kızlar olmadı.maalesaf negatif sonuç.
günaydın kızlarr!nasılsınız bakalım bugün?ben temizlik yapıom şimdi kahve molası werdim
günaydııınnnmıııışşşş hıhhhh ben 7 de kalktıııımmmm kızıııııııııııımmmm...işlerimi çoktan bitirdim az bişi kaldı bi de yemek yapcam..gerçi kocişime kızgınım zıkkımın köküyle idare etsin bu akşam diyecem ama yinede vicdanım el vermediii...sanada kolay gelsinnnn...çabuk temizle gel topiğe...kızlar yok piyasada küstüm onlara...geldiklerinde küs yapcam yazmıcam
Teşekkür ederim.Bahçeci Fulya tüp bebek merkezinde.
çok geçmiş olsun canım benim de bahçecideydi valla bu ara kimi duysam bahçeci de tutmuyor.hep negatif.
gunaydın cnm kosıcıne kızsanda kızmasanda ac bırakqmzssın adam yemeyı yaparsın dayanabılırmısınkı ac olmasına:) senın son durum ne ben hala adet olmadım yaaa ayın 6 sında olmam gerekıyordu belırtıde yok hıc offf alalhım gecen ay gelemsın dıye beklerken transferden once geldı bu ay tık yokkk normalı 8 deydı anlamadım yaaa .....
Hamile arkadaşlar bugün transferden sonra 23. günüm sol yumurtalığım çok ağrıyor. siz böyle birşey yaşadınız mı? üşüttüm mü acaba? bebeğim hala benimle midir? Gidip 3. testi yaptırmalımıyım ?
12 ocakta kontrolüm var ve bende test öncesindeki gibi korku başladıDeğerim de iyiydi ama.
ya kızlar bende izmirde olmayınca ordan randevu aldım..kafam karıştı şimdi çok hata mı yaptım acaba yaa.yine olmazsa die çok korkuorum. izmirden gidip gelcem hem maddi hem manevi.hadi maddiyi gectim artık ama manevi olarak zaten ewimden uzak olcam bide yine negatif alırım die çok korkuom
evet gel bırakmaaa beniii...gerçi bende yemek vs..ile uğraşcam bi ara bende kaybolurum...çok işim var zıkkımın köklerini ayıklayıp kocişime yemek yapcam zamanımı alır yani...evi dağıtma dedim biraz söylendim o da küstü bana bende hem suçlu hem güçlü diye kızdım...insan banyonun her yerini nasıl ufak çapta bi gölete çevirebilir kiii...işte ona şahit oldum kendisine olay yerinde tatbikat yaptırdım ve savunma olarak şunu duydum ne var canım kurur birazdan ...
ayy bende aynen şu banyo konusunda çok dertliyim.adam bi banyo yapıo her yer göl gibi dişini fırçalıo her yer su nası becerio bilmiom yani..bide havluları böle buruşturup asıo sinir oluom yaa.ama 3 buçuk senedir sölüom düzelmedi artık düzelmez heralde
kuzum ben adet oldumm...cumartesi sabah teşrif ettiler kendileri...11 gün gecikmeyle...senin ki dün gelmesi gerekiyormuş biraz daha bekle test yaptır benim gibi rabbim belki bi mucize göndermiştir ay hadi inşallahhhhh:109:
ya kızlar bende izmirde olmayınca ordan randevu aldım..kafam karıştı şimdi çok hata mı yaptım acaba yaa.yine olmazsa die çok korkuorum. izmirden gidip gelcem hem maddi hem manevi.hadi maddiyi gectim artık ama manevi olarak zaten ewimden uzak olcam bide yine negatif alırım die çok korkuom
benimde sol kasıktaki ağrım hiç geçmiyor..normalmiş..ayrıca bunlara alışmamız lazım...bende hiç ağrı hissetmeyince panik yapıyorumsen artık 23. güne gelmişsin..tabiki seninledir..bu saatten sonra düşecek olan kanamayla düşer...endişe yok keyfini sürelim
yok cnm yaaa bızım sperm sorunumuz var gecen ay 6 sında olunca ne bılım 3 dedım ama normalı 8 dı evet 1 gun gectı dedıgın gıbı benım esımde azosperm var cnm yaa o yuzden hıc umudum yok benım ama bakalım gecıkırse daha cok yaptırıım cnm yaaa((
ayaklarımı üşüttüm sanırım. ben bu dönemde ne dikkat edilmesi gerektiğini sanırım bilmiyorumbundan sonra olan terslikler hep kanamayla sonuçlanır değil mi?
