşallahhh...bende durumlar aynı sanırım geç yumurtladım bu ay kist falan olsa anlarım heralde ağrım bi rahatsızlığım yok çok şükür.
Bende öyle umut ediyorum inşallah çağırır kafayı yicem yoksa
Yaa cnm aynen bacadn dusucktim iceri ama nasip kapidn girmekmiss simdu yoldayz cnm babamiz biraz rshhtrda insllh beberim bana ceker tez canli olurlar analari gibiii cnmmm sen insllh rabbim senin yuzunu guldurucek inaniyrmm ssbh 5te uyaniyrn kuran ve namaz sonrada cevsen okuyrak geciriyrm vaktimi ve hep duamdasinz ankrda hic tanimadgim sesini bile duymadgm arkdsm guldene de ver rabbm butun arkdslrima nasip et diyrm ve coook inaniyrm hepimizzz anne olucazzz ayy yaklstk merkeze
Kızlar günaydınlar gonal f de bugun 4. Günüm bel boşluklarımda bi baskı ağrı gibi bişi hissediyorum sizce normalmıdır ilk tedvimde bu durumu son günlerde hissetmeye başlamıştım
Yaa cnm aynen bacadn dusucktim iceri ama nasip kapidn girmekmiss simdu yoldayz cnm babamiz biraz rshhtrda insllh beberim bana ceker tez canli olurlar analari gibiii cnmmm sen insllh rabbim senin yuzunu guldurucek inaniyrmm ssbh 5te uyaniyrn kuran ve namaz sonrada cevsen okuyrak geciriyrm vaktimi ve hep duamdasinz ankrda hic tanimadgim sesini bile duymadgm arkdsm guldene de ver rabbm butun arkdslrima nasip et diyrm ve coook inaniyrm hepimizzz anne olucazzz ayy yaklstk merkeze
herkes nasıl:))inş.keyifler iyidir?ben hala kötüyümmmmmm...berbat bi gece daha gecirdim..12 de yattım,1 de agrıyla geri uyandım,,kafayı yicektim agrıdan odanın içinde dört döndüm,kocamı kaldırdım başımı boynumu ovcalattım..saat 3,5 oldu ondan sonra yattım,uyumuşum,sacma sapan rüyalar gördüm..rabbim hayırsa bizlere kötüyse kötülere göndersin...sabah kalktıgımdada hala devam ediyo,sol tarafıma yapıştı kızlar cumartesiden beri...nasıl gecircem şaşırdım,PAPATYA YAGI SÜRSEM boynuma,başıma bişey olurmu?gece ilaç içmemek için rabbime yalvardım resmen şükürde içmedim..bi akıl verin...bide arkadaşlar gelcek bugün offffffffffffffffffff napcam ben yaa...sizide sapıttım haa.usandınız benim agrı muhabbetimden ama size sormadan bişey yapamıyom..kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?