2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merak ediyorum seniiii...arada bi takılıyosun ama yazmıyosun sende katılsana bizeeee

Son düzenleme:

ney 7.yılmı...egunall oleyyyyy inşaallah bizde 7.yılda artarız çoğalırız nüfusa katkımız olurr
ya bende bazen ayrılık düşünmüyo değilim napsak 2ay ayrılsakta sonrada hamişmi kalsakk:26:kalacaksak razıyım benn
arkdaş yanlış anlamasın belki ciddi sorunları vardı ama bazne bende bunalmıyor değilim evliliği bebek olmaması tedaviler etkiliyro malesef...
benim annemde bana dediki nerden duymuşsa arada eşiyle ayrı kalsınlar kavuşunca hamile kalır o hasretle
bakalım geçen yada 15 gün aYRI kaldık ank.daydım eve geldim 6 gün gecikmeli adet oldum buay sonucu bildiririmm sanmamda ...

sen hödüğüm diyosun bende ankaralı shrek im diyorum:))

ay kuzu yarın doktor varya cıbıcıbı yaptımm hehe benim daktır medicana beylikdüzü selman laçin benim 2 aşılama 2 tüp oldu hiçbiri tutmadı 1 bile çıkmadı değerlerim yane görünürde sorun yok deniyo ama yumurta sayısına göre döllenen az oluyo ve 5.güne gitmiyolar bu sefer daktırım hist yapalım bi parça alıp patolojiye gönderelim dedi ama bunları hep tilifonda konuştum yarın gidip hem tüpten sonraki ilk kontrolüm olucak hemde hist konuşulacak bi arkadaşım 4000 didi üffff dedim o ne üle fiyatmı olar bende bilgi edineyimde ona göre konuşayım diye yapanlara soruyom acıbademde arkadaş yapmıştı 2500 e olmuştu senin uygunmuş bakalım yarın bende ona göre konuşayım uçmasınlar sonra fiyatta

iyikide yazdın bu benim ve kdr için önemliydiii...7.yıl gerçeği varrrr...gülümsemene neden olduysam çok sevindim ay hep gülelim dimi amaaaa...bi banyoyla kalsalar keşke...benim ki bardağı taşıran son damlaydı o yüzden patladım...meğer her evde bi recep ivedik yaşıyormuşta haberim yokmuş

hehehe ben sahaları kapalı tutuyom giremez pabucumun kocası

burhan altintoptan incileeeeerrrr...ama bende bi çikom olsun istiyom bi de tokyo da saat kaç acaba

evet canım bu yıl bizim ürememiz gerekiyor istatistiklere göre...ben 6 yılda 6 kere evi terk ettim her defasında bir aşkla birbirimize geri döndük ama bi işe yaramadı:26:

ayy kızlar ya alemsinizevet gecmişi okudum ama egunal cim herkese tek tek cevap yazamıycam:))halsizim ve kulagım agrıyo(bebişlerinin keselerini,kalp atışlarını gören duyan arkadaşlar coook tebrik ediyorum coook sevindim..nasipsa haftasonu bizde dr da olcaz..transferi olan kuzucuklarıma rabbim inş.bebişlerinizi size bagışlasın,hadi bakalım..bana gelince kulak agrımın dışında iyiyim..damlaya devam ediyorum.kızkardeşim,yigenim var malum onlarla oynaşıyoruz vakit geciyo.oyüzden meşgulum yanişimdilik benden bu kadar,hepinize sevgiler..öptüm,iyi geceler,ben gider yatar,gece belirli bi saatten sonra uyanıyorum yine(en iyisi şimdi uyim biraz..

canım yaa küstüm sana yemek listesini niye yayınladın,canım cekti,güzel menüymüş..bugün bi arkadaşta yapmış dolma en kısa zamanda yapıp yicem yaw:))o kadarda cok cekmedi,vicdan yapma haaa

cook sevindim canım,maşallah sizeayy inş.bizde haftasonu sorunsuz döneriz dr dan,heyecanlanıyom artık:))

AAAAAA gecenin 12 si olmuş daha yatılırmı ayolll bu saatte...ay kıskandım demek yeğeninle oynaşıyosun bende istiyorum paşalarım gelsin...iyi geceler cicimmm...

canım yaa küstüm sana yemek listesini niye yayınladın,canım cekti,güzel menüymüş..bugün bi arkadaşta yapmış dolma en kısa zamanda yapıp yicem yaw:))o kadarda cok cekmedi,vicdan yapma haaa

ay evet su hanım beni gaza getirdi ve boş bulunup yazdımmm...topiğimizde hamilelerin olduğu aklıma gelmediii...vicdan azabı çekiyoruuuummmmm

kdrcim evet ciddi sorunlar vardi,malum kaynana derdi..)) asiri derecedeydi
simdi dua ediyorum kaynanama..))))

hehehehehehehehe

merak ediyorum seniiii...arada bi takılıyosun ama yazmıyosun sende katılsana bizeeee

Sobelendim Canım yazmıyorum ama hemen hemen hergün takip ediyorum sizleri

Bu arada ben de tedavime başladım Yumurtalar toplandı Malum sebep ohss yüzünden ertelendi Ama bebeğim gelmek için acele ediyor galiba Adetim 10 gün önce geldi Bu gün itibariyle donmuş tedavime başladım Allahım inşallah sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip eder Aynı acıları bir daha yaşatmaz inşallah

çikolar sana kurban olsunnn hehehe gelicek inş.azcuk kaldı
bizim çikolar tokyoda kaldı gelemiyyyy

kaçmaz benden sobelerim işteeee...bir ohss maduru olarak geçmiş olsun diyorummm...dualarına AMİİİNNNN diyorummm...demek tedavi start aldı bu son olsun inşallahhh...takıl bize ama röntgenleme yaaazzzzzzzz

slm kızlar ben geldiim

ay inanmıyorum yaaaa...hem valla hem billa zuzu25 napıyo acaba özelden mesaj yazsammı diye düşüürken üzerine geldinnn...yok ben erenlere karıştım artık...nasılsınnn heyecan dorukta dimiiiii

iyi geceler kızlar 8 yumurtadan 5i döllenmiş hayırlısı artık.Sayfayı takip ediyorum ama fazla katılamıyorum maalesef gerçi hızınızada yetişemem zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…