2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yaaa bana cevap yazmadan nere gittinniye kimse cevap vermiyo,siz hiç bitkisel bişey kullanmadınızmı?

ya benim nazlı beni çok sinirlendirmeye başladı.
11. gün test sonucu 24,8
13. gün test sonucu 44
15. gün 61.30
pazartesi test tekrar
deliricem

kızlarrrr yarın benim için büyük gün,artık yolun sonuna geldim çok şükür,sonucumu öğrenicem...
çok korkuyorum..... ya 5. negatifimi alıcam tokat gibi yada ilk pozitifi alıcam... :26:

herkesin dualarını bekliyorum..
rabbim yar ve yardımcımız olsun..
rabim kimseyi evlat hasreti,evlat acısıyla sınamasın...herkese anne baba olmayı nasib etsin...kucaklarımızı boş bırakmasın..AMİN..

kuzum bizi niye röntgenliyosunnn...bir iki kelimede sen yazzz katıl bizeee dimiii amaaa

Selam rahatsız ettiysem kusura bakmayın lütfen bende aynı sizin gibi tüp bebek tedavisi görüyordum ve sizin sayenizde burda çok fazla şey öğrendim hepinize teker teker çok tşk ederim benim ilk denemem yaş 35 İzmir smryna tüp bebek merkezi 19 Aralık 2 tane yumurta toplandı ve ikiside dölledi 21 Aralıkta ta transfer oldu yani 2. gün embriyosu 04 Ocakta yani dünde test günümdü şükür pozitifi gördüm hcg değeride baya iyi dedi doktorum 547 imiş sanırım ikiside tuttu gibi yarın testim tekrarlanacak hikayem böyle burda hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin rabbim , negatif sonuç alan arkadaşlara allah sabır diliyorum en kısa zamanda meleklerine kavuşmalarını diliyorum

Yaaa bana cevap yazmadan nere gittinniye kimse cevap vermiyo,siz hiç bitkisel bişey kullanmadınızmı?

Canım çok geçmiş olsun.

Bilsemde söylesem keşke ama

Başınmı ağrıyor,boynunmu?

Baş ağrısı için karanfil ya da limon yemeni öneririm canım.(Bende işe yarıyor)

Son düzenleme:
11. gün test sonucu 24,8
13. gün test sonucu 44
15. gün 61.30
pazartesi test tekrar
deliricem

Ahh canım yaaa..Kanaman yoksa bencee bebişinn tutunmaya çabalıyorrr ve senii bırakkmıyorr güzelimmm..Sende dua ve sabırla sonuç alıcakksınn inşş..Dualarımm seninnlee

11. gün test sonucu 24,8
13. gün test sonucu 44
15. gün 61.30
pazartesi test tekrar
deliricem

Canım uzulme ne guzel degerın artıyor ıste gec gelen bır gebelıktır gec olmustur uzmem bebegını ama aaaa nazar degdırcen sımdı bebege kızcaz sana :)

canım paptya cayı ıc yesıl cay ıc faydasını gorursunnn.... cok gecmıs olsun

allahım sana pozıtıfı gostersın cnm rabbım ozlemını hasretını bıtırsın ınssss....

rabbım saglıklı bır sekılde kucagınıza almayı nasıp etsın ıns....

Ahh canımmmm ne rahatsızlığııı hoşşgellsinn sefa getirdinn..Öncelikleee kutluyorumm büyükk ihtimalle ikizz bu değere göreee evett..Hemen konuya giriyimm.Rezerv azlığımı varr 2 yumoş oldu demişsin yaaa.Ayyyy bana süperr bir haberr olduuu..İnşş benimde senin gibi 2 yumoş konulurda tutarrr..Sürecii anlatsana birazz.Kaç dozz kaçç gün vuruldunn.Daha önce deha falan kullandınmı..Fsh kaççtıı..Ben artık bunlarıı öğrenmedenn geçemiyorumm..Sıkılmazsan anlatt noolurr..Çok öpüyoorum

Sudenazımmm Rabbimm sana sabbrının mükafatını versinn inşş. Yarın mübarek cuma gününde hayırlı sonuç almanı diliyorummmm..Dualarımmız seninnle güzelimmm..

