amin canım ,moral çok önemli hep olumlu ve güzel düşün,ben iyi düşünerek gittim hep,Allah isteyen herkese versin inşallah,çok güzel bir duygu,
ah cnmmmm benimmmm görülmücekgibi de degilsin kiben öümü zor görüyrumda cnm 1 haftadr kusura bakama sen bana alınma cnmmm yok be burdayım işte allah allah bu kıslarda da ne cene var anacım sayfalar ucuyor havada bana bakın az yazın azz sizin yüzünzden ekin cim göremiyorum hıhımmm anladım cnm hayrlıs ile git gel inşallah istediğin gibi olucak bu sefer ben de mustafa bahçeçinın çok yoğun oldugunu duydum ama süleyman tosun şiddetle tavsiye derimm
işşallah canım benimkilerdede orda olur.işşallah sewerim bende.sen öle deince rahatladım.acaba soğuk biri mi die düşünüodum daMustafa Bey benim doktorum. Şirin baba gibi bir doktor. Ben çok seviyorum kendisini. Sen de çok seversin. Ben çok umutsuzken yanından gülerek çıktım. Baya yogun ama benim hem OPUma hem de transferime girebildi. Şans oldu benim için. Senin toplama ve transfer tarihlerinde klinikte ise mutlaka giriyor ama değilse mümkün olmuyor.
ooo pekte bir hamaratsınsana ben de yapsam yemek iyi olucakta eşim yok 3 akşam evde istnbula gidiyr ee ben de anneme gidicem ama evim çok dağıldı artık işte böylee bak şimdi bizim bu ekin kardeş nerdeyse kızılaydan tut ankra havalimanı arası kadar sizin orasıyla anlatım dedim çok uzakta yani ben izmirin girişindeyim o çıkışında biraz uzak kaldık ama belki dr una geldipinde bana yazar bizde buluşuruz iştee hıhıhıhııııııııııı
yaaa ama sen de ne küsmesi bebem gitmedik işte burdayız aman laf olsun işte yeni topic olsunal sana çiçek ben hiç biryere gitmem sen ben dn kurtulamazsın
kızlar ben kontrolden geldim çok şükür bebeğim sağlıklı o minicik kalbi atmaya başlamışcumartesi tekrar kontrolüm var kalbini net bi şekilde dinliycez onca kötü şeyden sonra bu sefer bebeğimin yerine yerleşmesi ya anlatamam o kadar mutluyumki bi görseniz her yere yazdım :)))
ne yemekmiş ya baya uzun sürdü bizim hamarat arkadaşımızbak sen gizli gizli 2.tüpü yapmış neagtifide almış bileee...geçmiş olsun canım...ilk fırsatta listemize eklerim seni...
yok kız ben tüp yaptırdığım ay test günümde adet oldum hatta kan vermeye giderken kanamam başlamıştı deliiiii...ben bu ay geciktim 11 gün...
burası yalnız kalmaz kuzum sen dertlenme bir gider iki gelir:109:
ben haftasonu ve pazartesi sabahı dahil olmak üzere hep burdaydım ben çıktım siz gelmişiniz...
merak etmiştik ya hu niye takılmıyo bize diyeee...güzel haberlerle gel inşallahh..
bi ara bu topikte izmirliler vardıııı ay görüşelim falan diye havalı havalı konuştular ama bi baktım çabuk vazgeçmişlertopiğimizin ankaralıları artıyor biraz daha çoğalıp ankaralı tüp bebekçiler diye topik açarız
saol canım bilgiler için.desene sende 6 yıldır bi deişiklik yok o zaman ben bırakayım deişmez yaniaman duysalar keşke en azından bütün kadınların aynı fikirde olduğunu öğrenirler
tabi ki canım önerebilirsin..ya ben 27 ocağa aldım randevumu eğer içime sinmezse onlada gidip görüşürüm tabi.bu hafta zaten aral beye gidicem gel bi görüşelim dedi konusurz napcağın konusunda dedi.gideyim bi onunda fikirlerini alayım.nede olsa bu zamana kadar tedaviyi o yaptı nası bi yol çizmem gerektiği konusunda bi fikir werir.saol canım ilgin için
dimi kısmet herşey.bak senden pozitifi duydum hemen moralim düzeldibu dönemde duyduklarımızdan etkilenioz.senin doktorum kimdi?bide ücretleri ne kadar oranın bilgi verebilirmisin.muayne 300 müş.telde sölediler.ama diğerleri ne kadar en azından bi fikrim olsun...
yok kız ben tüp yaptırdığım ay test günümde adet oldum hatta kan vermeye giderken kanamam başlamıştı deliiiii...ben bu ay geciktim 11 gün...
