- Konu Sahibi Sympathique
-
selam kızlar benide alın aranıza, inşallah bende 22 kasımda alıcam bebeğimi kucağıma...sat 15 şubat, doğum 22 kasım, yaş 27, kilo 68, tedavim izmir ege üniversitesinde oldu, çok şükür ilk denememde güzel haberi aldık...rabbim hepimizin yavrusunu kucağına almayı nasip etsin inşallah...
a.selam hoşgeldin canım...Çok şükür iyi haberını burdan okudum ve çok mutlu oldum canımHayırlı uğurlu olsun...Allahım senin içinde hepimiz içinde tamamına erdirmeyi nasip etsin
İyi Geceler Arkadaşlar ,
Uzun zamandır giremiyordum...Yaresin yazdıklarını okudum ve çok üzüldüm onun adına...Geçmiş olsun Yares...Bu arada bende sıkıntılı bir dönem atlattım...Bir kaç gündür lekelenmem oldu...Doktorum yatmamı ve dinlenmemi söyledi...Onun içinde nete falan gelemedim...Kızlar ben size birşey danışcam...Benim lekenmelerim normal lekelenme gibi değil...Hatta çamaşırıma bile bulaşmıyor...Crınone jeli vücuttan atarken kahve rengi veya kırmızı bir renkte atıyorum...Sizde de böyle bişey oldumu ? Yares canım sende nasıl oldu bilgi verirsen sevinırım...Seninkide jeli vücuttan atarkenmi gözuktu yoksa normal kanamamıydı ?
İyi Geceler Arkadaşlar ,
Uzun zamandır giremiyordum...Yaresin yazdıklarını okudum ve çok üzüldüm onun adına...Geçmiş olsun Yares...Bu arada bende sıkıntılı bir dönem atlattım...Bir kaç gündür lekelenmem oldu...Doktorum yatmamı ve dinlenmemi söyledi...Onun içinde nete falan gelemedim...Kızlar ben size birşey danışcam...Benim lekenmelerim normal lekelenme gibi değil...Hatta çamaşırıma bile bulaşmıyor...Crınone jeli vücuttan atarken kahve rengi veya kırmızı bir renkte atıyorum...Sizde de böyle bişey oldumu ? Yares canım sende nasıl oldu bilgi verirsen sevinırım...Seninkide jeli vücuttan atarkenmi gözuktu yoksa normal kanamamıydı ?
Valla canim bende bilmiyorum bir problem olurmu , ama bizleri ki normal yolla olmadigi icin gidip gormek istiyoruz bende sonucuCanım arkadaşın eşi acilde ama benim eşimde geçen sene çalışmıştı bizde rahat gidebiliyoruz. Dün doktora ultrasona girmenin bebeğe zararı varmı diye sordum oda bilinen kanıtlanmış hiçbirşey yok ama benim hocam hamileliği boyunca toplam 3 kere ultrasona girdi dedi ( ben şimdiden 3 kere girdim) . Eşime soruyorum oda zararı yok diyor ama insan düşünüyor yinede... Kısmet olursa 2 li teste kadar bir daha gitmeyi planlamıyorum. İnşallah bebişlerimiz iyidir.
Seninki daha iyiymis :) zaten cinsiyette 5. Ayda ancak belli olur tabi Hersey degilde begendigimiz bisey neyse saglikli olsunda en onemlisi o , besik icinse cok kisi dogumdqn hemen sonra kullanmis bakalim oda haayirlisi :) nasil olsa olurBebişi geç ben hamilelik için bile kıyafet almaya erken diye düşünüyorum. Kısmet olursada 7 aydan önce bebişe hiçbirşey almayı planlamıyorum. O beşikler güzel ama sanırım 6 aydan önce bebek için çokta gerekli olmaz. Yani daha 1 yılımız var o zamana :)
Sympathique farkında mısın en çok ikimiz yazıyoruz... Herkes nerede??????***** :84:
selam kızlar benide alın aranıza, inşallah bende 22 kasımda alıcam bebeğimi kucağıma...sat 15 şubat, doğum 22 kasım, yaş 27, kilo 68, tedavim izmir ege üniversitesinde oldu, çok şükür ilk denememde güzel haberi aldık...rabbim hepimizin yavrusunu kucağına almayı nasip etsin inşallah...
İyi Geceler Arkadaşlar ,
merhabalar bugün bebişimizi yine ultrasonda gördük. Aslında doktorumuza gitmedik hastanenin acilinde isteimiz üzerine görmeye gittik. Önceki cumartesi doktorum 6+2 demişti ona göre bugün 7+5 olacaktı sata göre 8+2 yim bugünkü ultrasonda da 8+2 çıktı :). Ölçüm hatasımı bebişim mi çabuk büyüdü anlamadık :). Yalnız bugün ultrasonda doktor ( kadın doğum değik radyoloji doktoruydu) rahimde hafif kasılma var yorgunluktan olabilir dedi. Korktum biraz. Gerçekten yorgunluktanmıdır acaba??? Bugün okulda nöbetçiydim yorulmuştum diğer günlere göre. İnşallah ondandır.
oh ne guzel ya esinin acilde calismasi :) canin istedigi zaman git gor
bende gormedigim icin korku icinde olyorum aceba yasiyomu bi problem varmi diye
13 nisanda randovu var ozamana kadar beklicem insallah bisy yoktur
canim aslinda dinlenmemiz gerekli ama calisan birisi olunca insan hic dinlenemiyor
aksam eve variyorum yemek yap ye kaldir derken hafta ici oyle geciyor,cumarteside calisiyorum
bir pazarim kaliyor ,pazarda ogleye dogru kalk kahvalti yap derken oglen oluyor, ve ondan sonra tam bir haftalik ev temizligi ,yetmez birde utu oluyor ,inan cok zaman pazarlari hic oturmadan pazrtesi ise geliyorum
bakalim doktora gittigimde biraz rapor alcam dinlencem ,belimden korkuyorum ,hepsi bi arada olunca insanda korkuyor
birde ise gelis gidisim baya uzak 3 saat yolda geciyor
insallah bebege bisey olmaz
senin cumartesi paarin var ne guzel dinlen ,yat biraz insan hep bi sekilde korku icinde oluyor
bk ne guzel gidip bebisini gormusun ,insalllah darisi bize
Kizlarr simdiye kadar hic bebisinize bisey aldinizmi ,ben daha bisey almadim tabi cok erken ama heyecandan gorup alan oluyormu diye merak ettim
heralde ben cinsiyeti ogrenene kadar bisey almam
birde bilginiz varmi oyun parki besik varmis Turkiyede ,nette baktimda cok guzel biseye benziyor, bulursam burda onu almayi dusunuyorum bende siz ne dusunuyosunuz o besik hakkinda
İyi Geceler Arkadaşlar ,
Sağolun arkadaşlar...Doktora gittim muayne oldum...Doktorum bebeğin sağlığının iyi olduğunu söyledi...Kalp atışlarını dinledi...Gayet iyi dedi...ama lekelenme düşük belirtisi olabilir dedi...İğneye başladık...Bol bol yat ve dinlen dedi...Onun dediğini uyguladım...Ayrıca tüp bebek merkezimlede görüştum onlarda coraspini kesmemi söyledi birkaç gün için ara verdim...Bugün normale döndu gibi..ama hala içimde korku var doğal olarak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?