huuuuben burdaym ben dn kacamazsın sen napıyrsun bakalım
Merhaba bende bahcecide tedavi gordum birinci deneme ve pozitif. Kismetse. Ne varsa o kou dusunup kendini uzme bence
cnmmm süper way be zaman cabuk geçiyor aslında da biz farkında değiliz ki benm de ilk bulşmam bebşimle 14 ta sende bize dua et inşallah akşam bize güzelşeyler yaz bakalım bizede umut olur buluşma önce si rabbim hepimize kucagımıza almayı nasip etsin
cnm benm hayrlı olsun hakkın da sakın stress yapma hep pozitf ol lütfen kasılma duşunme aslında varya o 12 gun daha degerlimiş daha kolaymış şimdi beklemek kese ve kalp atışı için inan daha zormuş ne kadar kanda hamilede çıksan gerçeği görmeden insanın içi raht etmiyor cnm işte böylee rabbim yar ve yardimcın olsun
ben sana kusdum szi yen topikke gitmişşiniz hemen bizibırakıp gitmişşiniz hanı bırakmıyacaktınız hep burda duracaktınız yalancılar sizi
canım sende stres yapma ben bir bebeğimi kaybettim bu ikinci denemem inş allahın izniyle sen alırsın kucağına bebeğini onun o gup gup seslerini duymak inan muhteşem birşey sakın sende kasma kendini benim 7 haftalıkken kalp atışları duyulmuştu
listede bahçeci fulyada hamile kalan arkadaşlar da var. ben de orda yaptırdım ve hamileyim. kendini bunlarla üzme cnm. kimden randevu aldın? bu iş için en önemli noktalardan birisi de doktoruna sonuna kadar güvenmen.
Arkadaşlar mrb bende toplamda 3 tane yumurta oluşmuş moralim çok bozuldu yarında alınacak yumoşlar. Benim eşimle alakalı morfolojı sorunu vardı geçenkinde 9 tane almışlardı ve bir tane kaliteli emriyomuz olmuştu oda tuttu fakat 8 haftalıkken kalbi durdu şansım iyice azaldı diye düşünüyorum yumoş bu sefer neden böyle oldu anlamadım umarım bu 3 taneden döllenenimiz olur en azından bi umudum olur allah hakkımızda hayırlısını versin rabbim bizede anne olmayı nasip etsin benim durumda olup da pozıtıf alan arkadaşlar varsa desteğinize çok ihtiyacım var
saol canım bilgiler için.desene sende 6 yıldır bi deişiklik yok o zaman ben bırakayım deişmez yanicanım topiğimizin listesine bakıp hemen bi bilgi veriyim istedimmm...bugüne kadar topiğimizde bu merkezde 5 kişi pozitif 5 kişi negatif sonuç almışşş...ayrıca ben 6 yıldır hep söyleniyom emin olabilrisin bi gelişme olmadı adamda...ay erkekler böle şekerim napalım...sonra biz söylenincede kadın milleti dırdırcı diye şikayet ediyorlar...heeyyyy erkeklerrr bizi dırdırcı yapan sizlersinizzzz duydular mı acabaaa
tabi ki canım önerebilirsin..ya ben 27 ocağa aldım randevumu eğer içime sinmezse onlada gidip görüşürüm tabi.bu hafta zaten aral beye gidicem gel bi görüşelim dedi konusurz napcağın konusunda dedi.gideyim bi onunda fikirlerini alayım.nede olsa bu zamana kadar tedaviyi o yaptı nası bi yol çizmem gerektiği konusunda bi fikir werir.saol canım ilgin içincnm ben sana bir dr önerebilirmiyimm umut tp bebek te süleyman tosun enazından bir görüş derimm
Merhaba bende bahcecide tedavi gordum birinci deneme ve pozitif. Kismetse. Ne varsa o kou dusunup kendini uzme bence
cnmmm süper way be zaman cabuk geçiyor aslında da biz farkında değiliz ki benm de ilk bulşmam bebşimle 14 ta sende bize dua et inşallah akşam bize güzelşeyler yaz bakalım bizede umut olur buluşma önce si rabbim hepimize kucagımıza almayı nasip etsin
cnm benm hayrlı olsun hakkın da sakın stress yapma hep pozitf ol lütfen kasılma duşunme aslında varya o 12 gun daha degerlimiş daha kolaymış şimdi beklemek kese ve kalp atışı için inan daha zormuş ne kadar kanda hamilede çıksan gerçeği görmeden insanın içi raht etmiyor cnm işte böylee rabbim yar ve yardimcın olsun
arkadaşlar benim değerim 61 den 46 ya düştü bu da gebelik olmadığı anlamına geliyor sanırım düşünce bir daha çıkmıyor. ilaçları bıraktım progestan ve bir de hap vardı onu da içmiyorum. merak ettiğim kaç gün sonra kırımızım gelir benim. bir de iki tüp bebek arası kaç ay bekleniyor
arkadaşlar benim değerim 61 den 46 ya düştü bu da gebelik olmadığı anlamına geliyor sanırım düşünce bir daha çıkmıyor. ilaçları bıraktım progestan ve bir de hap vardı onu da içmiyorum. merak ettiğim kaç gün sonra kırımızım gelir benim. bir de iki tüp bebek arası kaç ay bekleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?