2011 Kasım bebeklerinin cinsiyetleri

Dünyaya prens mi prenses mi getiriyoruz?

• Ankete Katılan
    86
bizimde oglumuz olucak ins adini da hasan mert dusunuyoruz

ekledim canım kuzunu

oglum dogdu dogacak daha bı ısım bulamadık yaaaaaa...........:44::44::44::44::44::44:

anem ben ege yazmısım seninkine.. yanlısmı acep..

göremedim listede cnm

tatlım o gün güncellediklerimin hicbiri olmamaıs .. niye anlamadım.. şimdi var mert bey..

bu arada arka akaya geldi bütün mertler:)

fatmacım bu arada kızımın adı simay olacak inşallah.babasıyla öyle karar verdik.listeye ekler misin?anlamı gibi ay kadar parlak,güzel yüzlü kızım benimmmmmmm

fatmacım bu arada kızımın adı simay olacak inşallah.babasıyla öyle karar verdik.listeye ekler misin?anlamı gibi ay kadar parlak,güzel yüzlü kızım benimmmmmmm

Allah ismiyle seslendiğimiz günlerde nasip etsin inşallah..

ekledim ay kadar parlak güzel yüzlü yiğenimi..

öperim..

herkese merhaba benimde bir prensesim olacak inşallah.ismi ecrin ceren

selam olsun herkese..benimde oğluşum olacak inşallah..artık dayanacak gücüm kalmadı..biran önce kucağıma almak istiyorum bebeğimi..öyle kıpır kıpırki tekmesini hissetmediğim gün moralim çok bozuk oluyor..kurban olsun annesi..gel artık bebeğimmm:2:

benim kzımın adı sürekli değişiyodu ama nihayet karar verdik Esila olacak inşallah allah nasip ederse bu sefer kesin yazgım güzeldi ama esilaya alıştım çok babasıda öyle net kararımız:93:

aa ben burayı yeni gördüm kızlar benimde oğluşum olacak teyzeleri ismini ÇINAR koyacağız yoğun istek üzerine eklersiniz bizide herkeze hayırlı doğumlar

çalışıyordum izne ayrılalı çok olmadı siteye de yeni üye oldum. kısmetse oğlum olacak benim, adı henüz belli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…