ok cnm başka bir zxaman yapalım senın takip yapıldıgı zamana deng gelir ay senın kocada haaaaaaeet yalnızz daha ii olur canım.başka zaman ayarlarız.o arkadaşını kınıyorum.kimse başına ne gelceğini bilmio.bende ilk normal yolla hamile kaldım hemde ikizdi kızlarım ama 7 aylıkken uçup gittiler.bende olur bida dedim ama olmadı işte.hayat insana herşeyi yaşatıo.o yüzden o arkadaşın çok konusmasın hııııhhhhhh:26:benim eşimde tam tersi delitcek beni ağzı hiç durmuo bizdede kimse bilmio ama onun sayesinde herkes öğrencek.bide bana dio söleme kimseye bi bakıom o sölemiş
cnmmm g aydın rabbm tamamına erdirsin inşallahkızzlarrrrrrrrrrr test yaptırdım pozıtıfff cıktı ........cok mutlu oldumm .. allah hepnıze hayırlı haber almayı nasıp etsınn... ama dua edın yukseklsınn degerlerımmm...
bebeğim 5 hafta+5 günlük olmuş çokkkkkkkkk mutluyummmmmmmmmmmmmm çokkkkkkkk 15 gün sonra kalp atışlarını duymaya gidicez inşallah onuda duyarız rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
biz izmirliler çekirdeğe çiğdem deriz canımbende war hadi toplaşın gelinn yemekten sonra çayda yaparım size.kestanede yaparım ama soba yok frında anca ayy ne güzel olurlar kız biz biraraya gelsek bi gün yetmez bize çen çene
kızlar yeni geldim doktordan.6+1 oldum bugün gideyim dedim kalp atışı haftaya kaldı ama masallah kesemiz güzel tek.doktor alttan istersek duyabiliriz ama zorlamaya gerek yok dedi haftaya kalp atışı için tekrar gitcem :))
ne güzel bi akşam oldu güzel güzel haberlerle doldu... hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla devamını getirsin...
demek siz izmirliler çekirdeğe çiğdem diyosunuz biz ankaralılarda direk çekirdek diyoruz demek sizin çekirdeğin nick i çiğdem...valla benimde hayalim bu topiğin kızlarıyla biraraya gelmek... önce boşboş birbirimize bakıp güleriz sonra sarılıp öpüşürüz arkasındanda konuşmaktan yorgun düşeriz gibime geliyor...
hay maşallah ya hu...akşam akşam bu ne hareket...bi MAŞALLAH ta sana ve bebişine canııımmm...nazarlıklarımıda kondurayım
cnmmmg aydın darısı başımıza demek 6 haftada duymuyr kalp atışı ben yanlş anladım demekki bizimde bu hafta sadece kese olur o zaman allah tamamına erdirsin inşallah
gözün aydınnnn.amin işşallah.dualarımız seninlee
yarın kan testi yaptırıcam inşallah.aslında 2 gün daha var ama bekleyemiyorum
bütün pozitifliğim gitti,çok heyecanlı ve stresliyim
slm cnm nasılsın verdinmi bugun merk ettim degerin kaç olmuşşşşrabbim inşallah kucağımıza almayı nasip etsin
Merhaba canım evet yaptırdım bugün test 109 dan 255 e yükselmiş haftaya çarşamba keseyi görmeye gideceğiz allahın izniyle. İnşallah Allahım nasip etsinde kucağımıza alalım. Bugün biraz daha rahatladım ama heyecan bitmiyor. y bişey sorucam şu alttaki olayı nasıl yaptın
kendini kötü hissediyorsan yarın yaptır canım kan testini...10.günün oluyo sanırım...zaten çıkar sonuççç...
Bebeğimi aldım evde dinleniyorum 21 Ocak test gunüm
Bebeğimi aldım evde dinleniyorum 21 Ocak test gunüm
çok tebrik ederim cnm. darısı tüm bekleyenlerin başına benim de yarın ilk kontrolüm var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?