mustafa bahçeciden aldım.27 ocakta gidip görüşçem randevum var.bakalım ne zamn başlancak.moral oldun bana saol.senin doktorun kimdi?mustafa bahçeci yoğun oluomuş baya öle duydum belki baskasına yönlendirir beni.
canım ilaçları bıraktıktan sonra ben 5 gün sonra olmuştum tabi bu kişiye göre değişir.mesela egunal çok daha geç olmuştu.dediğim gibi değişir yani.ama en azından bir fikir.ikisinn arası 3 ay diye biliyorum.yani benim öle oldu.9 ayda 3 kere denedim..
cnm ben sana yazdım okumadın galiba sen ist e gitmişken birde umut bahçeçi tup bebekle süleyman tosunla görüş derim ben sana enazındn fikrin olur
kuzum bahçeciye bende gittim görüşmeye 300 tl veriyosun muaynesi diğerleri daha ucuz ama çok yoğun 2.defa kontrole gittiğimde başka doktora muayne oldum bahçeci yoktu orada olup olmadığını kontrol et seminerleri oluyomuş yurtdışına falan çok çıkıyomuş bide benim bütçeme çok geldi ben medicana beylikdüzüne geçtim ondan sonra burada 2.tedavimi odum ama negatif sonuçlandı
bahçeci çok bilgili herşeyi not alıyo ne yapması gerektiğini ii bilen bir doktor oraya kararlıysan ii bi merkez allah yolunu açık etsin
kuzum bende değer pazartesi 0,8 çıktı o gün ilaçları bıraktım cuma 5.günde geldi kanamam
doktorun sana söyler ama 2-3 ay sonra başlayabilirsin diyorlar
benim de 2 toplandı 1 tane koyuldu hamileyim. Içini ferah tut cnm
okudum canım cvp ta yazdım sen görmedin mi?aynı gün ikisini halledemem çünkü sabah gidip akşam döncez biri bi tarfta diğeri bi tarafta.şimdi bi görüşeyim mustafa bahçeciyle eğer içime sinmezse oraya giderim.yaaaa sen benim yazdıklarımı neden görmüon bakiimmm.2 topik bir idare edion ondan heralde
teşekkür ederim.
ay olsam da rahatlasam şiştim iyice
cnmm nasıl oldun iyisin dimiii m ettim seniiii
Iyiyim canim saol bebisim icin sirt ustu yatIyorum Artik cepten bakiniyorum Arada nasilsiniz diye pc basinda oturmAya korKuyorum bakalim. KontRole gitcez birkac Gune
ay ne gusel yaaatamam canım aminn inşallah :) hem çok korkuyorum hem çok sabırsızlanıyorum.akşam yazarımm öptümm canım çok sagol
okudum canım cvp ta yazdım sen görmedin mi?aynı gün ikisini halledemem çünkü sabah gidip akşam döncez biri bi tarfta diğeri bi tarafta.şimdi bi görüşeyim mustafa bahçeciyle eğer içime sinmezse oraya giderim.yaaaa sen benim yazdıklarımı neden görmüon bakiimmm.2 topik bir idare edion ondan heralde
mustafa bahçeciden aldım.27 ocakta gidip görüşçem randevum var.bakalım ne zamn başlancak.moral oldun bana saol.senin doktorun kimdi?mustafa bahçeci yoğun oluomuş baya öle duydum belki baskasına yönlendirir beni.
kızlar ben kontrolden geldim çok şükür bebeğim sağlıklı o minicik kalbi atmaya başlamışcumartesi tekrar kontrolüm var kalbini net bi şekilde dinliycez onca kötü şeyden sonra bu sefer bebeğimin yerine yerleşmesi ya anlatamam o kadar mutluyumki bi görseniz her yere yazdım :)))
kuzumm kendimi topladım benim 2.tüpte kk yasağım vardı kocadan ben 2.tüpü oldum ama negatif sonuçlandı en azından listede fikir sahibi oluruz diğer arkadaşlara benim merkez medicana beylikdüzü şimdiki aşama hist sonra gene burada devam edicem merkezden çok memnun kaldım test tarihim 04.01.2012 idi
canım ilaçları bıraktıktan sonra ben 5 gün sonra olmuştum tabi bu kişiye göre değişir.mesela egunal çok daha geç olmuştu.dediğim gibi değişir yani.ama en azından bir fikir.ikisinn arası 3 ay diye biliyorum.yani benim öle oldu.9 ayda 3 kere denedim..
ben sana kusdum siz yen topikke açmışsızn hemen bizi bırakıp gitmişşiniz hanı bırakmıyacaktınız hep burda duracaktınız yalancılar sizi güya en son hamileye kadar beklenecekti
eeeee herkes nerde yaaaaaaaaaaaaaaa hamileler hep kaçmış aş olsun
egunel sen nerdesin ya
herkese merhabalarrrr :) kızlarr nasılsınız bi kaç gündür işlerim vardı giremedim.bugün saat 4.45 de ilk randevum var bana dua edinnnn
angaralım biz başka topikmi açsak nasılsa bedavaburayı işgal ettik topikle alakaıs olmuyo gibi ama hepsinin sonu bebiş...
sıpalar bi doğsalar akıllarını alcam sevmektennn:18:
hee bide biz başta iyi oluruz aksi gibi yumurtlama zamanalrı bi limoni oluruz bunu çok yaşadım çok ağlaım bu ayda geçti diyee off offf neyse bugünde aksiydi bana kociş onu sinirlendirmemem lazım dikkatli olmam lazımm
kızlar ben kontrolden geldim çok şükür bebeğim sağlıklı o minicik kalbi atmaya başlamışcumartesi tekrar kontrolüm var kalbini net bi şekilde dinliycez onca kötü şeyden sonra bu sefer bebeğimin yerine yerleşmesi ya anlatamam o kadar mutluyumki bi görseniz her yere yazdım :)))
ah canım benim opu öncesi nasıl içimi ferahlattın anlatamam allah sağlıcakla beeğini kucağına almayı nasip etsin inş maşşallah sana darısı geride kalanlara
ooo pekte bir hamaratsınsana ben de yapsam yemek iyi olucakta eşim yok 3 akşam evde istnbula gidiyr ee ben de anneme gidicem ama evim çok dağıldı artık işte böylee bak şimdi bizim bu ekin kardeş nerdeyse kızılaydan tut ankra havalimanı arası kadar sizin orasıyla anlatım dedim çok uzakta yani ben izmirin girişindeyim o çıkışında biraz uzak kaldık ama belki dr una geldipinde bana yazar bizde buluşuruz iştee hıhıhıhııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?