Bebeğimi aldım evde dinleniyorum 21 Ocak test gunüm
Bebeğimi aldım evde dinleniyorum 21 Ocak test gunüm
canım Allah yardımcın olsun bende bekleyenlerdenim az kaldı 3 gün sakın stres yapma dua et çok iyi geliyor bol bol dinlen :)kızlar transferim gerçekleşti ede yatıyorum net kocam tarafından yasak ama arada bakarım test günüm 21 ocak inşallah hamileler tebrik ediyorum nelere dikkat edelim yazsanız byyy
kızlar transferim gerçekleşti ede yatıyorum net kocam tarafından yasak ama arada bakarım test günüm 21 ocak inşallah hamileler tebrik ediyorum nelere dikkat edelim yazsanız byyy
ayy canim yeni bi deneme daha cook sevindim umarim ellerin kollarin dolar..
ikramaya nasilsin bakem napion....:26:
kızlar beta hcg bakıldı tekrar bugun degerım dusucek diye beklerken yine yukselmış dış gebelık gibi görunuyo yarın muayeneye gidicembigün degerımın yukseliceğine üzüleceğim aklıma gelmezdi
Cnmm yaa g olsun bu nasil nir olay anlamadim insllh yarn gusel hbr ver bize rabbmhayrlisini versinkızlar beta hcg bakıldı tekrar bugun degerım dusucek diye beklerken yine yukselmış dış gebelık gibi görunuyo yarın muayeneye gidicembigün degerımın yukseliceğine üzüleceğim aklıma gelmezdi
Ayy taze annecik guselce dinln bol su ic konus ve hyal kur bebislerinle insllh bize hamileyimm diceksinkızlar transferim gerçekleşti ede yatıyorum net kocam tarafından yasak ama arada bakarım test günüm 21 ocak inşallah hamileler tebrik ediyorum nelere dikkat edelim yazsanız byyy
Ayy cnmm insllh biranonce gecsin gunlet ve bnde bebegmle bulysmk istiyorum amin rabbim hepimize hyrli olani nasip etsin pitrciklarida duyariz insallh darisi herksn basinaamin tatlım darısı tüm hamilelerin basına :) kalp atısı 6 ile 7 . hafta arasında duyuluyormuş canım. sendende güzel haberleri bekliyorum artık inşallah gönlüne göre olur her istediğin canım
Cnmm walla bn 10.gun yaptim cikti hadi insllh bize gusel hbrler ver yarin sakin dr deme yaptiricm diye hyr diyr irenbe sakn yapma der canin ne istiyorsa oyle yap cnmyarın kan testi yaptırıcam inşallah.aslında 2 gün daha var ama bekleyemiyorum
bütün pozitifliğim gitti,çok heyecanlı ve stresliyim
Merhaba canım evet yaptırdım bugün test 109 dan 255 e yükselmiş haftaya çarşamba keseyi görmeye gideceğiz allahın izniyle. İnşallah Allahım nasip etsinde kucağımıza alalım. Bugün biraz daha rahatladım ama heyecan bitmiyor. y bişey sorucam şu alttaki olayı nasıl yaptın
canım Allah yardımcın olsun bende bekleyenlerdenim az kaldı 3 gün sakın stres yapma dua et çok iyi geliyor bol bol dinlen :)
vallahi ben bunalıma girdim resmen senin psikolojini hiiiiiççç düşünemiyorummm...değeri artarken eziyet çeken kaç kişi vardır acaba...ben şimdiye kadar karşılaşmadım...rabbim yardımcın olsun seni bu belirsizlikten bir an önce kurtarsın inşallahhh...
canlaarr bengeldimm.
Allah bu yolda hepimize yardım etsin inşallah.Az önce iğnelerimi yaptı eşim canım yandı acıdım valla kendime.Allahıım bu emeklerimizi n karşılığını versiin ....
ya canım valla cumadan beri netleşti az da olsa diye nasıl rahattım bugün testi verdim sonucunu almayı unuttum o kadar aklımdan çıkmış eşim hatırlattı..yarın gidicez bakalım allah sonumu hayretsin...
hoşgeldinnn cicimm...ay yazııııkkkk demek iğneler acıttı kocana öptür geçer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?