tulin26 cannnııım panik yapma vee bolca dinlen inşallah bebeğğin seni bırakmazz canım.
bu arada kont vardı benim muhtemelen ctesi opu ollur dedi dr.tabi iğnelee devam.
valla görünen o ki stres hiç bitmiycek.:18::18:taaaki kucağımıza alıncaya kadar.bu kadar olmuşya geriside çok güzell olur inşallah.
tadını çıkar yavrum ...
inş.. cnm ya oyle gercekten bakalım...sonu hayr etsın .inş. hepımızın...
kızlar bıde dişim agruyo dişçiye gıttım antıbıyotık aldım. cok korkuyorum doktor kullana bılırsın dededı
acayıp bı agrıyo yaaaa amannnn.......afff allahım affffff....
çoook sevindim demek cumatesi opu var...az kaldı ne güzelll...:109:
yok be canımm bende sabahtan beri bekliyorum bi haber gelecek diye ama yoooookkk...aklıma kötü şeyler geliyoo...
çoook geçmiş olsun canım yaaa...daha dün tebrik ediyordum seniii herşey yolundaydı doktor kontrolünde...inşallah bişey olmayacak meleğine yat dinlen...dikkat et kendine...yarın doktordan sonrada bize yaz lütfen
size güzel haber veremeyeceğim kızlar çok üzgünümmmmdeğerim 2.4 doktorum iki gün daha ilaçları kullanıp perşembe testi tekrarlamamızı istedi bu değerden yükselip hamile kalan bilmiyorum mucize lazım olur mu bilmiyorum diyorum keşke ölseydim de bugünleri görmeseydimmm...
aaaa kuzum bebişe zararlı değilmiymiş antibiyotikkk...:44:
size güzel haber veremeyeceğim kızlar çok üzgünümmmmdeğerim 2.4 doktorum iki gün daha ilaçları kullanıp perşembe testi tekrarlamamızı istedi bu değerden yükselip hamile kalan bilmiyorum mucize lazım olur mu bilmiyorum diyorum keşke ölseydim de bugünleri görmeseydimmm...
canımmm sağlık olssun dicem ama boş biliyorum.hayırlısı buymuş canısı.
sonucu turgut bey gördümü
hiç boşuna canını sıkma ben dahil pek çok arkadaş idrarda çift çizgiyi göremedik ama çok şükür kanda pozitifi gördük... inşallah sende pozitii görür meleğine kavuşursun...
muhtemelen dedi ama önce perş kont var...sağol bebişimmm bitanesinnn...
tülin...panik yapma cnaım biliyorum çok zor ama tüp tedavisiyle hamile kalıpta bide risk olunca insan daha kötü olur,e eokadar iğne ilaç vucut anca alışıyor ama bak eşin allahın"ya mübdi"ismini karnına elini koyup sana okusun canım..99 kere ..sende bol bol oku kendine.inş.bişey olmuycak...
ya bende zuzuyu merak ediyrouminş.güzel haberleirdnne dolayı girememiştir yaaa
eguanlcim geçen akşam konuştuğumuz mevzulara yakın canımın sıkıntısı çok kötü bir gece geçirdim eşimde beni yanlış anladı zaten aramızda sevgide biterse bizde biticeğiz galiba...çok tahammülsüz olduk böyle dost gibi eşler olamadık yaa bilmiyorum çekip gitsem gözünden yaş akmıycak sanki..ama ben köpekler gibi seviyorum yaa yapışkanım konuşmaya çalışyorum olmuyor küsme huyum kimseye yok zaten...oda seviyorki hala burdayım biliyorum ama off ki off ..allah daha beterinden korusun yaa evimin tadı tuzu kalmıyor böyle olunca...
tam anlatamaıdm cacımburdan.dua et..
yok cnm bu hamıleler ıcın mıs...inş bı zarar vermez.. bılmıyorum allaha emanet..
