2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canımm,seni çok iyi anlıyorum..Allah çok büyük sabır ve dayanma gücü versin.
bende akşamüstü iç çamaşırımda çok açık bir leke gördüm,kahroldum resmen.ağladım durdum.ölmek istedim.eşim hastaneye götürcekti test için istemedim.leke devam etmedi Allaha şükür.moralim düzeldi.
sonuç olumsuz olursa naparım,bilmiyorum.

adet sancılarıyla gebelik belirtileri benzerdir çok belirti üzerinde durma...yarın kan tesinde belli olur aslında..

ay hadi inşallahhh bebişin yerleşme kanamasıdır...

ezılme cnm. unutma allah kuluna kaldıramayacagı yuku vermezz. o bızı bızden daha cok dusunur ve merhamet eder...ona guven dayan rahatla ve sabırla bekle..
öyle canımm bakalım kaderde daha neler varr......

inşallah olumsuz değildir canımm rabbim yardımcın yardımcımız olsun olumsuzda hiçbirşey teselli etmiyoor...

canım Allah sana ve eşine sağlık versi inşallah.Bizimdee sınavımız bu.En kısa zamanda Allah bu acılarını unutturacak melekler göndersin inşallah.

Canım Kaan hocaya giden bir azosperm hastası arkadasım var cok memnun ve türkiye de önemli isimlerden biri

valla cnm benım esımın sperm sayısı 4 mılyon du kecı boynuzu pekmezı kullandık 12 mılyona cıktı yukseldı morfolojı zaten sıfırdı 1 yukseldı ama sonra kecıboyuzunu bıraktı gene 4 mılyona dustu sonra bızde tup bebek falan yanı .ama sızın degerler ıyıymıs .. allah hayırlısını versınn inş..

bebişim dersmi çalışıyon yine...ne yazmışız tek tek notmu alıyon yoksa...e hadi ne çok okudun yazmaya başlaaaa

11.günde yerleşme olurmuki:26:

yerleşme derken bebek rahime yerleştikten sonra haliyle rahimde değişime uğruyor hatta adet olacakmış hissinide bu yaratıyor rahimde olan değişimler esnasında aralıklarla kanama görülebilir bunun bi günü yoktur...ben transfer olduktan sonra lekenme gibi kanamalarınız olabilir doğaldır dediler...gebelik testinden sonra inşallah hamile olduğunu öğrendikten sonrada bu tarz lekelenmeler olabilir...bi çok arkadaşta yaşadı bunu...

Son düzenleme:

canım ya çok sevindim Allah analı babalı büyütsün inşallah. Tamamını erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. burada kim hamile kalırsa kendim kadar çok seviniyorum. Allahım yar ve yardımcın olsun inşallah gözlerimi doldurdun valla....

adet sancılarıyla gebelik belirtileri benzerdir çok belirti üzerinde durma...yarın kan tesinde belli olur aslında..

Allah en yakın zamanda kucaklarımızı doldursun inşallah burada yer alan herkese dua ediyorum. Yüzlerimiz gülsün beşiklerimiz boş kalmasın inşallah. desteğin için teşekkür ederim.

ayy canım anca okuyom gecmişi napıyım,sayfalar uçup gidiyo:))ayy teyze muhabbetine bayıldım,güldürdün beni yine,en cokda kapıda birbirinizi dinlemenize güldümbenimde canım şu sıralar kimseyi istemiyo,konuşmak istemiyo,sessizlik istiyorum:))bazen insanın psikolojisi kaldırmıyo,bide haminnelerle ne konuşcan boşverr salla gitsinnnn..öptüm canım seni

canım cok üzüldüm,rabbim sabır ve güç versin..acını yaşa ama umudunu kaybetme..inş.melegin mucizeyle gelir..sevgiler..

Allah en yakın zamanda kucaklarımızı doldursun inşallah burada yer alan herkese dua ediyorum. Yüzlerimiz gülsün beşiklerimiz boş kalmasın inşallah. desteğin için teşekkür ederim.

yer gök dua ve hepimiz burda birbirimiz için dua ediyoruzzz...önemli bir süreci paylaşıyoruz...bunu yaşamayanlar bilemez o yüzden tanışmasakta yaşadıklarımız ortak bizi bir araya getirdi...bugün nasip değilse yarın birgün bizde anne olacaz...rabbim umudumuzu kaybettirmesin...:109:

dimi ama yaaa...deli hatunlar düşmüşler 31 lik tazenin peşine...bu aralar bende ne bi yere gidiyorum ne bana gelsinler istiyorum...arada bi böyle olurum ben...bende öpüyom dolgun dudaklarımla yanaklarından

hadi çık dışarıyada kartopu oynayalımmm...heryer bembeyazzzz...

Canım geçmiş olsun... Üzüntünü alıyorum ama Allah'ın takdiri ne yapalım,O "ol" dediğinde olacak.Sana sabır ve güç diliyorum canım.Kimseyi ve kimsenin dediğini kafana takma,canını sıkmalarına izin verme.Rabbim en hayırlı zamanda,sağlıklı evlatlarla,hepimizin yüzünü güldürecek inşallah.İnan ve dua et....

Canım geçmiş olsun Sakın böyle kötü şeyler düşünme Bunda da vardır bir hayır İnan şu yaşadığından çok daha büyük acılar var Bebeğini bulup kaybetmek gibi İnan bu acıyı unutmak kolay değil Heleki küçüçük bir mezarı varken

Allahım yeter ki sağlık versin Eşinle gönül birliği versin Er yada geç Allahım bize de nasip edecek Bizlerde bu bebek sevgisi ve özlemi olduğu sürecede biz bu işin peşini bırakmayacağız Allahım en kısa zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin

fulya valla akşam akşam duygulandırdın benii küçücük mezar deyince bittim resmen...rabbim yaşatmasın başka dert verip bugünümüzü aratmasınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…