CANLARIMM GUNAYDINNN
canım sana katılıyorum ..Rabbım ol dedikten sonra olmaz dıye bişey yok.. ben bı ıkı kişiden duymuştum..tuplerı kapalı olup kalan .. hatta dr dediki tuplerını baglattırıp kalan gordum ben ded..
bende burda eşinde sperm azlıgı olup ta kalanda gordum..il denemesi negatıf 2. denemesıne hazırlanırken kalan..
Allah tan umıt kesılmez... canım moralını yuksek tut..
çarpılacaksınız ya hu...çooookkk uzun zamandır bildiğim bişey ama nimeti idrarla karıştırma fikri bi tuhaf geliyo bana...parasan yaz merak ederim şimdi..
yazarım cnm ama bu haftayı gecırıım hafta sonuna kadar sen derdınya hep negatıf goruyorum dıye o yuzden yapmak ıstemıyorum cunku bende de prolaktın var son ay ılacımı alamdım ben dostınex kullandım doktorumda kullanma hıc bır ılac vucudun dınlansın dıyınce almamıstım beklıde ondandır ne bılım umutluyum ben herzaman hemde kısmet artık...
ay evet bende bu rahatlık konusunda çoook üzüldümm...gün içinde tel da bak bu akşam çalışma var ona göre erken gel çok yorulma diyordum bi bakıyorum eve gelen adam da iş yok...yatınca hemen uyku moduna girmeler ona dokunmayım diye...son bir yıldır önemli günler baskısı yapmıyorum sanki hiiççç düşünmüyormuşum gibi hareket ediyorum şimdilik yedirdim anlamıyo bi de tüp bebek serüvenimiz başladı ya anlamıyo hesap yaptığımı...bi arkadaşım 30 yaşına kadar bebek sahibi olamadı doktorada gitmediler tüp bebeğe karşı bi ailesi vardı zaten...30 yaşında bi hamile kaldı sonra arka arkaya doğurdu 3 çocuk sahibi oldu...özel bişey yaptıysanız formülünü ver dedim ama kendiliğinden olmuş hiç bişi yapmamışlar...bende bu kez 2 embriyo koyduracam bi taşla 2 kuş vurayım diyorum...3.ye de ALLAH büyük o da olur inşallahhh...gözüm döndüüü...
canım hafta sonu ben açmıyacaktım karasu acacaktıay bi baktım ne göreyim sabah topiği kimse açmamış...kasaruuuuuuu ve suuuuuuuuu hani nerdesiniz daha dün anahtar kavgası yapanlara bakkkk...ha ha ha hi hi hi ho ho ho...neyseki ben varım...
Hamileyimmmmmmm. Arkadaslarr. Sukurler olsun Rabbime..
kızlar merhaba Aralık ayında tüp bebek yaptırdım ve hamileyim hatta perşembe günü keseleri gördük. hem de bebeklerim ikiz :)
kızlar sonuç NAGATİF.........aldım az önce .1.20 çıktı .çok moralim bozuk...
bu gün yeni test sonucumu aldım. değerim düşmüş. yani ben de hamile değilim. bir başka bahara inşallah.
test sonucunu bekleyen arkadaşlarım için ve hamile olan arkadaşlarım için dua etmeye devam edeceğim.
Arkadaşlar mrb bende toplamda 3 tane yumurta oluşmuş moralim çok bozuldu yarında alınacak yumoşlar. Benim eşimle alakalı morfolojı sorunu vardı geçenkinde 9 tane almışlardı ve bir tane kaliteli emriyomuz olmuştu oda tuttu fakat 8 haftalıkken kalbi durdu şansım iyice azaldı diye düşünüyorum yumoş bu sefer neden böyle oldu anlamadım umarım bu 3 taneden döllenenimiz olur en azından bi umudum olur allah hakkımızda hayırlısını versin rabbim bizede anne olmayı nasip etsin benim durumda olup da pozıtıf alan arkadaşlar varsa desteğinize çok ihtiyacım var
ya kızlar bende izmirde olmayınca ordan randevu aldım..kafam karıştı şimdi çok hata mı yaptım acaba yaa.yine olmazsa die çok korkuorum. izmirden gidip gelcem hem maddi hem manevi.hadi maddiyi gectim artık ama manevi olarak zaten ewimden uzak olcam bide yine negatif alırım die çok korkuom
eeeee herkes nerde yaaaaaaaaaaaaaaa hamileler hep kaçmış aş olsun
egunel sen nerdesin ya
merhaba canım,sen yine şanslısın benim 1 tane gelişti ve 1 tane toplandı,ama kalitesi iyi olduğu için tuttu canım,sakın moralini bozma önemli olan kalitesi,şansın yüksek canım,moral bozma
eeeee herkes nerde yaaaaaaaaaaaaaaa hamileler hep kaçmış aş olsun
egunel sen nerdesin ya
ya kızlar bende izmirde olmayınca ordan randevu aldım..kafam karıştı şimdi çok hata mı yaptım acaba yaa.yine olmazsa die çok korkuorum. izmirden gidip gelcem hem maddi hem manevi.hadi maddiyi gectim artık ama manevi olarak zaten ewimden uzak olcam bide yine negatif alırım die çok korkuom
cnmmm süper way be zaman cabuk geçiyor aslında da biz farkında değiliz ki benm de ilk bulşmam bebşimle 14 ta sende bize dua et inşallah akşam bize güzelşeyler yaz bakalım bizede umut olur buluşma önce si rabbim hepimize kucagımıza almayı nasip etsinherkese merhabalarrrr :) kızlarr nasılsınız bi kaç gündür işlerim vardı giremedim.bugün saat 4.45 de ilk randevum var bana dua edinnnn
ah canım benim opu öncesi nasıl içimi ferahlattın anlatamam allah sağlıcakla beeğini kucağına almayı nasip etsin inş maşşallah sana darısı geride kalanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?