2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kuzum bahçeciye bende gittim görüşmeye 300 tl veriyosun muaynesi diğerleri daha ucuz ama çok yoğun 2.defa kontrole gittiğimde başka doktora muayne oldum bahçeci yoktu orada olup olmadığını kontrol et seminerleri oluyomuş yurtdışına falan çok çıkıyomuş bide benim bütçeme çok geldi ben medicana beylikdüzüne geçtim ondan sonra burada 2.tedavimi odum ama negatif sonuçlandı
bahçeci çok bilgili herşeyi not alıyo ne yapması gerektiğini ii bilen bir doktor oraya kararlıysan ii bi merkez allah yolunu açık etsin

cnm ben sana yazdım okumadın galiba sen ist e gitmişken birde umut bahçeçi tup bebekle süleyman tosunla görüş derim ben sana enazındn fikrin olur

cnm ben sana yazdım okumadın galiba sen ist e gitmişken birde umut bahçeçi tup bebekle süleyman tosunla görüş derim ben sana enazındn fikrin olur

okudum canım cvp ta yazdım sen görmedin mi?aynı gün ikisini halledemem çünkü sabah gidip akşam döncez biri bi tarfta diğeri bi tarafta.şimdi bi görüşeyim mustafa bahçeciyle eğer içime sinmezse oraya giderim.yaaaa sen benim yazdıklarımı neden görmüon bakiimmm.2 topik bir idare edion ondan heralde

amin canım.ALLAH hepimizin yolunu açık etsin.şans kapılarımız açık olsun...

ah cnmmmm benimmmm görülmücekgibi de degilsin kiben öümü zor görüyrumda cnm 1 haftadr kusura bakama sen bana alınma cnmmm yok be burdayım işte allah allah bu kıslarda da ne cene var anacım sayfalar ucuyor havada bana bakın az yazın azzsizin yüzünzden ekin cim göremiyorum hıhımmm anladım cnm hayrlıs ile git gel inşallah istediğin gibi olucak bu sefer ben de mustafa bahçeçinın çok yoğun oldugunu duydum ama süleyman tosun şiddetle tavsiye derimm

teşekkür ederim.
ay olsam da rahatlasam şiştim iyice

ayy öyle deme hayırlısıyla olsam de bnde öyle dedim 4.gün anca bugün ağrılarım geçti ne toplama ne transfer sonrası nede bu zmana kadar adet ağrılarımın yanında bunun ağrısı bambaşka bişi oldu içim koptu resmen progestan iğnemi yaptı yoksa pıhtı için kullandığımmı yada bende ufak yumoşlar toplanmamıştı onlarmı döküldü bilmem 4 gündür ağrı kesicilerle duruyom kuzu allah hayırlısıyla söktürsün inş.diğerini düşünürken kendiliğinden gelir

Iyiyim canim saol bebisim icin sirt ustu yatIyorum Artik cepten bakiniyorum Arada nasilsiniz diye pc basinda oturmAya korKuyorum bakalim. KontRole gitcez birkac Gune

aman cnm bebeiş iyiy olsun da sen yat yapıck birşey yok rabbm inşallah sağlkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hepimiz sorunsuz atlatırız bu dönemleri yaz bize sıkılma yatmaktan eğlendirirm ben seni çok geçmiş olsun

tamam canım aminn inşallah :) hem çok korkuyorum hem çok sabırsızlanıyorum.akşam yazarımm öptümm canım çok sagol
ay ne gusel yaaadarısı enkısa zaman da bize inşallah walla şimdi sen böyle yazınca ben heyecn yaptımm ahha ben de biran önce duysam pıtırcıkları fena olmıcak mutlaka yaz bize allaha emanet olun cnm öptümm

hımmm okudum cnm evet bir aral beylede görüş bakalım o ne dicek ama ben bilmem sadece fikrim bu benm benmle çok yogunlktan ilgilenemyn bir dr başkası yapıcak kontrllerimi ben istemem ama sen bilirsin süleyman tosunla istersen sen gitgelde mustafa bahçeçiye istresen senin için görüşürüm tlfnla

