2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
huuuuben burdaym ben dn kacamazsın sen napıyrsun bakalım

ben sana kusdum siz yen topikke açmışsızn hemen bizi bırakıp gitmişşiniz hanı bırakmıyacaktınız hep burda duracaktınız yalancılar sizi güya en son hamileye kadar beklenecekti

Son düzenleme:

canım sende stres yapma ben bir bebeğimi kaybettim bu ikinci denemem inş allahın izniyle sen alırsın kucağına bebeğini onun o gup gup seslerini duymak inan muhteşem birşey sakın sende kasma kendini benim 7 haftalıkken kalp atışları duyulmuştu

ben sana kusdum szi yen topikke gitmişşiniz hemen bizibırakıp gitmişşiniz hanı bırakmıyacaktınız hep burda duracaktınız yalancılar sizi

yaaa ama sen de ne küsmesi bebem gitmedik işte burdayız aman laf olsun işte yeni topic olsun al sana çiçek ben hiç biryere gitmem sen ben dn kurtulamazsın

saol cnmm rabbm yardımcın olsun inşallh... rabbim kucağımıza almayı nasip etsin iş hamile kalmakta değil 9 ay sonra eve bebeğinle dönmek evet cnm haklısın kasılmamak lazım ama işte insanoğlu herşeyi dert ediyoruz kendimize rabbim isteyen herkese nasip etsin anne olmayı

slm cnm nasılsın verdinmi bugun merk ettim degerin kaç olmuşşşş rabbim inşallah kucağımıza almayı nasip etsin

selam arkadaşlar yakın zamanda histeroskopi olan oldumu aranızda benim işlem ve ücreti hakkımda bilgi sahibi olmam lazım bana bu ay rahim düzgünse yapılacakta bütçe ayarlamam lazım

listede bahçeci fulyada hamile kalan arkadaşlar da var. ben de orda yaptırdım ve hamileyim. kendini bunlarla üzme cnm. kimden randevu aldın? bu iş için en önemli noktalardan birisi de doktoruna sonuna kadar güvenmen.

mustafa bahçeciden aldım.27 ocakta gidip görüşçem randevum var.bakalım ne zamn başlancak.moral oldun bana saol.senin doktorun kimdi?mustafa bahçeci yoğun oluomuş baya öle duydum belki baskasına yönlendirir beni.

Benim de 2 toplandı 1 tane koyuldu hamileyim. içini ferah tut cnm

kuzumm kendimi topladım benim 2.tüpte kk yasağım vardı kocadan ben 2.tüpü oldum ama negatif sonuçlandı en azından listede fikir sahibi oluruz diğer arkadaşlara benim merkez medicana beylikdüzü şimdiki aşama hist sonra gene burada devam edicem merkezden çok memnun kaldım test tarihim 04.01.2012 idi

arkadaşlar benim değerim 61 den 46 ya düştü bu da gebelik olmadığı anlamına geliyor sanırım düşünce bir daha çıkmıyor. ilaçları bıraktım progestan ve bir de hap vardı onu da içmiyorum. merak ettiğim kaç gün sonra kırımızım gelir benim. bir de iki tüp bebek arası kaç ay bekleniyor

saol canım bilgiler için.desene sende 6 yıldır bi deişiklik yok o zaman ben bırakayım deişmez yaniaman duysalar keşke en azından bütün kadınların aynı fikirde olduğunu öğrenirler
cnm ben sana bir dr önerebilirmiyimm umut tp bebek te süleyman tosun enazından bir görüş derimm
tabi ki canım önerebilirsin..ya ben 27 ocağa aldım randevumu eğer içime sinmezse onlada gidip görüşürüm tabi.bu hafta zaten aral beye gidicem gel bi görüşelim dedi konusurz napcağın konusunda dedi.gideyim bi onunda fikirlerini alayım.nede olsa bu zamana kadar tedaviyi o yaptı nası bi yol çizmem gerektiği konusunda bi fikir werir.saol canım ilgin için
Merhaba bende bahcecide tedavi gordum birinci deneme ve pozitif. Kismetse. Ne varsa o kou dusunup kendini uzme bence

dimi kısmet herşey.bak senden pozitifi duydum hemen moralim düzeldibu dönemde duyduklarımızdan etkilenioz.senin doktorum kimdi?bide ücretleri ne kadar oranın bilgi verebilirmisin.muayne 300 müş.telde sölediler.ama diğerleri ne kadar en azından bi fikrim olsun...

tamam canım aminn inşallah :) hem çok korkuyorum hem çok sabırsızlanıyorum.akşam yazarımm öptümm canım çok sagol

kuzum bende değer pazartesi 0,8 çıktı o gün ilaçları bıraktım cuma 5.günde geldi kanamam
doktorun sana söyler ama 2-3 ay sonra başlayabilirsin diyorlar

merhaba ben dokuzeylül üniversitesi hastanesinde bir aşılama bir tüp bebek denedim.
aşılamada hastane ücret almıyor ama ilaçlara 500 TL veriyorsun yaklaşık.
tüp bebek için kullandığın ilaçlara bağlı değişmekle birlikte hastaneye 400 tl ödüyorsun iğnelere 1200 TL civarı.
eğer daha önce iğne kullanarak başka bir yerde 2 defa aşılama yaptırdıysan onların yazılarını götürdüğün zaman aşılama yapmalarına gerek kalmıyor direk tüp bebekten başlıyorlar.

canım ilaçları bıraktıktan sonra ben 5 gün sonra olmuştum tabi bu kişiye göre değişir.mesela egunal çok daha geç olmuştu.dediğim gibi değişir yani.ama en azından bir fikir.ikisinn arası 3 ay diye biliyorum.yani benim öle oldu.9 ayda 3 kere denedim..

cnm ben de kimyasal geblk geçirdim senın gibi ama dr um 14. gun degerim düşünce 8.9 ahemen ilaçları bıraktırdı bana devam etmedi benm durum ve ben cuma bıraktım ilaçları pazar günü lekelenme ile başladı ve az 2 sonrası çok kanamam oldu hatta son olanda içimdn parçalar geldi sen deger bilmem ki dr la görüş o bırk demeden ilaçlarını bırakma amageçmiş olsun rabbm yardımcın olsun inşallah

cnm buarada ben ilk denememi ekim başında yaptırdım ekim sonu kimyasl gebelk,1 ay bekledim aralık başı 2. dondurulmş tedavi oldum benm dr dinlen 1 ay yeter dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…