Gel tabiiki de cnmm beklerizzz âmin Rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsin insllhinşallah canım rabbim kucağımıza almayı nasip etsin.. gelirim o topiğede zaten bütün gün pc başında takılıyom:))
clexane 4000 canım
yumurta toplamaya anestesısız nasıl olur ya yoksa trasfer ıcın zaten anestezı yapmıyolar kı sanırım. sımdı benım ılk basta yumurta rezerven ıı dedler sonra sadce 4 yumurta toplandı dedıler cok uzuldum ama allahtan dolenndı hepsı 3 tane 1. kalıte 1 tane 12 hucrelı 2 .kalıte dedıler.1. tane verdıler.dondurduk.ya bakalım carsambaya 3 gun kaldı....
Cnm senin kullandığın iğnenin adine
Gel tabiiki de cnmm beklerizzz âmin Rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsin insllh
Ok Cnm Bnm ki fraxpirine 0.4luk tu yarın farklı Dr gorucm insllh
kocişime bkm nin skeçlerini izlerken diyorum ki bi hıyarlı baba ve havuçlu anne bile olamadık onların bile 2 çocuğu var...eşimde bana onlardaki ekşın bizde yokda ondan diyoooo
ilakii şekerim onunda kolayı var bu ay ekşınlı aşkkk yapınn
mrb arkadaşlar ben yeni üye oldum manisa yada izmirde üniversite hastanelerinde tüp bebek ile bilgi almak istiyorum aşılama fiyatları ne kadar sgk karşıladıgı halde nekadar mal oluyo tüp bebek
kendiliğinden hamile kalanlardan hep şunu duyuyorum...bu ay bebek düşüncesini hiç aklıma getirmeden aşk yaptık ve hamile kaldım...insan bebek isterken bunu nasıl aklından çıkarabilir ki bende bunu anlamıyorum...şubatta 2.tüp bebeğe başlayacam ve ya bu ay kendiliğinden gelirse die düşünüyorum unutmam mümkün değilll...adetim bitince yumurtlama günü hesaplamaya başlarım ben...gelde unut imkansızzz
mrb arkadaşlar ben yeni üye oldum manisa yada izmirde üniversite hastanelerinde tüp bebek ile bilgi almak istiyorum aşılama fiyatları ne kadar sgk karşıladıgı halde nekadar mal oluyo tüp bebek
kendiliğinden hamile kalanlardan hep şunu duyuyorum...bu ay bebek düşüncesini hiç aklıma getirmeden aşk yaptık ve hamile kaldım...insan bebek isterken bunu nasıl aklından çıkarabilir ki bende bunu anlamıyorum...şubatta 2.tüp bebeğe başlayacam ve ya bu ay kendiliğinden gelirse die düşünüyorum unutmam mümkün değilll...adetim bitince yumurtlama günü hesaplamaya başlarım ben...gelde unut imkansızzz
dimi ya... banada hep dediler çocuğa odaklanmadan aşk yap diye.. ama ne mümkün zaten maximum ayda 5_6 gün var hamile kalabileceğin e mecbur hesaplıyosun. doğru pozisyon olsun tam vaktinde olsun yok hemen kalkmayım yataktan.. kafa habire kuruyo:))))
yani haklısın canım hemde bu kadar çok isterken ama benim sana önerim hesap yapmadan 1gün durup bir gün aşk yapmak sonrasında ise banyo yapma ve en az yarım saat ayakların havada uzan ayaklarını sıcak tut ayy nelerden bahsediyoruz ama ne yapalım böyle hamile kalan çok kişi tanıyorummm
bir ara evi taşıdık yolculuklarımız oldu işimiz gücümüz vardı yoğunduk ama hep benim yumurtlama günüme göre ayarlandı herşey...ne yoğunluk ne yorgunluk hiç aklımdan çıkaramadım...hani diyolar ya bu ay nasıl olsa tüp bebek yapacaz diye yumurtlama günümü hesaplamadım hiç düşünmeden eşimle beraber oldum işte bende öle bişi olmuyooo..ben hep düşünüyorummm...hep o amaçla yaklaşıyorum...düşünmemek nası mümkün olur bi formülü varmıdır bilmiyorummm...bu ay da aynı şey olacak...
bi tek şu gün aşırı ilişki işini yapamadık...önemli günleri hesapladım ona göre hareket ettik...diğer bütün yapılması gereken şeyleri yaptık...denemediğimiz yol kalmadı...ayaklarım havada kaç kez uyuya kaldım ve bel ağrısıyla kalktımmm...şansımızı artırmak için hep çabalıyoruz..
valla bende hep düşündüm, hatta kendimi kandırmaya çalıştım nasıl olsa olmuyo boşver diye.. ama yok gene olmadı habire hesap yaptım:)) eşimin varikosel ameliyatından sonra her adet döngüsünde adama bi hafta öncesinden keçi bonuzu. arı sütü bal plen ne varsa yedirdim. e zaten vicudumuda tanıyorum doğru anda aşkı bitirdim. ayaklarımıda kaldırdım belime yastıkta koydum, spermlerin en hareketli ve iyi olduğu saat sabah saatleri diye sabah aşkıda denedim ama rabbim vermeyince olmuyo işte.... mevlam kimsenin kucağını boş bırakmasın.. herkesin gönlüne göre versin... ama zor işler bunlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?