Mustafa Bey benim doktorum. Şirin baba gibi bir doktor. Ben çok seviyorum kendisini. Sen de çok seversin. Ben çok umutsuzken yanından gülerek çıktım. Baya yogun ama benim hem OPUma hem de transferime girebildi. Şans oldu benim için. Senin toplama ve transfer tarihlerinde klinikte ise mutlaka giriyor ama değilse mümkün olmuyor.

kızlar ben kontrolden geldim çok şükür bebeğim sağlıklı o minicik kalbi atmaya başlamış cumartesi tekrar kontrolüm var kalbini net bi şekilde dinliycez onca kötü şeyden sonra bu sefer bebeğimin yerine yerleşmesi ya anlatamam o kadar mutluyumki bi görseniz her yere yazdım :)))

Tebrikler cnm.. çok güzel bir haber :)

bak sen gizli gizli 2.tüpü yapmış neagtifide almış bileee...geçmiş olsun canım...ilk fırsatta listemize eklerim seni...

yok kız ben tüp yaptırdığım ay test günümde adet oldum hatta kan vermeye giderken kanamam başlamıştı deliiiii...ben bu ay geciktim 11 gün...

ben sana kusdum siz yen topikke açmışsızn hemen bizi bırakıp gitmişşiniz hanı bırakmıyacaktınız hep burda duracaktınız yalancılar sizi güya en son hamileye kadar beklenecekti

burası yalnız kalmaz kuzum sen dertlenme bir gider iki gelir:109:

eeeee herkes nerde yaaaaaaaaaaaaaaa hamileler hep kaçmış aş olsun
egunel sen nerdesin ya

ben haftasonu ve pazartesi sabahı dahil olmak üzere hep burdaydım ben çıktım siz gelmişiniz...

herkese merhabalarrrr :) kızlarr nasılsınız bi kaç gündür işlerim vardı giremedim.bugün saat 4.45 de ilk randevum var bana dua edinnnn

merak etmiştik ya hu niye takılmıyo bize diyeee...güzel haberlerle gel inşallahh..

bi ara bu topikte izmirliler vardıııı ay görüşelim falan diye havalı havalı konuştular ama bi baktım çabuk vazgeçmişler topiğimizin ankaralıları artıyor biraz daha çoğalıp ankaralı tüp bebekçiler diye topik açarız

MAŞALLAHHH rabbim nazarlardan korusun canım...çok sevindimmm...hep böyle sağlıkla devam etsin inşallahh:109:

ooo pekte bir hamaratsın sana ben de yapsam yemek iyi olucakta eşim yok 3 akşam evde istnbula gidiyr ee ben de anneme gidicem ama evim çok dağıldı artık işte böylee bak şimdi bizim bu ekin kardeş nerdeyse kızılaydan tut ankra havalimanı arası kadar sizin orasıyla anlatım dedim çok uzakta yani ben izmirin girişindeyim o çıkışında biraz uzak kaldık ama belki dr una geldipinde bana yazar bizde buluşuruz iştee hıhıhıhııııııııııı

tebrik ederim cnm darısı bizim başımıza demek 6. hafta içinde duyulabiliyr kalpatışları benm de dr randevum da 6 hafta 5 gun olucak dua et bize rabbim hepimize nasip etsin anne olmayıı inşallah

ah canım benim opu öncesi nasıl içimi ferahlattın anlatamam allah sağlıcakla beeğini kucağına almayı nasip etsin inş maşşallah sana darısı geride kalanlara

amin canım ,moral çok önemli hep olumlu ve güzel düşün,ben iyi düşünerek gittim hep,Allah isteyen herkese versin inşallah,çok güzel bir duygu,

he valla hamaratım çok şükür...ne biliyim şekerim buluşalım vs..diye epey bi muhabbet döndü baktım sonra bi anda kesildi...ondan dedim di...demek kociş yok benimkide beni sinir etti kendisine akşama bol acılı zıkkımın kökü yemeği yaptım özene bezene...kızsamda yinede yemeksiz bırakmadım kendisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…