dizi film gibi oldun valla...heyecanla ve gerilimle bi dahaki bölümü bekler oldumm..nasıl bitecek merak ediyorummm...rabbim hakkında hayırlısını versin
hoşbulduk kuzumm.gerçekten ya acıo artıkın.
ne zaman bitcek bu yaa.
canım valla artık size veda etmeye karar verdim zaten...sonuc bekleyen bi sürü insan var burda kimsenin kafasını karıştırıp ekstra stres yaratmak istemiyorum...eninde sonunda biticek nasılsa benim eziyetim...yine yazdıklarınızı takip edicem ama ben yazmicam...allah hepinizin gönlüne göre versin...sağlıklı,huzurlu ve allahın izniyle olucak bebişlerinizle bir ömür mutluluklar diliyorum herkese...Bana çok destek oldunuz hepiniz hakkınızı helal edin.. egünalcığım sana ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum...öpüldünüz...
senin randevun yarındı yanlış hatırlamıyorsam...doktora sor yumoşların kaç tane ve kaç mm ler...tahmini opu ya söyler aslında...
canım valla artık size veda etmeye karar verdim zaten...sonuc bekleyen bi sürü insan var burda kimsenin kafasını karıştırıp ekstra stres yaratmak istemiyorum...eninde sonunda biticek nasılsa benim eziyetim...yine yazdıklarınızı takip edicem ama ben yazmicam...allah hepinizin gönlüne göre versin...sağlıklı,huzurlu ve allahın izniyle olucak bebişlerinizle bir ömür mutluluklar diliyorum herkese...Bana çok destek oldunuz hepiniz hakkınızı helal edin.. egünalcığım sana ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum...öpüldünüz...
napiim tedaviye başladım
geçen perşembe yumurtalarım toplandı 10 yumurtam çıkmış 2 si boş 6 tane emriyo oluşmuş...rahim kalınlığım az olduğu için transferi erteledi doktor... 6 çocuk anası oldum ama çocuklar deepfreez de ...dondu sabiler.. histereskopi yapacak doktor sorun neymiş bakacak işte adet olmayı bekliyorum...sonrasında histereskopi sonra da transfer..
senden ne haber...başaldın mı tekrar tedaviye??
evet canısı yarın kontrol var.nette baktım cetrodite iğnesi en baskın yumurta 13-14 mm olunca başlanır yazıyodu.bide topikte cetrodite sn 3-4 gün yapılıyo yazyo.ne biliym bu akşam böle bi bıkkınlık geldi.ama yinede şükür Allaha.Dayancas napalım.
canım öncelikle değerin çok güzel tebrik ederim.. tek yada ikiz rabbim gönlüne göre versin.. benim13 gün değerim 417 idi. ve tekmiş meleğim. dğerleri kıyaslamak istersen diye yazdım:)))
o zaman yarın opu belli olur senin...tabii yumoşlar iğneye yeterli cevabı verdimi ona göre ama herşey yolundaysa yarın belli olur...çarşamba ya da perşembe çatlatma iğnesini vursan cuma ya da cumartesi opu olursun...
aahhh bebeğimmm ağzından bal damlıyo vallaaa.keşkee olsam hemen.ben ptesi falan olur diye gün sayıyom.
senin kırmızılar ne durumda bebiş söktümü iyice ağrın varmı hala?
canıım nereyyee.olmaz böle brda elbette olumlu yada olumsuz herşeyi paylaşcazzz.sorunda sonuçta hepimizinn
bırakma biziiii...bizi rahatsız etmiyorsun o nasıl laf öylee...eğer sana iyi gelecekse bi süre uzak kal ama arada gel yineee...inşallah rabbim o güzel gönlüne göre versinn
arkadaslar benı sımdı deger
yukselme stresı bastı yaaaa... ufff buda ne zor ımıs ....
aahhh bebeğimmm ağzından bal damlıyo vallaaa.keşkee olsam hemen.ben ptesi falan olur diye gün sayıyom.
senin kırmızılar ne durumda bebiş söktümü iyice ağrın varmı hala?
havalardan mı bilmem kapalı havada herkes de bir bunalım havası oluşmuş galiba kızlar ..
kendinize gelin kızlar canlanın haydi ama..içim karardı
arkadaslar benı sımdı deger
yukselme stresı bastı yaaaa... ufff buda ne zor ımıs ....
şekerimm ama bu tahmin yumoşlarının mm olarak son durumunu bilmeden yapılan bi tahmin...yarın kaç mm olduğunu bi öğrenelim o zaman net bişi söylerim...kullandığın iğnenin vurulma gününe göre bi hesap bu inşallah ta öyle olurda hemen opu ya gidersin...ben iyiyim çok şükür ilk gün ciddi bi ağrım oldu bugün 3.gün herşey yolunda 5 gün sürer benimmm...sonra maça çıkcam
doğru dedin kızlar negatif bu gün...ama ben bugün topiği pozitif birgün dileğiyle açmıştımmm...bak üzülüyorum amaaa ağlayacam görceksiniz...ben ağlayıncada çok çirkin olurum hiç çekilmem yaniii...
kızlaaaaarrrrr hadiii kendinize gelin ya hu enerji sinerji yaratalım:118:
Cok cok teşekkür ederim bende merak ediyordum diğer topiklere de baktım ama gördüğüm kadarıyla deger cok çok önemli değil olacaksa her türlü oluyor. Senin kaç haftalık oldu? Ben Pazartesi keseyi görmeye gidicem bırakıldık olmazsa inşallah...
hadi bakalım maç skorları bol gollü olsunnnnnn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?