Canım aynen dediğin gibi cehalet...
Eşlerimizi tamamen olayın dışında tutarak,adeta bölünerek çoğalmamızı bekliyorlar.
İnsan evladının hatrına destek olmaya,destek olamıyorsa köstek olmamaya calışır.
Zaten süreç,sabrıyla,stresiyle,ilacıyla,karmakarışık oluveren duygularıyla yeterince zorlu.
napıyım şekerim mecbur kaldım kafam rahat etti...sonra eşimede sakın bozma durumu annene ben böyle böyle dedim diye anlattım...kocacım ayı dır falan ama dediğimide yapar neyseki...hiçç bozmadı sağolsun...durum öylece kaldı dahada konuşulmadı...
Ayyy sen cok yasa emii guldurdun beni aferim gulum adamcagizi gusel terbiye etmissinBende yapabilsem fena olmivskta ben birazcik pisirik kaldim galibaa Anam bizim kiler bir akem yaa allah basumizdn eksik etmesin kocalarimizi
Kislarrrr yogun bir hafta sonundan sonra dondüm aranıza nasılasınız???? Dün 14. Gun test yaptırdım 665.97 çıkmış sevindim bende bir an katlamayacak gibi gelmişti...sizce nasıl? İkizolabilir mı?
bebişim iki kelamda sen et ya hu...ne gizli gizli rötgenliyon biziiiii
Kislarrrr yogun bir hafta sonundan sonra dondüm aranıza nasılasınız???? Dün 14. Gun test yaptırdım 665.97 çıkmış sevindim bende bir an katlamayacak gibi gelmişti...sizce nasıl? İkizolabilir mı?
Cnmm walla haklisn olabilur yazmmis olabilirm ceptn giriyrm ya atliyorum kimi arkadslari hem amac o sayfaya tasunmak degil ben baktim herkesin var hadi bende acayimmm biz zaten burdn da yaziyruz ki zaten ne olucagimz belli degil yazdim adlinda belki hersey icin cok erkn bunlari konusmk icin bilee rabbin bilir nasip olurmu olmazmi insllh kucagimiza almk nasip olsun hihihiii istersen gelAma gelsen iyi olur o dilerim atladiysan msjini
MAŞALLAH canım değerin çok güzelll...evet ikiz olabilir...14.gün için yüksek bi değer...
şekerim benim yarama da tuz basıyorsunuz yaşadıklarım aklıma geliyor daha 2 gün önce görümcem tarafından becerisizlikle suçlandım babamın evine gitmeliymişim işe yaramazmışım daha neler sonra şaka yaptım dedi sonra bir kaynanam var maşallah rahmimin olmadığını yumurtalıklarımın olmadığını iddia ediyor eltim var evlere şenlik doğurduğu çocuklarla hava atıyor her fırsatta ha bide bunlar dahil kimse çocuğumuz olmadığını bilmiyor istemiyoruz zannediyor üstüne üstlük tüp bebeğide başkasının bebeği olarak görüyorlar buna rağmen her fırsatta birilerinin laf sokmasına maruz kalıyorum bazen bağırmak istiyorum herşeyi söylemek kime ne çoçuğu olmayan ben bunun acısını en çok çeken ben kime ne kim anlayabilir beni ah ahhhhh.....
ohh çok güzel değerin inşallah ikizdir darısı bizlere
şekerim benim yarama da tuz basıyorsunuz yaşadıklarım aklıma geliyor daha 2 gün önce görümcem tarafından becerisizlikle suçlandım babamın evine gitmeliymişim işe yaramazmışım daha neler sonra şaka yaptım dedi sonra bir kaynanam var maşallah rahmimin olmadığını yumurtalıklarımın olmadığını iddia ediyor eltim var evlere şenlik doğurduğu çocuklarla hava atıyor her fırsatta ha bide bunlar dahil kimse çocuğumuz olmadığını bilmiyor istemiyoruz zannediyor üstüne üstlük tüp bebeğide başkasının bebeği olarak görüyorlar buna rağmen her fırsatta birilerinin laf sokmasına maruz kalıyorum bazen bağırmak istiyorum herşeyi söylemek kime ne çoçuğu olmayan ben bunun acısını en çok çeken ben kime ne kim anlayabilir beni ah ahhhhh.....
Cnmmm tesekkur ederim. Bu arada hayırlı olsun mens olmussun :))) bir sonraki sefer inşallah istediğin gibi olurhersey...
saol canım seninde bebişin hayırlı olsun sağlıkla kucağına albana pıhtılaşma testi yapmadılar canım iğneyi doktorum önlem olarak yazdı galiba 1 kutuyu bitirdim 2 alırken eczanedeki kadın 9 ay kullanacaksın yazık pahalı bir iğne git aile hekimine yazdır 3 kutuya kadar devlet karşılıyor dedi herkeste farklı demekki ama bence doktorunla açıkça konuş aklındaki soru işaretleri gitsin
aminn canım bende bu yüzden ara ara ağlama krizlerine giriyorum ama hayırlısı buymuş demekki rabbim herşeyi biliyor ona sığınıyorummm....zuzu okurken bile sinir bastı beni.. allah sana sabır versin etrafındakilerede akıl ve insanlık versin...
amin canım bol bol dua et inşallah rabbim hepimize o duyguyu tattırsınn...Canım büyüklerimiz hep hamilelerin duaları kabl olur der. Su an itibariyle keseyi görmesem de kan degerlerine göre bende hamileyim ve bir aksilik olmadıgı sürece hepinize hamileliğim boyunca dua edicem. İnşallah Allah sizimde yüzünüzü güldürsün.
ayy evet canım bende sinir oldum ağlayacaktım gözlerim doldu yutkundum sadece biliyorum diyebildimay çoook sinrilendimm yineee...delirtiyorlar beniii...bu ne kendini bilmezlik bu ne densizliktir ya...ALLAH tan korkuları yok bu insanların...görümcene bak sen demek şaka yapmış benim yanımda olcak o şaka nasıl yapılır görürdü...canım benim sakın kafana takma bu saçmalıkları rabbim pis gönüllerine göre versin...inşallah güzel haber alıp bi ohhh çekersin...göbeğini gere gere gezersinnn...
sinirlenme canım sen hamilesinn çok şükür ki bebeğini kucağına alınca unutursun aslında hemen hemen hepimizin kaderi bu ne aptalca şeylere maruz kalıyoruz ama allah büyük benim eşimde asla annesine toz kondurmaz ben hep yanlış anlıyo olurum bi kere annesine demişti niye böyle konuşuyorsun oda demiş başkalarıda söylüyo ne yapıym ben o kadar insafsız olamam ama yine diyorum allah büyükk...Transferimin 12. Gunü bu aile olayları yüzünden eşiyle birbirine girmiş ve 2 gun kuş kalmış biri olarak gene acılarım depresti sinirim bozuldu bende o görumce ve kaynananı bir ara topikteki kızlar sıkıştırıp eziyet edelim. Sonra sırasıyla digerlerine
ah canım benim bizim haberimiz yoktu saolsun 2. kutuyu alırken eczacı söyledi yarın gidip yazdıracam paramı iade edecekler bilgi verdiğin içinde saolcanım bende kan iğnesi kullanıyorum. ve devlet karşılıyo üstelik ben tedavimi özelde ve raporsuz yaptırdım.
Cnm senin kullandığın iğnenin adine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?