2011 Kasim Bebeklerinin Cicileriii

kızlar bu battaniyeleri nereden aldiginizi da yazar mısınız ben hicbir sey bilmiyorum bir tek mothercare i biliyorum.. markaları falan ne?
bir de mothercare in hastane cıkısında oyle battaniiye falan yok.. sizin bu kutulu aldiginiz hastane cıkısları nerelerde satılıyor?

ben civilden aldım sadece yüzde yüz pamuk olmasına dikkat ettim...ben illa marka olsun falan diye düşünmüyorum kalite önemli olan küçük bebek mağazalarında bile var

her hastane cikisinda battaniye olmuyor..ama ayrica da alabiliyorsun..ben bi hastane cikisi aziz bebe den bir tane de bebiccinodan aldim birisinde hastane cikisi vardi digerinde yok..istanbulda eminonunden aldim ben havuzlu handan..alisveris icin bir gunum vardi alacagim hersey de orda bulunuyordu..tavsiye ederim..

ciciler çok güzelmiş kızlar güle güle kullansın bebekler.

bende resimleri çekmiştim ama telimin şarjı bitti yarın atarım artık. battaniye konusunda bende fazla olması taraftarıyım kirlendiğinde kış vakti hemen kurumayabilir. halam 2 tane pazenden dikmiş. bi tane benim bebeklik battaniyem var. birkaçtane daha almayı düşünüyorum. bakalım artık hayırlısı

evet ben onun hastane çıkışınıda alacam nasip olursa

ben gecen sene esimin yegenine almıstım da cok az esya vardı icinde diye hatırlıyorum hastane cıkısında..olsun bir kere de olsa giysin kızım..
bu arada biz fanatik fb liyiz ve doktorumuz bizden de fanatik, her ultrason resminin ustune kizimin elini yakaladı mı sampiyon fb falan yazıyor da kararsız kaldım dogdugu zaman onu mu giydirsem diye yoksa pembis bir seyler mi giydirsem diye

ben civilden aldım sadece yüzde yüz pamuk olmasına dikkat ettim...ben illa marka olsun falan diye düşünmüyorum kalite önemli olan küçük bebek mağazalarında bile var

kızlar peki bunlar hangi magazalarda satılıyor?
benim de marka takıntım yok da yerlerini bilmiyorum iye sormustum..
zaten mothercare ler bile 100% pamuk degil yani benim de marka takıntım yok

kızlar peki bunlar hangi magazalarda satılıyor?
benim de marka takıntım yok da yerlerini bilmiyorum iye sormustum..
zaten mothercare ler bile 100% pamuk degil yani benim de marka takıntım yok

canım bütün bebek mağazalarında vardır..çoğu arkadaş eminönünden alıyor.ama yolunun üstünde mutlaka küçük bebek mağzaları görürsün gir yavaş yavaş bak hemen alma göz aşinalığın olsun karşılaştırma yap sen nerde oturuyorsun??

Son düzenleme:
Ay masallah kizlar bebislerin cicilerine,Rabbim gule gule giymeyi nasip eder insallah
artik herkes baslamis alisverise, ben en son buraya ekledigimden beri bisey almadim oysa alincak cok eksikler var

bide bu yeni dogan bebekler icin tum set halinde burda bulamiyorum hep ayri ayri satiyolar, set halindekiler cok hosuma gidiyo, sanirim turkiyede hep set halinde

benimde en son kizim icin battaniye ormeye basladim, netten baktim biraz zahmetli ama deger insallah sonunda, bu modeli sectim cunku hem erkek hem kiz kullanir, belki Allah nasip ederde bir oglum olursa onun icinde kullanirim

bu netten resimler

buda simdiki ordugum hali

çok ciciymiş. yetişir inşallah

ayy cok guzel oluyor ellerıne saglık cok begendım .keske bende becerebılsemde yapabılsem

yaaa zuzu
o aldığın düz beyaz yandan çıtçıtlı body ler nerdennn
acilen edinmem lazım :)

Canım benim çalıştığım firmanın bebek mağazasıda var...Ordan aldım hepsini ama eminönünde havuzluhanda varmış bizim mağaza müdürü bile öyle dedi bunlardan çok kullanılıyor havuzluhandan alırsın bolca dedi...bir fırsat bulursam gitmeyi düşünüyorum boy boy alıcam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…