eveeettt seninde 7.yılın olduğunu biliyorum daha önceden yazacaktım unuttum...bizde ağustosun 21 de girdik...ay hadi inşallahhh 7.yılın şerefine göbüşlerimizi şişirelim inşallahhhh...7 aylık doğurmayalım amaaa...sen yumurtlama gününü bırak günaşırı çalışmaya bak tabii yorgun koca olayınız yoksa...bi hamile kalayım yüzüme hasret bırakcam seni diyorum adamda korkusundan beni hamile bırakmıyooo
sperm sorununuz olduğunu biliyorum kuzum...ama ben olabilir diyorum...melikee nin elinde tüpleri tıkalı raporu var ve doğal yolla hamile kalamazsın deniliyo...biliyorsun mucize bi şekikde hamile olduğunu öğrendiii...niye olmasın rabbim ol demişse bi bakmışsın hamilesin ay ne güzelll olur dimi yaaaa
tabikide canım..artık senin bebiş iyice yerleşti yani..
sperm sorununuz olduğunu biliyorum kuzum...ama ben olabilir diyorum...melikee nin elinde tüpleri tıkalı raporu var ve doğal yolla hamile kalamazsın deniliyo...biliyorsun mucize bi şekikde hamile olduğunu öğrendiii...niye olmasın rabbim ol demişse bi bakmışsın hamilesin ay ne güzelll olur dimi yaaaa
benden 1 ay önce öndesin..amannn eşim biara önemsiyor sonra bi bakıyroum umrunda değil..oda bunaldı hesaplamalardan ona çaktırmasamda anlıyor benim inceden inceye gün saydığımıolmazmı yorgun koca keyfine düşkün koca ne ararsan var bende..bu konuda bile beni çok üzdü ama yıl geçtikçe rabbimden bekliyorum herzman bekledim ama kocasızda vercek değil yaa
tamam görev gibi ama napalım bende istemem aklımda bebiş olmasın ama elde değil.eşim kendini kullanılmış hissediyor yani sadece bebek için diyebende yok ondan değil desemde artık inanmıyorr amann öyle işte duam 7.senemizde artık kalalımda bebiller doğsun biz korunalım yada bizden uzak dursunlar 2.çocukta görüşürzü ozaman hemen olur diyolarya yani 1.kucağımız alınca yük kalkıyor galibaa inş. zaten rabbimden sağlıklı bir çocuğum olsun yeterki 2.ye ne ara vericem geldik 30laraa doğur hemen bitane daha ohhhh
inş cnm rabbımden umut kesmedık hıc melikenın durumunu da bılıyorum ıns oyle bırsey vardır yaaaa hergunumuz bır umut zaten .... eger bıraz daha gelmezse karbonat testı yapcammm :)))))esıme dedımdı boyle bı test var dıye senın yenı ıcatların yokmu dıyoooo bıtırdı benı dıyo hehe adamıda cıldırttım
CANLARIMM GUNAYDINNN
canım sana katılıyorum ..Rabbım ol dedikten sonra olmaz dıye bişey yok.. ben bı ıkı kişiden duymuştum..tuplerı kapalı olup kalan .. hatta dr dediki tuplerını baglattırıp kalan gordum ben ded..
bende burda eşinde sperm azlıgı olup ta kalanda gordum..il denemesi negatıf 2. denemesıne hazırlanırken kalan..
Allah tan umıt kesılmez... canım moralını yuksek tut..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?