eşim aramış canım sabah erkenden kan vermeye gittik hüma hast. zaten sonucu nette görüyorsun 1 - 1.30 saate sonucu alınca aramış söylemiş oda kanamam olup olmadığını sormuş eşim yok demiş ozaman 2 gün daha ilaçlara devam edin perşembe testi tekrarlayın demiş..canımmm sağlık olssun dicem ama boş biliyorum.hayırlısı buymuş canısı.
sonucu turgut bey gördümü
isyanda değil canım yaşadıklarımı burdan tam anlatamıyorum bu bugünün üzüntüsü ile söylediğim bir laf değil evet anne olma duygusu çook güçlü o yüzden canım çook yanıyor geceden beri ağlıyorum ama fayda etmiyor...ay o nasıl laf öyle ....bi tuhaf oldum...isyan etme nolur...üzüntünü burda hepimiz çoookk iyi anlıyoruz çoğumuzun başından geçti biliyorsun...bu gün ilk gün o yüzden duygu yoğunluğu yaşıyorsun...yarın ve sonraki günler bundan daha kötü hissetmeyeceksin emin ol...anne olma duygusu çok güçlü bugün üzülürsün yarın tekrar hayaller kurmaya başlarsın...canım benimmm üzülme demek boş ama ölseydim keşke gibi şeyler deme rabbim bizi evlat hasretiyle sınıyor ve tek değilsin...
mutlaka vardır hayır rabbime zor mu bize zor bende eşimi çook seviyorummm onsuz yaşam düşünemiyorum ama çocuksuz da hiç olmuyor canımmm....ayy allah korusun canım yaa..sözleirn yüreğimi dağladı rabbim senide birgün sevinidrecek inş.ümidini kesme lütfen..zaten berbat günümdeyim nolursun yapma vardır bir hayır mutlaka..c
canım yaaa
ben bile bazen diyorum belkide sonum eşimden ayırlmak napıcam ozman babasız çocuğu,tabi annelik duygusunu yaşamak için dünyaları veririm ama olmazsada bilmiyorum ..eşimsizde yaşayamam bennnn
dua ediyorum canım başıma gelen hiçbirşeyde of bile demedım ama bu çok ağır altında eziliyorummmcnm ya uzulme allah herseye kadir hıc bellı olmaz olsada olmasada sen tevvekkul et . sonu hayır inşş..
inşallah canım ya, yapmış olduğum en iyi şeylerden biri de buraya üye olmak.sizin yazılarınızla rahatlıyorum. Birbirinize ne güzel destek oluyorsunuz.desteğiniz için teşekkürler. biraz daha sabredeyim perşembe kan testinde hayırlısıyla pozitifi bende görürüm inşallah. ama bu adet olacakmışım gibi kasıklarıma iğne batırırcasına ağrıdan dolayı canım sıkılıyor.olurmu acaba böyle şeyler hani belki çocuk tutunuyordur diyorum ama abartıyorda olabilirim. iyiki varsınız sağolun.
eşim aramış canım sabah erkenden kan vermeye gittik hüma hast. zaten sonucu nette görüyorsun 1 - 1.30 saate sonucu alınca aramış söylemiş oda kanamam olup olmadığını sormuş eşim yok demiş ozaman 2 gün daha ilaçlara devam edin perşembe testi tekrarlayın demiş..
isyanda değil canım yaşadıklarımı burdan tam anlatamıyorum bu bugünün üzüntüsü ile söylediğim bir laf değil evet anne olma duygusu çook güçlü o yüzden canım çook yanıyor geceden beri ağlıyorum ama fayda etmiyor...
mutlaka vardır hayır rabbime zor mu bize zor bende eşimi çook seviyorummm onsuz yaşam düşünemiyorum ama çocuksuz da hiç olmuyor canımmm....
dua ediyorum canım başıma gelen hiçbirşeyde of bile demedım ama bu çok ağır altında eziliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?