2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay ozaman ben erdimmi ne.))
demek oyle dedin ha,laptopun bluetudu acikti acaba ondanmi hissettim
bende sarisin olmayi denedim ama beceremedim ,daha dogrusu kuafor bozuntusu biseye benzetemedi ,geri cekici vahsi kizil-kahve bi hatun oldum

canım çok anlamıyorum ama raporda kısaltılmış olarak aynen şöyle diyo; hastaya ait genomik dna örneğinden real time PCR ve melting curve analizi ile ...... mutasyonları incelenmiştir.

Faktör V Leiden 1691>A HETEROZİGOT

MTHFR C677T HETEROZİGOT

Faktör II (protrombin) 20210 G>A Homozigot normal.

Diğe topikte paylaştım burdada paylaşayım dedim, ben bu sonuca dayanarak iğnelere devam ediyorum....

hiç boşuna canını sıkma ben dahil pek çok arkadaş idrarda çift çizgiyi göremedik ama çok şükür kanda pozitifi gördük... inşallah sende pozitii görür meleğine kavuşursun...

ay ozaman ben erdimmi ne.))
demek oyle dedin ha,laptopun bluetudu acikti acaba ondanmi hissettim
bende sarisin olmayi denedim ama beceremedim ,daha dogrusu kuafor bozuntusu biseye benzetemedi ,geri cekici vahsi kizil-kahve bi hatun oldum

evet sayemde ermişlere karıştınnn...ama öyle rüya görürken poposu açıkta kalan bi ermişte hiç duymadım doğrusu...valla bende ilk sarışın olma macerasına atıldığımda çook kötü bi kuaföre gitmişim bi de tavsiye üzerine yanii... sarı yerine turuncu bi saçım olduuu iğrençççç...hemen düzeltsin diye başka ve pahalı bi kuaföre gittim dünya para bayıldım ama neyseki istediğim sonucu aldımm...ama 7 senedir bi kuaförüm var tek geçerimmm...diplerim geldi zaten haftasonuna kadar giderim heralde...demek sende geri çekici bi hatun oldun ha ha ha...olsun cicim seninde vahşi caziben yeter...

topikte incin top oynuyor ya,herkes nereye uctu

bende in ve cin e eşlik ediyorum hakem oldum maç yapıyoz...heyyy 2 dk bıraktık nereye kaçtınız beeee...toplaşın çabukkkkk

Son düzenleme:

akasyacım,bende 1.tüp negatifden sonra öğrendim benimde sadece mthfr 677 heterezigot....
karasunun dediği gibi heterezigotları önemsemiyorlar toplumd asık görülen yazıyor zaten ama benim tedavisiz hamileliğim ve 7haftalık düşüğüm var.sonra bi kere daha yaşadım adet gecikmesi etparçası geldi hormonal raltüst sanırım oda kimyasaldı..sonrada 1.aşılamam tuttu değerime sevinemeden düşmeye başladı değerim oda kimyasal....
ve 2kere falan adetim çokk gecikmişti benönemsemedim yani tahlile boşa umutlanmıyım diye yapmadım çok sancılı kanamam oldu.ve bana enson bi aile hekimi belkid ehamilellik başlamdan bitiyodu dedi olabilirmi ki bilmiyorumm:26:
anladım bunal rney ozaman:26:genetiktede sorun yok...
bana enson yarıdmcı doçent dediki 2.tüpüyapacağım yer..coraspini sana teselli olsun diye vermişler...
düşüklerim evliliğim ilk 3yılı içinde dahada hamile kalamıyorum 7.yıla girdim bir umut sebepsisiz ya belki kendiğinden kalırm diye 4 aydır coraspin folibol alıyorum günde 1tane...
uzattım ama bende çok pıhtılaşam topiğene bakıyorum senin 2 faktör olduğundan iğne verdiler herhalde..bi kalalım da sonrasına bakıcam artık...
hamilelik öncesi coraspin kullandınmı??
daha önce düşük falan yaşadınmı???
rabbim bebeğini sımsıkı tutundursun sizi doğuma kadar ayırmasın sonra ayırsınki kucağına al

