canım çok teşekkür ederim
heyecan dorukta inşallah rabbim bu kez bos cevırmez
allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallahhh
topiğimize hayırlı çift çizgili pozitif bir hafta diliyorummm çok mutlu olalım inşallahhh:109:
bugün test günü olan bir arkadaşımız var... YASENYASAR canım güzel haberle rabbim yüzünü güldürsün bugün :109:
NAGİ76 bugün yumoşlarından haber alacak inşallah hepsi döllenmiştir canım :109:
BAHARKUŞ bebeklerini alıp geri saymaya başlayacak...transfer günün rabbim yardımcın olsun :109:
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim.Sonucu kardeşim gidip alacak birazdan kalbim dışarı çıkacakmış gibi atıyor.
kızlar olmadı.maalesaf negatif sonuç.
İYİ HAFTA BAŞLARI olsun egunalcim..
nasılsın...
gece yazılaırnı okudum umut fakirin ekmeğiymiş valla bende beklerken kalayımda diye bekliyorum hamile...
buay adetim gecikmeli olmuştu benimde adetimin 18.günümdeyim hala yumurtlama beliritm yok amann nebileyim sıkıldım vallla
bian önce hamile kalsakta şu yorgun herifleirmize muhtaç olmasakkbende 2 kardeşim evlendi geçen sene 2 ay arayla..çok yoğnuluğum oldu dedim belki kalırım...tık yok..önlisans bitirdim kafam dağılsın sebebim stresse yeniden kalırım dedim yok nerde mezun oldum doktora yapsam anca millet diyor ya taşınyordum oay aklımda yoktu falan filan. ..neyse geceki konuyu açtım yenidenn
iyiyim kuzum...evet canım belki bu ay olur diye diye 6 yılı bitirmişiz 7.yıla nasip olsa bariii...ne yoğunluk ne başka bişi unutmamızı sağlamıyo ben neler denedim...bi umudum var bu yıl...tüp bebek merkezinde hatunların 7.yıl denemelerinde hamile kaldıklarına bizzat şahit oldum...kiminle sohbet etsem 7 yıldır deniyoruz ama anca bu yıl nasip oldu dediler...bende biri bana şakamı yapıyo dedim herkes bi 7 rakamından bahsediyor sözleştinizmi diye sordum güldüler...bi yakınımda 7 yıl sonunda kendiliğinden hamile kaldı...ve 7.yıl hikayelerini başka kişilerdende duydum...bu benim tespitim...nasıl böyle dek gelir anlamadım ama bende 7.yıla girdim inşallahhh olur...
günaydın kızlarr!nasılsınız bakalım bugün?ben temizlik yapıom şimdi kahve molası werdim
günaydııınnnmıııışşşş hıhhhh ben 7 de kalktıııımmmm kızıııııııııııımmmm...işlerimi çoktan bitirdim az bişi kaldı bi de yemek yapcam..gerçi kocişime kızgınım zıkkımın köküyle idare etsin bu akşam diyecem ama yinede vicdanım el vermediii...sanada kolay gelsinnnn...çabuk temizle gel topiğe...kızlar yok piyasada küstüm onlara...geldiklerinde küs yapcam yazmıcam
günaydııınnnmıııışşşş hıhhhh ben 7 de kalktıııımmmm kızıııııııııııımmmm...işlerimi çoktan bitirdim az bişi kaldı bi de yemek yapcam..gerçi kocişime kızgınım zıkkımın köküyle idare etsin bu akşam diyecem ama yinede vicdanım el vermediii...sanada kolay gelsinnnn...çabuk temizle gel topiğe...kızlar yok piyasada küstüm onlara...geldiklerinde küs yapcam yazmıcam
bende 7yıla girdim çok ortak noktamız var18 eylülde girdik..bunu ben evliliğm 3 yada 5 yıllarındaydı sanırım çok duydum 7.seneye dönünce olucak diye...bide düşüğün ayağı içeride olur bii birşey
.hoş ben kendişiğnden hamileliğim düşüğüm varya tabi o teee bu ocak sonunda o düşüğe 7.ocak olucak bide aşılamamd akimyasla oldu millet hep bana olucak olucak dedi ama bende 7.yıla girdim bile..benimde bu seneye çok umdum var buseneyi atlattık atlattık yoksa kaldık başka senelere inş.. 7de bulucaz kuzulaırmızzzıı
sana hıııhhh bende 7.30 da kalktım.ama temizlik ayrıntılı her pazartesi ew köşe buçak temizlenio:)o yüzden daha işim var ama gelirim ara ara.ben bırakmam senieet ya nerde bu kızlar?hafta sonundan çıkamadılar heralde kocişine nie kızdın bakiim sen??
[
ee erken kalkan yol alır..maaşallah..benim kocişte haftasonu yoktu düngece geldi şehirıdşındaydı bugünda anca kahvaltıya oturcaz bende ona gıcığım ama napıcan kaıdn oldunmu yemekte yapıcan mecburee senin listenin çoğu hamiş uyanamıyolarki geriside hala uyuyodur çocuk yok bişey yok
canım çok üzüldüm...bugün olmadı ama başka bi sefere bebeğin sana gelecek buna inan...sen nerde tedavi görmüştün?listede yazmıo sanırım..
geçmiş olsun canım çok.neler yaşadığını çok iyi anlıyorum.2gün önce bende aynı sonucu aldım.senin değerin kaç çıktı.
Teşekkür ederim.Sana da çok geçmiş olsun.Değer yazmıyor.< 2 yazıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?