- Konu Sahibi sertap1976
-
benim 3 tane penye battaniyem var kayınvalidemde bi hastane çıkışı alcak.ondada olur.bir tanede normal olcakmış 5 tane.benim görümcem yeni doğum yaptı..aşinalık var bende biraz.günde 4 tane bile yetmiyordu ilk zamanlar birde çıtçıtlı badi çok gider diye düşündüm.kakada taşabiliyor ilk zamnlar çok sıvı oluyormuş çünkü:26:
battaniye cok olmasi lazim ilk baslarda cok ihtiyac oluyor..su an 5 tane penye 4 tane de kalinliklari farkli yunlu battaniyem var..tecrubemle yetmesi gerektigini dusunuyorum..citcitli body de her boydan 8-10 tane olsa cok rahat edersiniz..kucukken daha cok degistiriliyor bodyler buyudukce okadar gerekmio...
kızlar bu battaniyeleri nereden aldiginizi da yazar mısınız ben hicbir sey bilmiyorum bir tek mothercare i biliyorum.. markaları falan ne?
bir de mothercare in hastane cıkısında oyle battaniiye falan yok.. sizin bu kutulu aldiginiz hastane cıkısları nerelerde satılıyor?
her hastane cikisinda battaniye olmuyor..ama ayrica da alabiliyorsun..ben bi hastane cikisi aziz bebe den bir tane de bebiccinodan aldim birisinde hastane cikisi vardi digerinde yok..istanbulda eminonunden aldim ben havuzlu handan..alisveris icin bir gunum vardi alacagim hersey de orda bulunuyordu..tavsiye ederim..kızlar bu battaniyeleri nereden aldiginizi da yazar mısınız ben hicbir sey bilmiyorum bir tek mothercare i biliyorum.. markaları falan ne?
bir de mothercare in hastane cıkısında oyle battaniiye falan yok.. sizin bu kutulu aldiginiz hastane cıkısları nerelerde satılıyor?
bu arada sarı lacivertler de ekstra guzel olmusss ben kızıma almak istiyorummm
evet ben onun hastane çıkışınıda alacam nasip olursa
ben civilden aldım sadece yüzde yüz pamuk olmasına dikkat ettim...ben illa marka olsun falan diye düşünmüyorum kalite önemli olan küçük bebek mağazalarında bile var
kızlar peki bunlar hangi magazalarda satılıyor?
benim de marka takıntım yok da yerlerini bilmiyorum iye sormustum..
zaten mothercare ler bile 100% pamuk degil yani benim de marka takıntım yok
Ay masallah kizlar bebislerin cicilerine,Rabbim gule gule giymeyi nasip eder insallah
artik herkes baslamis alisverise, ben en son buraya ekledigimden beri bisey almadim oysa alincak cok eksikler var
bide bu yeni dogan bebekler icin tum set halinde burda bulamiyorum hep ayri ayri satiyolar, set halindekiler cok hosuma gidiyo, sanirim turkiyede hep set halinde
benimde en son kizim icin battaniye ormeye basladim, netten baktim biraz zahmetli ama deger insallah sonunda, bu modeli sectim cunku hem erkek hem kiz kullanir, belki Allah nasip ederde bir oglum olursa onun icinde kullanirim
bu netten resimler
buda simdiki ordugum hali
Ay masallah kizlar bebislerin cicilerine,Rabbim gule gule giymeyi nasip eder insallah
artik herkes baslamis alisverise, ben en son buraya ekledigimden beri bisey almadim oysa alincak cok eksikler var
bide bu yeni dogan bebekler icin tum set halinde burda bulamiyorum hep ayri ayri satiyolar, set halindekiler cok hosuma gidiyo, sanirim turkiyede hep set halinde
benimde en son kizim icin battaniye ormeye basladim, netten baktim biraz zahmetli ama deger insallah sonunda, bu modeli sectim cunku hem erkek hem kiz kullanir, belki Allah nasip ederde bir oglum olursa onun icinde kullanirim
bu netten resimler
buda simdiki ordugum hali
Çok gzl cnmm mutlu sağlıklı günlerde giyinsin ecrinimm..
canım hepsi çok tatlı allah ii günlerde kullanmayı nasip etsin...
yaaa zuzu
o aldığın düz beyaz yandan çıtçıtlı body ler nerdennn
acilen edinmem lazım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?