bekleyenler çok zormuş beklemek yaa
rahim kalınlığı az olan var mıydı aranızda??.. kalınlaştırmak için yapılacak bişeyler var mı yaşayan var sa aranızda biraz laflayalım kızlar
kızlara bak yaaa.. biri der aranızdan ayrılyorum öteki der iğne vurulmaktan bıktım,şimdide elifcim değer katlanmazsa stresine girmişşş...e ben napıyım kocişimle küsüm sinir ediyo benii kendimi 8.kattan atayımmm o zamannn...bu ne beeee...enerjimi emdiniz kendinize gelin çabuuuukkkkk...neyseki psikolojisi kuvvetli hatunumda bu olumsuzluklara pozitif yaklaşıyorum...
valla pozitif hatunsun vesselam ayyy kuzu kocişle barış he küstükçe sinirin artıyobende limoniyim napıcam zati 1 ayı aştık kardeş ülkeyiz histte bu hafta olursa 2 ay olucak heheh ohhhhhh olsun kocama
çok göllü olmasına gerek yok cicimm bi gol yeter bize...yeterki gol olsun dimi amaaa
yok kız topikte sinirli değilim ona karşı sinirim:113: şu an ne bulursam atasım geliyo kafasınabiz burda eşşek başıyız sanki açtı saçmasapan bi film izliyo o kadar program varken bi sor dimi ..diyorum işte ağaçtan bozma odunnn...
yok kız topikte sinirli değilim ona karşı sinirim:113: şu an ne bulursam atasım geliyo kafasınabiz burda eşşek başıyız sanki açtı saçmasapan bi film izliyo o kadar program varken bi sor dimi ..diyorum işte ağaçtan bozma odunnn...
kuzu nar iyi geliyor biliyorum ben transfere kadar nar yiyodum hergün
bende sana soram hist yapılacakmış sana nerede tedavi oluyosun kaça yapıcak doktor benimde tüpler tutmuyo diye bu ay yapılacak
tamam tamm geçtiiii.şimdi süperrimm.
kız tek gol yeter amaaaa bidee 2 gol olsaaa tadından yenmez dimi ama...
bu arraada başım ağrıyo(migreeen)ağrı kesici aldım sıkıntı olmaz dimi kuzucukkk.
ağaçtan bozmaysa iyi gene kızzz hehehehe bizimki bildiğin kütükişlem görmemiş yane
merak etme datlum benimkide odunnn.başım ağrıyo ddedimm ne dese beğenirsin çok yorgunummm baana dokunma 2 saattirde uyuyooo
valla pozitif hatunsun vesselam ayyy kuzu kocişle barış he küstükçe sinirin artıyobende limoniyim napıcam zati 1 ayı aştık kardeş ülkeyiz histte bu hafta olursa 2 ay olucak heheh ohhhhhh olsun kocama
demek yalnız değilimmm sevinsemmi bilemedimm...ay çokmu dokunuyonda adama önceden dokunma diye gardını almışşş
datlum ne yaptı da bu kadar kızdırdı kocişin seni?
tüp bebek davasına bacı kardeş yatıyoruz ...Adamlar unuttu karısı olduğumuzu dert ortağı olduk vesselam...bizim adetten önce bir mola aldık iğne ilaç zaten yasak yumurta toplandı derken tabii ağrılar sızılar geçmeyince bir de üstüne herifi üşüttük doktora git merkeze git....4 gündür yatak döşek yatıyor garibimm...bizim kardeş ülke yakında savaş açıp işgal kuvvetlerini gönderecek üstümüze...de kendine bi gelebilse
slm kislar
nasilsiniz???
egunal geriye donuk sohbetinizdeki 7.yil sohbeti var ya bendede oyle oldu..
evligimizin 6 yili bitmek uzereydi ,esimle 2 ay gibi bi ayrilik donemimiz olmustu, sonra tekrar birlestik ve 3 ay sonra dogal yolla hamile kalmistim..)) :26:isin sirri gonulsuz askta galiba
cunki ona kizgindim ve gonulsuz ask yasiyordum:26:
off ya nerde virgul,nerde nokta koyacagim bilemiyorum,kusura bakmayin artik
hoşgeldin tatlım niye sesin çıkmıyo?
hoşgeldin kuzum...bak bi 7.yıl gerçeği daha...inanıyorum ben buna yaaa...iyi oldu bunu yazdığın bu kadarmı dek gelir artık tesadüf olmadığını düşünüyorum...hadi inşallah 7.yılda bebişim gelsin göbüşüme...
eveeeettt 2 golede hayır demem yaniii...ağrı kesici almamaya çalış cicim...bişi olmaz ama nolur nolmaz...
odun olmasına sevineyim yaniii...çoktan sırnaşırdım ama saha kapalı olduğu için kendisine minnetim yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?