size güzel haber veremeyeceğim kızlar çok üzgünümmmmdeğerim 2.4 doktorum iki gün daha ilaçları kullanıp perşembe testi tekrarlamamızı istedi bu değerden yükselip hamile kalan bilmiyorum mucize lazım olur mu bilmiyorum diyorum keşke ölseydim de bugünleri görmeseydimmm...
inşallah canım ya, yapmış olduğum en iyi şeylerden biri de buraya üye olmak.sizin yazılarınızla rahatlıyorum. Birbirinize ne güzel destek oluyorsunuz.desteğiniz için teşekkürler. biraz daha sabredeyim perşembe kan testinde hayırlısıyla pozitifi bende görürüm inşallah. ama bu adet olacakmışım gibi kasıklarıma iğne batırırcasına ağrıdan dolayı canım sıkılıyor.olurmu acaba böyle şeyler hani belki çocuk tutunuyordur diyorum ama abartıyorda olabilirim. iyiki varsınız sağolun.
canımm,seni çok iyi anlıyorum..Allah çok büyük sabır ve dayanma gücü versin.
bende akşamüstü iç çamaşırımda çok açık bir leke gördüm,kahroldum resmen.ağladım durdum.ölmek istedim.eşim hastaneye götürcekti test için istemedim.leke devam etmedi Allaha şükür.moralim düzeldi.
sonuç olumsuz olursa naparım,bilmiyorum.
öyle canımm bakalım kaderde daha neler varr......ezılme cnm. unutma allah kuluna kaldıramayacagı yuku vermezz. o bızı bızden daha cok dusunur ve merhamet eder...ona guven dayan rahatla ve sabırla bekle..
canımm,seni çok iyi anlıyorum..Allah çok büyük sabır ve dayanma gücü versin.
bende akşamüstü iç çamaşırımda çok açık bir leke gördüm,kahroldum resmen.ağladım durdum.ölmek istedim.eşim hastaneye götürcekti test için istemedim.leke devam etmedi Allaha şükür.moralim düzeldi.
sonuç olumsuz olursa naparım,bilmiyorum.
Canım Kaan hocaya giden bir azosperm hastası arkadasım var cok memnun ve türkiye de önemli isimlerden biri
dua ediyorum canım başıma gelen hiçbirşeyde of bile demedım ama bu çok ağır altında eziliyorummm
ay hadi inşallahhh bebişin yerleşme kanamasıdır...
canım Allah sana ve eşine sağlık versi inşallah.Bizimdee sınavımız bu.En kısa zamanda Allah bu acılarını unutturacak melekler göndersin inşallah.
11.günde yerleşme olurmuki:26:
inş gorursun cnm .benımde kasılarımda adet olucakmısım gıbı sancılarım var.. ben dun pozıtıfı gordum korkma normal bunlar .. inşallllahhh sonucu guzel alırsın allahın izniyle ya VARİS cekk boll boll ..
adet sancılarıyla gebelik belirtileri benzerdir çok belirti üzerinde durma...yarın kan tesinde belli olur aslında..
Allah en yakın zamanda kucaklarımızı doldursun inşallah burada yer alan herkese dua ediyorum. Yüzlerimiz gülsün beşiklerimiz boş kalmasın inşallah. desteğin için teşekkür ederim.
ayy canım anca okuyom gecmişi napıyım,sayfalar uçup gidiyo:))ayy teyze muhabbetine bayıldım,güldürdün beni yine,en cokda kapıda birbirinizi dinlemenize güldümbenimde canım şu sıralar kimseyi istemiyo,konuşmak istemiyo,sessizlik istiyorum:))bazen insanın psikolojisi kaldırmıyo,bide haminnelerle ne konuşcan boşverr salla gitsinnnn..öptüm canım seni
size güzel haber veremeyeceğim kızlar çok üzgünümmmmdeğerim 2.4 doktorum iki gün daha ilaçları kullanıp perşembe testi tekrarlamamızı istedi bu değerden yükselip hamile kalan bilmiyorum mucize lazım olur mu bilmiyorum diyorum keşke ölseydim de bugünleri görmeseydimmm...
Canım geçmiş olsun Sakın böyle kötü şeyler düşünme Bunda da vardır bir hayır İnan şu yaşadığından çok daha büyük acılar var Bebeğini bulup kaybetmek gibi İnan bu acıyı unutmak kolay değil Heleki küçüçük bir mezarı varken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?