Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş bulduk :)
Bitse de stresten kurtulsak derken ilk ayımızı bile geride bıraktık :) Allah daim etsin mutluluğumuzu :)
Benim hafta içi hayli yoğun ve yorgun geçiyor, hem çalışan hem öğrenci hem eş hem ev hanımı olmak çoook zor :) Ya da ben tek başınalığa dolayıısyla keyfiliğe çok alışmışım tempoya ayak uyduramıyorum henüz. Tabii ilk günlere göre gelişme var :)
Haftasonları bir gün evde eşim. Onda da sinemaya gidiyoruz, deniz aşıkları olarak sahilde yürüyoruz geziyoruz sokaklarda bol bol :) İkimizde erkenciyiz sabahları ortalıkta kimse yokken şehir turu daha da keyifli oluyor :)
Mutluyuz çok şükür, evcilik oyununu evlilik oyununa dönüştürdük oynamaya devam ediyoruz :)
ben de böyle diyebilecek miyim bir gün
daha önümde koskoca 1 yıl 3 ay var
Allah hepinizi mutlu etsin ömür boyu inş![]()
ben de böyle diyebilecek miyim bir gün
daha önümde koskoca 1 yıl 3 ay var
Allah hepinizi mutlu etsin ömür boyu inş![]()
bestdream
4,5 ayI geride braktik bi zamanlar dugun tarihi bile gelmez diyordum
Beşinci aya doğru yol alıyoruz evet, Allah daim eylesin. Sanırım Kasım gelinlerinin ilk annesi sensin. Takvimini görünce gülümsedim :) Gözünüz aydın, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)
amin insallah.. bebek biraz ani oldu benim için, esim için degil o hemen olsun istiyordu neyse hayirlisi bu diyelim 5 sene dusunmuyorum artik
çok sevindim senin adına :) bize nasip olmasına daha var ama, biz beklemek zorundayız maddi açıdan, yoksa ismi bile hazır :) .
Allah analı babalı büyütsün inşallaahhh
çok sevindim senin adına :) bize nasip olmasına daha var ama, biz beklemek zorundayız maddi açıdan, yoksa ismi bile hazır :)
Vakti bu zamanmış demek ki :) Bebek heyecanı başka bir şey olmalı; ben bile bu ay hamile olabilir miyim acaba diye moda girmiştim :)) Yanlış alarmmış :)
Kızlarrrrrrrrr nerdesiniz:)) evleneli 6 ayı geçtikk durumlar nasıl bebiş varmıı:)