hoşgeldin kuzum...bak bi 7.yıl gerçeği daha...inanıyorum ben buna yaaa...iyi oldu bunu yazdığın bu kadarmı dek gelir artık tesadüf olmadığını düşünüyorum...hadi inşallah 7.yılda bebişim gelsin göbüşüme...
vallaha tatlim yazdiklarini okuyunca,hemen yazmam gerekti degilse patlardim,catlardim..)))
buarada geriye donuk sohbetleri okudumda,cok guldum ,tum gunun yorgunlugunu attim sayende
hos hatunsun vallaha,allahim ne muradin varsa versin guzelim
benim kocaninda sizinkinden pek bi farki yok,o benim hodugum,kendisine hoduk diye hitap ediyorum da..)))
gunde 3 defa falan dus alir (lutfen kafaninzdaolmasin,benle alakali degil ) kendisi sporcuda ondan,valla banyo konusunu duyunca stres atayim dedim,cok dertliyim banyodan hemde cokkkk yarama bastin egunalllll
valla bilmiorum henüz para konuşmadık...
ben ağustosta laporoskopi+hestereskopi oldum ikisini 1000 tl ye yaptı doktorum...laporoskopi fiyatına hist i de aradan çıkardı..Özel Çapa Hast.'den dr.Altay Kartal
doktorum..10 güne kadar gideceğim adet olmayı bekliyorum fiyatı da söyler herhalde....500-600 arasıdır herhalde...daha önce fiyatı bu ama laporoskopi de aradan çıkarırız ekstra bişey ödemenize gerek yok demişti...sen kaça yaptıracaksın...doktorun kim?
tüpler tutmuyor mu o nasıl oluyor..benim tüpler de geçiş yoktu alındı ikisi de...ayyy çok sordum değil mi?
vallaha tatlim yazdiklarini okuyunca,hemen yazmam gerekti degilse patlardim,catlardim..)))
buarada geriye donuk sohbetleri okudumda,cok guldum ,tum gunun yorgunlugunu attim sayende
hos hatunsun vallaha,allahim ne muradin varsa versin guzelim
benim kocaninda sizinkinden pek bi farki yok,o benim hodugum,kendisine hoduk diye hitap ediyorum da..)))
gunde 3 defa falan dus alir (lutfen kafaninzdaolmasin,benle alakali degil ) kendisi sporcuda ondan,valla banyo konusunu duyunca stres atayim dedim,cok dertliyim banyodan hemde cokkkk yarama bastin egunalllll
hehehe ben sahaları kapalı tutuyom giremez pabucumun kocası
ney 7.yılmı...egunall oleyyyyy inşaallah bizde 7.yılda artarız çoğalırız nüfusa katkımız olurr
ya bende bazen ayrılık düşünmüyo değilim napsak 2ay ayrılsakta sonrada hamişmi kalsakk:26:kalacaksak razıyım benn
arkdaş yanlış anlamasın belki ciddi sorunları vardı ama bazne bende bunalmıyor değilim evliliği bebek olmaması tedaviler etkiliyro malesef...
benim annemde bana dediki nerden duymuşsa arada eşiyle ayrı kalsınlar kavuşunca hamile kalır o hasretle
bakalım geçen yada 15 gün aYRI kaldık ank.daydım eve geldim 6 gün gecikmeli adet oldum buay sonucu bildiririmm sanmamda ...
ayy kızlar ya alemsinizevet gecmişi okudum ama egunal cim herkese tek tek cevap yazamıycam:))halsizim ve kulagım agrıyo (bebişlerinin keselerini,kalp atışlarını gören duyan arkadaşlar coook tebrik ediyorum coook sevindim..nasipsa haftasonu bizde dr da olcaz..transferi olan kuzucuklarıma rabbim inş.bebişlerinizi size bagışlasın,hadi bakalım..bana gelince kulak agrımın dışında iyiyim..damlaya devam ediyorum.kızkardeşim,yigenim var malum onlarla oynaşıyoruz vakit geciyo.oyüzden meşgulum yani şimdilik benden bu kadar,hepinize sevgiler..öptüm,iyi geceler,ben gider yatar,gece belirli bi saatten sonra uyanıyorum yine (en iyisi şimdi uyim biraz..
canım yaa küstüm sana yemek listesini niye yayınladın,canım cekti,güzel menüymüş..bugün bi arkadaşta yapmış dolma en kısa zamanda yapıp yicem yaw:))o kadarda cok cekmedi,vicdan yapma haaa
ney 7.yılmı...egunall oleyyyyy inşaallah bizde 7.yılda artarız çoğalırız nüfusa katkımız olurr
ya bende bazen ayrılık düşünmüyo değilim napsak 2ay ayrılsakta sonrada hamişmi kalsakk:26:kalacaksak razıyım benn
arkdaş yanlış anlamasın belki ciddi sorunları vardı ama bazne bende bunalmıyor değilim evliliği bebek olmaması tedaviler etkiliyro malesef...
benim annemde bana dediki nerden duymuşsa arada eşiyle ayrı kalsınlar kavuşunca hamile kalır o hasretle
bakalım geçen yada 15 gün aYRI kaldık ank.daydım eve geldim 6 gün gecikmeli adet oldum buay sonucu bildiririmm sanmamda ...
tüp bebek davasına bacı kardeş yatıyoruz ...Adamlar unuttu karısı olduğumuzu dert ortağı olduk vesselam...bizim adetten önce bir mola aldık iğne ilaç zaten yasak yumurta toplandı derken tabii ağrılar sızılar geçmeyince bir de üstüne herifi üşüttük doktora git merkeze git....4 gündür yatak döşek yatıyor garibimm...bizim kardeş ülke yakında savaş açıp işgal kuvvetlerini gönderecek üstümüze...de kendine bi gelebilse
merak ediyorum seniiii...arada bi takılıyosun ama yazmıyosun sende katılsana bizeeee
iyikide yazdın bu benim ve kdr için önemliydiii...7.yıl gerçeği varrrr...gülümsemene neden olduysam çok sevindim ay hep gülelim dimi amaaaa...bi banyoyla kalsalar keşke...benim ki bardağı taşıran son damlaydı o yüzden patladım...meğer her evde bi recep ivedik yaşıyormuşta haberim yokmuş
burhan altintoptan incileeeeerrrr...ama bende bi çikom olsun istiyom bi de tokyo da saat kaç acaba
evet canım bu yıl bizim ürememiz gerekiyor istatistiklere göre...ben 6 yılda 6 kere evi terk ettim her defasında bir aşkla birbirimize geri döndük ama bi işe yaramadı:26:
Sobelendim Canım yazmıyorum ama hemen hemen hergün takip ediyorum sizleri
Bu arada ben de tedavime başladım Yumurtalar toplandı Malum sebep ohss yüzünden ertelendi Ama bebeğim gelmek için acele ediyor galiba Adetim 10 gün önce geldi Bu gün itibariyle donmuş tedavime başladım Allahım inşallah sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip eder Aynı acıları bir daha yaşatmaz inşallah
husgeldinnn
slm kızlar ben geldiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?