Ahh canım yaaa..Kanaman yoksa bencee bebişinn tutunmaya çabalıyorrr ve senii bırakkmıyorr güzelimmm..Sende dua ve sabırla sonuç alıcakksınn inşş..Dualarımm seninnlee

teşekkür ederim hepinize. inşallah öyledir. ama çok sinirleniyorum...
bir doğsun vallahi de billahi de dövücem onu. poposuna vurucam

Selammmmm milletttt..
Transfer kaçıncıydi?

canımmmmmmmm senı arıyorummmmmmmmm.........

bugunmu test gunun...çok merak edıyorum ...inşallah pozıtıfı alıcaksın......

teşekkür ederim hepinize. inşallah öyledir. ama çok sinirleniyorum...
bir doğsun vallahi de billahi de dövücem onu. poposuna vurucam

Evet bitanemmm yaa bende öyle diyorumm..Doğsunlardaaa toplaşıpp totişe vurma günü yaparızzzzz

datlummmmmmmmmmm....konuşamıyoruzz.....
napıyosun...geldimi kırmızılar...aku nasıl gıdıyo...nezaman bıtıyooo ...

kızlar yaaa dün gece çok kötü oldum (( saat 2.30 da birden tansiyonum düştü heryerim uyuştu midem felaketti hemen gidip yattım gözlerim karardı uyumuşum tam yeni daldım heralde uykuyaki bi ara uyandım burnum ellerim ayaklarım kollarım buz gibi (( ne oldu böle anlamadım ölücem sandım

canım benimde kaç gündür baş dönmem sıklaştı...
progestan sanıyorum ama ne alaka belkı bana öle geliyo..
fıldır fıldır dönüyo başım....

kuzum ben migren konusunda sana daha önce yazdım kardeşimin durumunu...doktor minoset verdi sadece başka bişeye müsade etmedi...bizde başka şeyler deneyelim dedik onada müsade etmemişti...migreni gelince hayatla ilişkini kesip başına battaniyesini çekip yatardı...biz bi çözüm bulamadık yanii..o yüzdende sana yardımcı olamıyorum...rabbimden bir an önce şifa bulmanı diliyorum...

datlummmmmmmmmmm....konuşamıyoruzz.....
napıyosun...geldimi kırmızılar...aku nasıl gıdıyo...nezaman bıtıyooo ...

evett valla dedimm ayrann içtik ayrımı düşştükk nee Msn de olmuyorsunn pekk..yoksa benimi engelledinn Napıyim gülümm çok şükürr dün kırmızlar gelldii..Bugünn karnım ağğrıyoo açıldı bayağıı..Aku iyi gidiyorr bitmicekk akuu..Hamile kalınca bile gidilmesii iyiymiş..Paramız yettiği sürece gidicemm inşş.Sponsor annemii eşimi bakalımm nereye kadarr takk derseler...Yarında z.kamile gidipp hormonlara ve ultrasona giricemm..Bugünde birazdann sigara bırakktırma polikliniğinde randevum var oraya gidicemm..2012 no smoking diyorummm..Akuda da kulaklarıma sigara içinn iğneler koyduu.Oda İyi gelldi şükür..

canım benimde kaç gündür baş dönmem sıklaştı...
progestan sanıyorum ama ne alaka belkı bana öle geliyo..
fıldır fıldır dönüyo başım....

yok ilaçla ilgili olduğunu düşünmüyorum resmen tansiyonum düştü uyşmalar falan gece uyandığımda donmuşum titriyodum sabah eşimde uyku sersemi fark etmiş sölüyodu ayy korkuyorum yine bişey olcak die ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…