ne yemek olduğunu sayıyım o zaman uzun mu sürdü kısamı sürdü bi daha düşün cicimm...çorba,biber dolması,ıspanak yemeği,fırında köfteli patatesli benim uydurduğum bi yemek,kek bi de çamaşırlar yıkandı onları astım 2 makina,evin genel dağınıklığını topladım,manikürümü yaptım fazlası vardır eksiği yoktur taammııııı kızıııııımmmm
tamam canım eğer mustafa bahçeci olmazsa sölerim sana ararsın benim içim.eet başka zaman buluşalım o gün konusamayız.uygun bi günn daha ii olur sohbet ederiz hembi gideyim istanbula hayırlısıyla bakalım neler beklio beni...
ben diyorum ki senın koca çokkk şanslı adam4 ayağının üstüne düşmüş derler dimii senın gibi kadınla evlenerek yesinde ağzı yansım dili şişsin ay beddua gibi oldu soory enişteee ama napim sen de kızdırma bizim egunalimizii ay ne yamak pişirdin söylesene
tatlım tanklı alıcaksan kendi kendine su takviyesi yapanından al. öteki türlü su bitince tekrar ısınmasını beklemen lazım. bide diyorum ki akşam yemeğe misafir kabul edermisin menü gayet iyi:))))
ayyyyyyyyyy anam canım çektiii neler yapmşsın öyleee ayollbiber dolması ne güsel yemede yanın da yat gerçekten de işin çokmuş ama senın kızım benm gibi yapsana tık geç dolaba sonra eşin açınca üstüne yıkılsın yıkamayı severim ama toplamaktan nefret ederim en gusel yaptıgım iş dağıtmaktır benm
ok cnm ben şimdi eşimn yanın da konuşmama rahat çok baskı var üzerim de gordunmu:113:dermişim cidden raht olmaz eşim istemiyrda kimsenın tup bebe yaptıgımızı duymasını gecen yanın da bir sohbt oldu bir arkadş var 3 kere 6 aylık dogum yaptı en son kromozm test istemişler dedim sıkma kendini raht ol varsa bir sorun tup bebe yaptırırsın ne dese döndü bana eşimin yanın da biz kısır değiliz istediğimiz zaman bebeğimiz oluyr ben hamile kalabiliyorumhımmm dedim pardon sen doğru dedin ben anlamam bu işlerden malesef bunu diyen bayan 29 yaşında ünvrsite mezunu hayat bakışı bukadar yani eşim bukonuda insnların laf söylemelrn dn rahtsız ondn aile dışı kımse bilmiyor bilen en kalabalık grupta sizsinz ama biz bir çekirdek aileyizzzzzzzzzz
ayyy çekirdek dedin de canım çekti olsada çitlesekkk
kızzlarrrrrrrrrrr test yaptırdım pozıtıfff cıktı ........cok mutlu oldumm .. allah hepnıze hayırlı haber almayı nasıp etsınn... ama dua edın yukseklsınn degerlerımmm...
kızzlarrrrrrrrrrr test yaptırdım pozıtıfff cıktı ........cok mutlu oldumm .. allah hepnıze hayırlı haber almayı nasıp etsınn... ama dua edın yukseklsınn degerlerımmm...
aman cnm bebeiş iyiy olsun da sen yat yapıck birşey yok rabbm inşallah sağlkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hepimiz sorunsuz atlatırız bu dönemleri yaz bize sıkılma yatmaktan eğlendirirm ben seniçok geçmiş olsun
elifcim gerçekten çok mutlu oldum...test günüm yarın demiştin aslında bugün için hazırlanmıştın yarını bekleyemedin dimiiii...ama ne güzelll oldu birgün önceden bu mutluluğu yaşamış oldun...halay ekibime sen katılamazsın nolur nolmaz bebişe bişi olmasın...
bebeğim 5 hafta+5 günlük olmuş çokkkkkkkkk mutluyummmmmmmmmmmmmm çokkkkkkkk 15 gün sonra kalp atışlarını duymaya gidicez inşallah onuda duyarız rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
ok cnm ben şimdi eşimn yanın da konuşmama rahat çok baskı var üzerim de gordunmu:113:dermişim cidden raht olmaz eşim istemiyrda kimsenın tup bebe yaptıgımızı duymasını gecen yanın da bir sohbt oldu bir arkadş var 3 kere 6 aylık dogum yaptı en son kromozm test istemişler dedim sıkma kendini raht ol varsa bir sorun tup bebe yaptırırsın ne dese döndü bana eşimin yanın da biz kısır değiliz istediğimiz zaman bebeğimiz oluyr ben hamile kalabiliyorumhımmm dedim pardon sen doğru dedin ben anlamam bu işlerden malesef bunu diyen bayan 29 yaşında ünvrsite mezunu hayat bakışı bukadar yani eşim bukonuda insnların laf söylemelrn dn rahtsız ondn aile dışı kımse bilmiyor bilen en kalabalık grupta sizsinz ama biz bir çekirdek aileyizzzzzzzzzz
ayyy çekirdek dedin de canım çekti olsada çitlesekkk
tebrik ederim elifcim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...kızzlarrrrrrrrrrr test yaptırdım pozıtıfff cıktı ........cok mutlu oldumm .. allah hepnıze hayırlı haber almayı nasıp etsınn... ama dua edın yukseklsınn degerlerımmm...
bebeğim 5 hafta+5 günlük olmuş çokkkkkkkkk mutluyummmmmmmmmmmmmm çokkkkkkkk 15 gün sonra kalp atışlarını duymaya gidicez inşallah onuda duyarız rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
kızlar yeni geldim doktordan.6+1 oldum bugün gideyim dedim kalp atışı haftaya kaldı ama masallah kesemiz güzel tek.doktor alttan istersek duyabiliriz ama zorlamaya gerek yok dedi haftaya kalp atışı için tekrar gitcem :))
kızlar yeni geldim doktordan.6+1 oldum bugün gideyim dedim kalp atışı haftaya kaldı ama masallah kesemiz güzel tek.doktor alttan istersek duyabiliriz ama zorlamaya gerek yok dedi haftaya kalp atışı için tekrar gitcem :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?