kuzum bizi niye röntgenliyosunnn...bir iki kelimede sen yazzz katıl bizeee dimiii amaaa
Yaaa bana cevap yazmadan nere gittinniye kimse cevap vermiyo,siz hiç bitkisel bişey kullanmadınızmı?
ya benim nazlı beni çok sinirlendirmeye başladı.
11. gün test sonucu 24,8
13. gün test sonucu 44
15. gün 61.30
pazartesi test tekrar
deliricem
ya benim nazlı beni çok sinirlendirmeye başladı.
11. gün test sonucu 24,8
13. gün test sonucu 44
15. gün 61.30
pazartesi test tekrar
deliricem
Yaaa bana cevap yazmadan nere gittinniye kimse cevap vermiyo,siz hiç bitkisel bişey kullanmadınızmı?
allahım sana pozıtıfı gostersın cnm rabbım ozlemını hasretını bıtırsın ınssss....kızlarrrr yarın benim için büyük gün,artık yolun sonuna geldim çok şükür,sonucumu öğrenicem...
çok korkuyorum..... ya 5. negatifimi alıcam tokat gibi yada ilk pozitifi alıcam... :26:
herkesin dualarını bekliyorum..
rabbim yar ve yardımcımız olsun..
rabim kimseyi evlat hasreti,evlat acısıyla sınamasın...herkese anne baba olmayı nasib etsin...kucaklarımızı boş bırakmasın..AMİN..
Selam rahatsız ettiysem kusura bakmayın lütfen bende aynı sizin gibi tüp bebek tedavisi görüyordum ve sizin sayenizde burda çok fazla şey öğrendim hepinize teker teker çok tşk ederim benim ilk denemem yaş 35 İzmir smryna tüp bebek merkezi 19 Aralık 2 tane yumurta toplandı ve ikiside dölledi 21 Aralıkta ta transfer oldu yani 2. gün embriyosu 04 Ocakta yani dünde test günümdü şükür pozitifi gördüm hcg değeride baya iyi dedi doktorum 547 imiş sanırım ikiside tuttu gibi yarın testim tekrarlanacak hikayem böyle burda hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin rabbim , negatif sonuç alan arkadaşlara allah sabır diliyorum en kısa zamanda meleklerine kavuşmalarını diliyorum
Selam rahatsız ettiysem kusura bakmayın lütfen bende aynı sizin gibi tüp bebek tedavisi görüyordum ve sizin sayenizde burda çok fazla şey öğrendim hepinize teker teker çok tşk ederim benim ilk denemem yaş 35 İzmir smryna tüp bebek merkezi 19 Aralık 2 tane yumurta toplandı ve ikiside dölledi 21 Aralıkta ta transfer oldu yani 2. gün embriyosu 04 Ocakta yani dünde test günümdü şükür pozitifi gördüm hcg değeride baya iyi dedi doktorum 547 imiş sanırım ikiside tuttu gibi yarın testim tekrarlanacak hikayem böyle burda hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin rabbim , negatif sonuç alan arkadaşlara allah sabır diliyorum en kısa zamanda meleklerine kavuşmalarını diliyorum
kızlarrrr yarın benim için büyük gün,artık yolun sonuna geldim çok şükür,sonucumu öğrenicem...
çok korkuyorum..... ya 5. negatifimi alıcam tokat gibi yada ilk pozitifi alıcam... :26:
rabim kimseyi evlat hasreti,evlat acısıyla sınamasın...herkese anne baba olmayı nasib etsin...kucaklarımızı boş bırakmasın..AMİN..
Ahh canım yaaa..Kanaman yoksa bencee bebişinn tutunmaya çabalıyorrr ve senii bırakkmıyorr güzelimmm..Sende dua ve sabırla sonuç alıcakksınn inşş..Dualarımm seninnlee
kızlarrrr yarın benim için büyük gün,artık yolun sonuna geldim çok şükür,sonucumu öğrenicem...
teşekkür ederim hepinize. inşallah öyledir. ama çok sinirleniyorum...
bir doğsun vallahi de billahi de dövücem onu. poposuna vurucam
kızlar yaaa dün gece çok kötü oldum(( saat 2.30 da birden tansiyonum düştü heryerim uyuştu midem felaketti hemen gidip yattım gözlerim karardı uyumuşum tam yeni daldım heralde uykuyaki bi ara uyandım burnum ellerim ayaklarım kollarım buz gibi (( ne oldu böle anlamadım ölücem sandım
datlummmmmmmmmmm....konuşamıyoruzz.....
napıyosun...geldimi kırmızılar...aku nasıl gıdıyo...nezaman bıtıyooo ...
canım benimde kaç gündür baş dönmem sıklaştı...
progestan sanıyorum ama ne alaka belkı bana öle geliyo..
fıldır fıldır dönüyo başım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?