bi ara bu topikte izmirliler vardıııı ay görüşelim falan diye havalı havalı konuştular ama bi baktım çabuk vazgeçmişlertopiğimizin ankaralıları artıyor biraz daha çoğalıp ankaralı tüp bebekçiler diye topik açarız
ne yemekmiş ya baya uzun sürdü bizim hamarat arkadaşımız
ayy canım pardonn.sallamışım galiba.ama geçikmiş işte olsunhadi ordan vazgeçmedik çoğu hamile kaldı dinlenio onlar onları beklıom ben napayım ben uygunum yanii.
ne yemek olduğunu sayıyım o zaman uzun mu sürdü kısamı sürdü bi daha düşün cicimm...çorba,biber dolması,ıspanak yemeği,fırında köfteli patatesli benim uydurduğum bi yemek,kek bi de çamaşırlar yıkandı onları astım 2 makina,evin genel dağınıklığını topladım,manikürümü yaptım fazlası vardır eksiği yoktur taammııııı kızıııııımmmm
tebrik ederim cnmdarısı bizim başımıza demek 6. hafta içinde duyulabiliyr kalpatışları benm de dr randevum da 6 hafta 5 gun olucak dua et bize rabbim hepimize nasip etsin anne olmayıı inşallah
MAŞALLAHHH rabbim nazarlardan korusun canım...çok sevindimmm...hep böyle sağlıkla devam etsin inşallahh:109:
Tebrikler cnm.. çok güzel bir haber :)
alsammı acaba
maşallah canım rabbimkorusun
ne yemekmiş ya baya uzun sürdü bizim hamarat arkadaşımız
kızz siz ne çok yemek yiyonuzçorba dolma köfte patates anladım ama bide ıspanak ne gerek var yanii...hem bide kocana kızgındın walla bende çok yoruldum ew köşe buçak temizlendi ama yarına bir sürü ütü war anca kurur çamaşırlar
canımmm nasılsın.. goruşemıyoruz....
evet canım görüşemiyoruz çok kalabalıklaştı burası,takip edemiyorum doğru dürüst,benim bulantı kusma devam,11 haftalık olduk bakalım haftaya kontrolum var,sende duurmlar nedir?varmı sıkıntı
acılı zıkkımın kökü arada isterhepsini bi kerede yemiyoz şekerimmm...iki günlük yemek o yarın mutfağa gimeyecem bi salata yaparım...ona özel acılı zıkkımın kökü yemeğini saymadım o da var tabii...yemeklerin hepsini kendime yaptım :125::125:...sanada kolay gelsin cicimmm...ütü olayından ütümün doğru dürüst çalışmaması üzerine nefret ediyorumm...yenisi almak farz oldu...
sen süleyman tosunu tanıonmu?gittin mi ona yani?eet bende benimle ilgilenmeyen bi dr istemem aral bey o yönden çok iyiydi ama zaten istanbula gidersem bi toplamayla transfere gitcem takibi yine aral bey yapcak.bakalım bi gideyim de.görüşürüm telefonla demissin ya süleyman tosunla mı görüşürürsün?hımmm okudum cnm evet bir aral beylede görüş bakalım o ne dicek ama ben bilmem sadece fikrim bu benm benmle çok yogunlktan ilgilenemyn bir dr başkası yapıcak kontrllerimi ben istemem ama sen bilirsin süleyman tosunla istersen sen gitgelde mustafa bahçeçiye istresen senin için görüşürüm tlfnla
acılı zıkkımın kökü arada isterbende çok yemek yapmadım kayınvaldem börek yapmış yollıcak saolsun..ütü alcaksan tefal al tanklı benim öle süper walla...
kızlar ben kontrolden geldim çok şükür bebeğim sağlıklı o minicik kalbi atmaya başlamışcumartesi tekrar kontrolüm var kalbini net bi şekilde dinliycez onca kötü şeyden sonra bu sefer bebeğimin yerine yerleşmesi ya anlatamam o kadar mutluyumki bi görseniz her yere yazdım :)))
he valla hamaratım çok şükür...ne biliyim şekerim buluşalım vs..diye epey bi muhabbet döndü baktım sonra bi anda kesildi...ondan dedim di...demek kociş yok benimkide beni sinir etti kendisine akşama bol acılı zıkkımın kökü yemeği yaptım özene bezene...kızsamda yinede yemeksiz bırakmadım kendisini
evet ya onu düşünüyorum bende...şu anki de tefal ama eski model...tanklı istiyorum zaten...tam modelini bana bi ara yaz cicimmm...bi bakıyım internetten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?