2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar merhaba benım test yarın mıs ya ben gunlerı sasırmıısm cok heyecan yaptım bu gece hıc uyumadım sabahı sabah ettım.bakalım yarın gıdıcem ama bugun gece cok karnım agrıdı dedım herhalde adet olucam.ama gectı karnım agrımıyo bılmıyorum dua edın bana.allah hepımızın kalbıne gore versın. rabbım ellerımızı emeklerımızı bos cıkarmasınn.....

ins cnm benımmmm allahtan tek dıleyım bebegım olması ıns bu sefer olmustur.

Son düzenleme:

off offf kaderdaşım diyorum başkada bişi diyemiyorum kocişlerle ilgili
yok eşim geçen itiraf etti ben çok değişmişim yani enerjim eskisi gibi değilmiş bi ağzımı açöıp ona laf saymaya başlıyacaktım dedim neyse iyice kaçar bendensayende sen beni böyle yaptın diyecektim..ya biz çok takıyoruz ve elimizdne gelen olsun diyoruz onalrdada zaten olmuyor modu var nebileyim iştee çok zor yaa evliliği çok etkiliyor çocuk olmaması ne özel yaşantın kalıyor ne bişey herşey bebeğe odaklı sanki ..:2:zaten canım bitane yada ikizimiz olsun gerisi gelir göreceksin çünküü amannnn modunda olucazz olursa olur olmazsa tınnn

ay bi baktım ne göreyim sabah topiği kimse açmamış...kasaruuuuuuu ve suuuuuuuuu hani nerdesiniz daha dün anahtar kavgası yapanlara bakkkk...ha ha ha hi hi hi ho ho ho...neyseki ben varım...
canım hafta sonu ben açmıyacaktım karasu acacaktı

Hamileyimmmmmmm. Arkadaslarr. Sukurler olsun Rabbime..

canım çok tebrik ediyorum

kızlar merhaba Aralık ayında tüp bebek yaptırdım ve hamileyim hatta perşembe günü keseleri gördük. hem de bebeklerim ikiz :)

hayırlı olsun canım rabbim tamamını erdirsin

kızlar sonuç NAGATİF.........aldım az önce .1.20 çıktı .çok moralim bozuk...

üzülme canım ya hayırlsı başka denecek hiç birşey yok

allah razı olsun canım üzülme

angaralım biz başka topikmi açsak nasılsa bedavaburayı işgal ettik topikle alakaıs olmuyo gibi ama hepsinin sonu bebiş...
sıpalar bi doğsalar akıllarını alcam sevmektennn:18:
hee bide biz başta iyi oluruz aksi gibi yumurtlama zamanalrı bi limoni oluruz bunu çok yaşadım çok ağlaım bu ayda geçti diyee off offf neyse bugünde aksiydi bana kociş onu sinirlendirmemem lazım dikkatli olmam lazımm

Son düzenleme:
Arkadaşlar mrb bende toplamda 3 tane yumurta oluşmuş moralim çok bozuldu yarında alınacak yumoşlar. Benim eşimle alakalı morfolojı sorunu vardı geçenkinde 9 tane almışlardı ve bir tane kaliteli emriyomuz olmuştu oda tuttu fakat 8 haftalıkken kalbi durdu şansım iyice azaldı diye düşünüyorum yumoş bu sefer neden böyle oldu anlamadım umarım bu 3 taneden döllenenimiz olur en azından bi umudum olur allah hakkımızda hayırlısını versin rabbim bizede anne olmayı nasip etsin benim durumda olup da pozıtıf alan arkadaşlar varsa desteğinize çok ihtiyacım var

maşallah sayfalar ucup gitmiş,neler konuşulmuş neler..ayyyhepsinede katılıyorum aynı şeyleri bende yaptım,denemedim ama malesef..nasibimiz böyleymiş,şükür..hepinizi özledim ya..kocalardan şikayet konusuna gelince aynen katılıyorum,benimkide pasaklı,bi çekirdek yer halı cekirdek full tıme..neler neler..hamile kalınca degişti cooook şükür,şimdi cok mutlu ve memnunum:))

cok üzüldüm canım,rabbim sabır versin,güç versin..

Laveqe nerde canlarım ya..haberiniz varmı?merak ettim

merhaba canım,sen yine şanslısın benim 1 tane gelişti ve 1 tane toplandı,ama kalitesi iyi olduğu için tuttu canım,sakın moralini bozma önemli olan kalitesi,şansın yüksek canım,moral bozma

eeeee herkes nerde yaaaaaaaaaaaaaaa hamileler hep kaçmış aş olsun
egunel sen nerdesin ya

cnm ben sana bir dr önerebilirmiyimm umut tp bebek te süleyman tosun enazından bir görüş derimm

herkese merhabalarrrr :) kızlarr nasılsınız bi kaç gündür işlerim vardı giremedim.bugün saat 4.45 de ilk randevum var bana dua edinnnn

merhaba canım,sen yine şanslısın benim 1 tane gelişti ve 1 tane toplandı,ama kalitesi iyi olduğu için tuttu canım,sakın moralini bozma önemli olan kalitesi,şansın yüksek canım,moral bozma

ah canım benim opu öncesi nasıl içimi ferahlattın anlatamam allah sağlıcakla beeğini kucağına almayı nasip etsin inş maşşallah sana darısı geride kalanlara

Merhaba bende bahcecide tedavi gordum birinci deneme ve pozitif. Kismetse. Ne varsa o kou dusunup kendini uzme bence

herkese merhabalarrrr :) kızlarr nasılsınız bi kaç gündür işlerim vardı giremedim.bugün saat 4.45 de ilk randevum var bana dua edinnnn
cnmmm süper way be zaman cabuk geçiyor aslında da biz farkında değiliz ki benm de ilk bulşmam bebşimle 14 ta sende bize dua et inşallah akşam bize güzelşeyler yaz bakalım bizede umut olur buluşma önce si rabbim hepimize kucagımıza almayı nasip etsin

ah canım benim opu öncesi nasıl içimi ferahlattın anlatamam allah sağlıcakla beeğini kucağına almayı nasip etsin inş maşşallah sana darısı geride kalanlara

cnm benm hayrlı olsun hakkın da sakın stress yapma hep pozitf ol lütfen kasılma duşunme aslında varya o 12 gun daha degerlimiş daha kolaymış şimdi beklemek kese ve kalp atışı için inan daha zormuş ne kadar kanda hamilede çıksan gerçeği görmeden insanın içi raht etmiyor cnm işte böylee rabbim yar ve yardimcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…