ay evet sarışınım 10 yıldır ama... aslen kumralım 10 yıl öncede sarıya geçiş yaptımm...bende senden sonra arkadaşlar ben yatıyorum gece rüyanızda beni görün demiştimmm sana kısmetmişşşAAAAA ne yani sen şimdi beni popon açıkta kalıncamı görecen sadece...hıhhhhh
hoşgeldin canım...idrar testleriyle ilgili bu topikte çok yanılgılar oldu...sabah idrar testi negatif çıkanlar öğlen hamile olduklarını öğrendiler kan testinde...sakın şimdiden üzülmeee...kullandığın testin bhcg duyarlılığıda çok önemli...çok merak ediyorsan kan testi yaptır...
Merhaba arkadaşlar, bugün transferde 10.günüm 7. ve 8. günler aşırı derecede kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıdı. bugün sabah test yaptım ve sonuç negatif. 2 gün sonra kan testim var. canım sıkıldı olsa az da olsa belki hafif bir çizgi çıkar diye düşündüm. Bunları yaşayan arkadaşlar cevap yazarlarsa sevinirim.
ay ozaman ben erdimmi ne.))
demek oyle dedin ha,laptopun bluetudu acikti acaba ondanmi hissettim
bende sarisin olmayi denedim ama beceremedim ,daha dogrusu kuafor bozuntusu biseye benzetemedi ,geri cekici vahsi kizil-kahve bi hatun oldum
topikte incin top oynuyor ya,herkes nereye uctu
canım çok anlamıyorum ama raporda kısaltılmış olarak aynen şöyle diyo; hastaya ait genomik dna örneğinden real time PCR ve melting curve analizi ile ...... mutasyonları incelenmiştir.
Faktör V Leiden 1691>A HETEROZİGOT
MTHFR C677T HETEROZİGOT
Faktör II (protrombin) 20210 G>A Homozigot normal.
Diğe topikte paylaştım burdada paylaşayım dedim, ben bu sonuca dayanarak iğnelere devam ediyorum....
hadi ama yaz artık bizeeee...hep okuyon hiiiiçççç yazmıyon merak ediyorum seniiii....
ay kuzu yarın doktor varya cıbıcıbı yaptımm hehe benim daktır medicana beylikdüzü selman laçin benim 2 aşılama 2 tüp oldu hiçbiri tutmadı 1 bile çıkmadı değerlerim yane görünürde sorun yok deniyo ama yumurta sayısına göre döllenen az oluyo ve 5.güne gitmiyolar bu sefer daktırım hist yapalım bi parça alıp patolojiye gönderelim dedi ama bunları hep tilifonda konuştum yarın gidip hem tüpten sonraki ilk kontrolüm olucak hemde hist konuşulacak bi arkadaşım 4000 didi üffff dedim o ne üle fiyatmı olar bende bilgi edineyimde ona göre konuşayım diye yapanlara soruyom acıbademde arkadaş yapmıştı 2500 e olmuştu senin uygunmuş bakalım yarın bende ona göre konuşayım uçmasınlar sonra fiyatta
kızlara bak yaaa.. biri der aranızdan ayrılyorum öteki der iğne vurulmaktan bıktım,şimdide elifcim değer katlanmazsa stresine girmişşş...e ben napıyım kocişimle küsüm sinir ediyo benii kendimi 8.kattan atayımmm o zamannn...bu ne beeee...enerjimi emdiniz kendinize gelin çabuuuukkkkk...neyseki psikolojisi kuvvetli hatunumda bu olumsuzluklara pozitif yaklaşıyorum...
arkadaşlar zuzudan haber geldiimiii
bugün işe başlamıştım ne güzel herşey normal gidiyordu akşam saat 5 gibi belime şiddetli bi ağrı girdi ve çok kanamam oldu adetin ilk gününü yaşıyormuşum gibi acilen doktorumu aradım doktorum endol adında bi fitil kullanmamı istedi işe falan gitme sakın yat dinlen dedi eğer yarına kadar geçmezse hastaneye gidicem off ya herşey iyiykebn neden böyle oldu nolur Allahım bebeğim beni bırkmasın(((
akasyacım,bende 1.tüp negatifden sonra öğrendim benimde sadece mthfr 677 heterezigot....
karasunun dediği gibi heterezigotları önemsemiyorlar toplumd asık görülen yazıyor zaten ama benim tedavisiz hamileliğim ve 7haftalık düşüğüm var.sonra bi kere daha yaşadım adet gecikmesi etparçası geldi hormonal raltüst sanırım oda kimyasaldı..sonrada 1.aşılamam tuttu değerime sevinemeden düşmeye başladı değerim oda kimyasal....
ve 2kere falan adetim çokk gecikmişti benönemsemedim yani tahlile boşa umutlanmıyım diye yapmadım çok sancılı kanamam oldu.ve bana enson bi aile hekimi belkid ehamilellik başlamdan bitiyodu dedi olabilirmi ki bilmiyorumm:26:
anladım bunal rney ozaman:26:genetiktede sorun yok...
bana enson yarıdmcı doçent dediki 2.tüpüyapacağım yer..coraspini sana teselli olsun diye vermişler...
düşüklerim evliliğim ilk 3yılı içinde dahada hamile kalamıyorum 7.yıla girdim bir umut sebepsisiz ya belki kendiğinden kalırm diye 4 aydır coraspin folibol alıyorum günde 1tane...
uzattım ama bende çok pıhtılaşam topiğene bakıyorum senin 2 faktör olduğundan iğne verdiler herhalde..bi kalalım da sonrasına bakıcam artık...
hamilelik öncesi coraspin kullandınmı??
daha önce düşük falan yaşadınmı???
rabbim bebeğini sımsıkı tutundursun sizi doğuma kadar ayırmasın sonra ayırsınki kucağına al
kızlara bak yaaa.. biri der aranızdan ayrılyorum öteki der iğne vurulmaktan bıktım,şimdide elifcim değer katlanmazsa stresine girmişşş...e ben napıyım kocişimle küsüm sinir ediyo benii kendimi 8.kattan atayımmm o zamannn...bu ne beeee...enerjimi emdiniz kendinize gelin çabuuuukkkkk...neyseki psikolojisi kuvvetli hatunumda bu olumsuzluklara pozitif yaklaşıyorum...
Yaww bu erkekler ne kadar ödün değil mı cnm. Bizimki dehamile oldugumu öğrendiğim gun arıza çıkarmıştı 2 günahlarımdan küs kaldık Berbat bı durum Walla
egunal ben bıraz daha bekleyım o zaman kız 11 gunde bayaaa uzamıs.Buarada kızlr olumsuz tup bebekten sonra suan neler yapıyorsunuz bızımkı sperm morfolojı problemımız var,ıstanbuldayım,esımı ankarada dr.kaan aydos ta tedavı ıcın ıkna ettım test verdık sonuc ıcın beklıyoruzSperm sayımız 15-20 mılyon arasında gıdıp gelıyor.Morfolojı %0-1 arası.Kaan bey tup bebek ıcın acele etmeyın sızın normal yolla da olma sansınız yuksek bıraz sabredın test sonuclarınıza gore tedavınızı baslatalım 3-4 ay normal yoldan deneyelım olmazsa tup bebek onerıyorum sıze dedı,beklıyoruz oyle.sız neler yapıyorsunuz?ne dusunuyoruz suan?eslerınıze neler uyguluyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?