2011 Kasim Bebeklerinin Cicileriii

Eki Görüntüle 241623

kızlar bizde dün park yatak aldık kraft 504, henüz gelmedi internetten aldım,bu rengini beğendik inşallah güzeldir, biraz araştırdım kk da krafttan memnun olan çok vardı

canım bizde bunu sipariş veridk bir mağazadan 280 e. ya internette de vardı daha uyguna ama güvenemedim nedense. sipariş verdiğimiz yere gelmiş kırmızılı ama farklı bir model. Dedim internetten verseydik problem olsa nasıl bir yol izlenirdi bilmiyorum uğraşır mıydım. Benim eşim gidip direkt alma taraftarı pek internetten alışveriş yapmayı sevmiyor. ama bu seferde yanlış getirirlerse internetten vereceğim siparişi valla. Senin eline ulaştıysa hangi siteden sipariş verdin yazar mısın bana da bende ordan veririm.

canım bu mesajını görmedim özelden detaylı yazdım,gittigidiyordan aldım,henüz elime ulaşmadı kargoda,bugün gelir muhtemelen.

.bunları hangi siteden aldınız.bide bu gögüs ucu kremleri bebeklere sakıncalı degil dimi.bu düşünce yüzüne alamıorum.yardımcı olursanız sevinirim..

lanoise göğüs ucu kremi %100 doğal canım hatta içinde emzirirken silmeye gerek yoktur diye yazıyo ben bi kaç aydır kullanıyorum göğüslerim şimdiden acıyo
doktorum tavsiye etmişti bitkisel bi krem

selam kizlarr ciciler masallah cok guzel Rabbim insallah saglikli guzel gunlerde giydirmeyi nasip gorur bizlere
bende en son eklediklerimden sonra yine kalan eksikleri aldim ,nerdeyse hersey tamamlandi bi sadece havlusu alincak

cocgu kisi park yatak alcak sanirim bende gecen hafta sonu aldim park yatagimizi
alirken sordum bunun icine ozel yatak falan gereklimi diye onlarda yok icinde var dedi ama icindeki incecik bisey, icine ayriyetten yatak ve uyku seti alinmasi gerekli degilmi yada siz ne yapiyosunuz
yut disinda oldugum icin kimsede gormedim duymadim,oyuzden size sorum dedim

park yatagimizda bu
GRACO CONTOUR PRESTIGE

rengide modelide çokgüzel canım bayıldım. güle güle sağlıkla sıhhatle kullansın bebişin

Bizde bugün babasıyla kızımın cicilerinin yarısını (çünkü diğer yarısı uçakla gelirken getiremedim İzmir'de kaldı) yıkayıp ütüledik. Babası hastane çıkış takımını ütüledi. Hafta içinde beşiğimiz için saten alıcaz nevresim ve yastık yorgan için kumaş alıcaz. Ben hiçbir şekilde resim koyamıyorum çünkü babamız izin vermiyor.

neden izin vermiyor? görseydik keşke bebişinin cicilerinii

kizlar bebegimin yatak odasini aldim nihayet. bembeyaz aldim. zaten halisi, perdeleri, uyku seti, sagda solda olacak bisürü oyuncaklari renkli ve desenli olacagindan oda karisik durmasin, fazla göz yormasin diye oda takimini sade beyaz aldim. ama 2 ay sonra gelecek ben yurtdisindayim burda mobilyalar soparisten 8 ila 10 hafta sonra geliyo.
saglik olsun ne diyim. insallah bebekten önce gelir diye dua etmekten baska sansim yok

buda ana kucagi. chicco. kademeli sallanmali, müzikli, isikli falan.
evde sallanan hic bisey yok. tamam sallamaya alistirmayin diyolar ama ya cok zorda kalirsam ne olur ne olmaz diye bunu aliverdim :26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…