kızlaarrr size doyum olmaz biraz yatıyım diyorum...sabah 7 de kalkıyorum da...hepinize iyi gecelerrr
bu ayda gün aşırı yı dene canım bide aşkla çocuk için değilde istediğin için
Agzina saglikkk dedimm bravi walla bnm aylarca demk istefigim laf buyduu bnm benide hep cevresi hattahalen kardsleri bnm hamis oldugumu bilmiyr ve bana sende subyanmi var acaba dediler kumyasl gebluk gecirdim 2tane yaa bide cocugum olmuy diyee sebbsiz diye birsey olmazmis ayyy tebrk ediyrm senii agzinaa saglikkk bebisimmm rabbim yuzunu guldursun insallh
dene canım adam yorgunsa sen yorgun olma giyimin halin tavrın farklı olsungün aşırı başlıyoz bi hevesle sonra bi bakmışım adam eve yorgun gelmiş kendine hayrı yok bende vazgeçiyorum gün aşırı olayıda iptal oluyo böylece...yumurtlama günlerimi aslında hep doğru hesaplıyorum vücudumdan da anlıyorum zaten...bende aynı senin dediğin gibi düşünüp ona göre hareket ediyorum ama bi anda aklıma geliyooo..bakalım bi de bu ay deniyelim nasıl olacaksaaaaa:26: ay bak yine çıkamadım topikten yatacaktım sözdee
canım benim napıon?bugün giremedim hiç.şimdi anca geçmişi okudum.konular baya değişmiş.karı koca ilişkileri-aşkla yapmak falanwalla benim tüpler bağlı ya zaten normal yoldan gebe kalmam imkansız.o yüzden aşkla yapıom artık ayyy utandımmm
utanma canım buda hayatın gerçeği aşkkk yapmak bak ne güzel anlatıyoruzz
yani dimi amabu konuşmanın üstüne gidip yatıom size ii geceler dicem ama yalnış anlamayın kızlar öptüm hepinizi ii geceler.allah kısmet edrse yarın görüşürüz...
yani dimi amabu konuşmanın üstüne gidip yatıom size ii geceler dicem ama yalnış anlamayın kızlar öptüm hepinizi ii geceler.allah kısmet edrse yarın görüşürüz...
ben geldiiiim.birz geç oldu ammaaa geldim.
ooo maşallah sohbet koyu.zuzu nbr cann vamı deişiklik.2 gün kaldı dimi
hadi kızlar bende yatıyorum size iyi gecelerrr...(tabi durumum itibari ile aşk yapamam yoksa affetmezdim :))))
canım benim napıon?bugün giremedim hiç.şimdi anca geçmişi okudum.konular baya değişmiş.karı koca ilişkileri-aşkla yapmak falanwalla benim tüpler bağlı ya zaten normal yoldan gebe kalmam imkansız.o yüzden aşkla yapıom artık ayyy utandımmm
dene canım adam yorgunsa sen yorgun olma giyimin halin tavrın farklı olsuntopikte bu kadar yazıyorum yaniii bide bak burda herkesin duasında sen varsın yer gök dua ile hadi uyu dinlen şimdi hepimize yetişmek kolay diiil
topiğimize hayırlı çift çizgili pozitif bir hafta diliyorummm çok mutlu olalım inşallahhh:109:
bugün test günü olan bir arkadaşımız var... YASENYASAR canım güzel haberle rabbim yüzünü güldürsün bugün :109:
NAGİ76 bugün yumoşlarından haber alacak inşallah hepsi döllenmiştir canım :109:
BAHARKUŞ bebeklerini alıp geri saymaya başlayacak...transfer günün rabbim yardımcın olsun :109:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?