2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tamam canım eğer mustafa bahçeci olmazsa sölerim sana ararsın benim içim.eet başka zaman buluşalım o gün konusamayız.uygun bi günn daha ii olur sohbet ederiz hembi gideyim istanbula hayırlısıyla bakalım neler beklio beni...

ayyyyyyyyyy anam canım çektiii neler yapmşsın öyleee ayollbiber dolması ne güselyemede yanın da yatgerçekten de işin çokmuş ama senın kızım benm gibi yapsana tık geç dolaba sonra eşin açınca üstüne yıkılsın yıkamayı severim ama toplamaktan nefret ederim en gusel yaptıgım iş dağıtmaktır benm

ok cnm ben şimdi eşimn yanın da konuşmama rahat çok baskı var üzerim de gordunmu:113:dermişim cidden raht olmaz eşim istemiyrda kimsenın tup bebe yaptıgımızı duymasını gecen yanın da bir sohbt oldu bir arkadş var 3 kere 6 aylık dogum yaptı en son kromozm test istemişler dedim sıkma kendini raht ol varsa bir sorun tup bebe yaptırırsın ne dese döndü bana eşimin yanın da biz kısır değiliz istediğimiz zaman bebeğimiz oluyr ben hamile kalabiliyorum hımmm dedim pardon sen doğru dedin ben anlamam bu işlerden malesef bunu diyen bayan 29 yaşında ünvrsite mezunu hayat bakışı bukadar yani eşim bukonuda insnların laf söylemelrn dn rahtsız ondn aile dışı kımse bilmiyor bilen en kalabalık grupta sizsinz ama biz bir çekirdek aileyizzzzzzzzzz

dimi ama kızdırmasın beniiiii...melek gibi kadınım at avrat silahhh demiş havuçlu annemiz...sokakta atın mutfakta kadının yataktada silahınım ateşle beni kazımım(hıyarlı babamız) ...böyle kadınım ben niye kızdırıyo ki beniiii...

tatlım tanklı alıcaksan kendi kendine su takviyesi yapanından al. öteki türlü su bitince tekrar ısınmasını beklemen lazım. bide diyorum ki akşam yemeğe misafir kabul edermisin menü gayet iyi:))))

ah canııımmm hamileler var topikte su hanımın gazına geldim menüyü saydımmm...yemekler sana kurban olsun gel kuzum ne demek

tüh tüh tüh....keşke yazmasaydım kız gerçekten hamilelerimizin topikte olması fena oldu...canınız çektimi yaaa bak üzüldüm şimdiiii...kızım ben temizliği kendi ruhum için yapıyom ağaçtan bozma odun kocama yapmıyom...her an biri gelir dağınık yakalanmak istemem taammııııı

ayyy çekirdek dedin de canım çekti olsada çitlesekkk

kızzlarrrrrrrrrrr test yaptırdım pozıtıfff cıktı ........cok mutlu oldumm .. allah hepnıze hayırlı haber almayı nasıp etsınn... ama dua edın yukseklsınn degerlerımmm...

canıııımmm çooook tebrik ediyorum ..rabbim sağlıkla kucağına aldığın günüde yaşatsın sana...epeydir halay ekibi kurmamıştım bu süpperrrr olduuuuu....hadi kızlar halayaaa :118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:...

kızzlarrrrrrrrrrr test yaptırdım pozıtıfff cıktı ........cok mutlu oldumm .. allah hepnıze hayırlı haber almayı nasıp etsınn... ama dua edın yukseklsınn degerlerımmm...

elifcim gerçekten çok mutlu oldum...test günüm yarın demiştin aslında bugün için hazırlanmıştın yarını bekleyemedin dimiiii...ama ne güzelll oldu birgün önceden bu mutluluğu yaşamış oldun...halay ekibime sen katılamazsın nolur nolmaz bebişe bişi olmasın...

bebeğim 5 hafta+5 günlük olmuş çokkkkkkkkk mutluyummmmmmmmmmmmmm çokkkkkkkk 15 gün sonra kalp atışlarını duymaya gidicez inşallah onuda duyarız rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

amin canım inş. sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza çok saol :)

allah razı olsunn rabbım hepnıze daha guzelını en ııyısını sızlere versınn.. dualarımdasınız her an...

bebeğim 5 hafta+5 günlük olmuş çokkkkkkkkk mutluyummmmmmmmmmmmmm çokkkkkkkk 15 gün sonra kalp atışlarını duymaya gidicez inşallah onuda duyarız rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

noluyo ayolll maşallahhh güzel haberler arka arkaya gelmeye başladı...canııımm çoook sevindimmm

eet yalnızz daha ii olur canım.başka zaman ayarlarız.o arkadaşını kınıyorum.kimse başına ne gelceğini bilmio.bende ilk normal yolla hamile kaldım hemde ikizdi kızlarım ama 7 aylıkken uçup gittiler.bende olur bida dedim ama olmadı işte.hayat insana herşeyi yaşatıo.o yüzden o arkadaşın çok konusmasın hııııhhhhhh:26:benim eşimde tam tersi delitcek beni ağzı hiç durmuo bizdede kimse bilmio ama onun sayesinde herkes öğrencek.bide bana dio söleme kimseye bi bakıom o sölemiş

gözün aydınnnn.amin işşallah.dualarımız seninlee

ayyy çekirdek dedin de canım çekti olsada çitlesekkk

biz izmirliler çekirdeğe çiğdem deriz canımbende war hadi toplaşın gelinn yemekten sonra çayda yaparım size.kestanede yaparım ama soba yok frında ancaayy ne güzel olurlar kız biz biraraya gelsek bi gün yetmez bize çen çene

kızlar yeni geldim doktordan.6+1 oldum bugün gideyim dedim kalp atışı haftaya kaldı ama masallah kesemiz güzel tek.doktor alttan istersek duyabiliriz ama zorlamaya gerek yok dedi haftaya kalp atışı için tekrar gitcem :))

tebrik ederim elifcim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

gözün aydın tatlım.. sıra pıt pıt larda...

ne güzel bi akşam oldu güzel güzel haberlerle doldu... hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla devamını getirsin...

bi ara bu topikte izmirliler vardıııı ay görüşelim falan diye havalı havalı konuştular ama bi baktım çabuk vazgeçmişler topiğimizin ankaralıları artıyor biraz daha çoğalıp ankaralı tüp bebekçiler diye topik açarız[/QUOTE]

hayatım ben toprağımdan ayrılalı 7.yıla girdim yaaaama siz yeterki organiz eolun benim bi ayağım ankarada malum ailem orda hatta ilk tüpü yaaprken sizle konuşsaydık 1.5 ay kaldım orda buluşurduk ne ihtiyacım vardı patlamıştım haaa:18:
benim hem transferim zor geçti naz falan değil tamaMEN benim sıkışıklığa dayanamam kasılıp kalmam ya opudan dolayı yada çok içitim galiba ve hocanın bana afedersin hayvan gibi davranması sonra bide grip oldumki ömrümd eöyle hastalanmamıştım ahh neysee gitsin gelmesin ogünler....dahada oraya gitmem ya şimdi tek umudum ordaki 5 buz bebişim taşımak almak
hee açarızzz

cnmmmg aydın darısı başımıza demek 6 haftada duymuyr kalp atışı ben yanlş anladım demekki bizimde bu hafta sadece kese olur o zaman allah tamamına erdirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…