Son düzenleme:
hadi ama yaz artık bizeeee...hep okuyon hiiiiçççç yazmıyon merak ediyorum seniiii....

topik bagımlılık yapıyor ınsana ıkı dakka uzak kallamıyor ınsan bırde burdakı ark. cevresı o kadar guclukı herkes bırbırını arar olmus durumda ...:)

Son düzenleme:
bugün işe başlamıştım ne güzel herşey normal gidiyordu akşam saat 5 gibi belime şiddetli bi ağrı girdi ve çok kanamam oldu adetin ilk gününü yaşıyormuşum gibi acilen doktorumu aradım doktorum endol adında bi fitil kullanmamı istedi işe falan gitme sakın yat dinlen dedi eğer yarına kadar geçmezse hastaneye gidicem off ya herşey iyiykebn neden böyle oldu nolur Allahım bebeğim beni bırkmasın(((

Merhaba, msji yeni gördüm , benim yetkim yok cvp yazamadım. Sonucun negatif sanırım , umarım kendiliğinden kalırsın. Benim de test gunüm Perşembe , nedense Çarşamba diye aklimdaydı , bir gun daha uzadı. Sana haber veririm. Buraya pek giremiyorum, eşim kızıyor etkileniyorum , kafamda kuruyorum diye.

Yaww bu erkekler ne kadar ödün değil mı cnm. Bizimki dehamile oldugumu öğrendiğim gun arıza çıkarmıştı 2 günahlarımdan küs kaldık Berbat bı durum Walla

arkadaşlar zuzudan haber geldiimiii

yok be canımm bende sabahtan beri bekliyorum bi haber gelecek diye ama yoooookkk...aklıma kötü şeyler geliyoo...

çoook geçmiş olsun canım yaaa...daha dün tebrik ediyordum seniii herşey yolundaydı doktor kontrolünde...inşallah bişey olmayacak meleğine yat dinlen...dikkat et kendine...yarın doktordan sonrada bize yaz lütfen

iyi dileklerin için teşekkür ederim canım.. bu ilk hamileliğim eşimde sperm sayı düşüklüğü var doğal yolla hiç hamile kalamadım. biz tüpe başlarken yapılan kan testleri sonucunu dr. beğenmeyince genetiğe yolldı beni ama bu arada biz tedaviye başladık ve sonuç çıkmamasına rağmen transferle birlikte ben iğneleri kullanmaya başladım. sonra pozitifi aldığımda dr.um iğnelere en azından 9. haftaya kadar devam dedi. ben genetik sonucunu tüm bunlardan sonra aldım. 10. haftada dr.a gidicem o zaman ne kullanacağıma bakıcak.

Yaww bu erkekler ne kadar ödün değil mı cnm. Bizimki dehamile oldugumu öğrendiğim gun arıza çıkarmıştı 2 gün küs kaldık Berbat bı durum Walla

Yaww bu erkekler ne kadar ödün değil mı cnm. Bizimki dehamile oldugumu öğrendiğim gun arıza çıkarmıştı 2 günahlarımdan küs kaldık Berbat bı durum Walla

al birini vur ötekine...seninki bi de en güzel gündemi canını sıktı yuh artık...bi de 2 gün sürmüş...kendisini kınıyorum kibarca daha fazla şey yazardım ama topik kurallarına aykırı...:113:

tulin26 cannnııım panik yapma vee bolca dinlen inşallah bebeğğin seni bırakmazz canım.
bu arada kont vardı benim muhtemelen ctesi opu ollur dedi dr.tabi iğnelee devam.

Canım Kaan hocaya giden bir azosperm hastası arkadasım var cok memnun ve türkiye de önemli isimlerden biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…