Ben bu başlığı görmemişim daha önce,ya da dikkat mi etmedim ki,saf mıyım ne:)
Benim de kızım olacak nasip olursa adını Elif Sare düşünüyorum,belki de eflal sare bakalım hayırlısı:)
Ben bu başlığı görmemişim daha önce,ya da dikkat mi etmedim ki,saf mıyım ne:)
Benim de kızım olacak nasip olursa adını Elif Sare düşünüyorum,belki de eflal sare bakalım hayırlısı:)
Amannn.. bi Sare de senden yani.. kasım ayında kızlar cogunlukta adı Sare olanlarda gittikçe artıyor.. 3ledik şimdiden.. gelsinler bakalım sağlıkla .. adları gibi prenses olsunlar inşallah...
uyumlu mu olsun istiyorsun .. benim arkadasımın ikiz kardeşleri vardı elif ve emeldi isimleri.. hosuma gidiyordu benim...30 kasıma daha cok var nasılsa .. ekledim ben hanımefendiyi .. isme karar verince güncelleriz :)
ben seni ekledim.. ismi belli olunca güncelleriz tatlım..
Mercan beyi de ekledik listemize...
Amannn.. bi Sare de senden yani.. kasım ayında kızlar cogunlukta adı Sare olanlarda gittikçe artıyor.. 3ledik şimdiden.. gelsinler bakalım sağlıkla .. adları gibi prenses olsunlar inşallah...
uyumlu mu olsun istiyorsun .. benim arkadasımın ikiz kardeşleri vardı elif ve emeldi isimleri.. hosuma gidiyordu benim...30 kasıma daha cok var nasılsa .. ekledim ben hanımefendiyi .. isme karar verince güncelleriz :)
Teşekkürler Fatmacım:)Ben de Sare adı pek bilinmiyor diye düşünmüştüm,geçen sene peygamberimizin hayatını anlatan bir kitap okurken Hz.İbrahim'in eşi olarak çıktı karşıma bu isim ve o an dedim kızım olursa ismi Sare olmalı:)Hayırlısı bakalım:)İnşallah sağlıklı sıhhatli alırız minikleri...Bir taraftan da tereddüt ettim Hz.Hacer'i çok kıskanmış,acaba kıskanç mı olur?Ama sonra dedim hangi kadın öyle bir durumda kıskançlık göstermez ki?:)
Teşekkürler Fatmacım:)Ben de Sare adı pek bilinmiyor diye düşünmüştüm,geçen sene peygamberimizin hayatını anlatan bir kitap okurken Hz.İbrahim'in eşi olarak çıktı karşıma bu isim ve o an dedim kızım olursa ismi Sare olmalı:)Hayırlısı bakalım:)İnşallah sağlıklı sıhhatli alırız minikleri...Bir taraftan da tereddüt ettim Hz.Hacer'i çok kıskanmış,acaba kıskanç mı olur?Ama sonra dedim hangi kadın öyle bir durumda kıskançlık göstermez ki?:)
ben bu ismi hayatımda ilk kez rüyamda kızımda gördüm.. o zaman daha hamile oldugumu bilmiyordum masada oturmus beyaz atletli bi kız cocugu vardı bende sarem diye seviyordum..sonra arastırdım Hz İbrahimin karısının adıymıs.. aynı zamanda prenses anlamına geliyor ibranicede .. saf temiz katıksız kalabalık anlamlarıda var.. sonra bol bol okudum ..bencede her kadın o durumda kıskanır.. bence Allahın sevgili kulu olmasaydı Allah ona 90 yasında anneliği tattırırmıydı.. Adları gibi kaderleri de prenses gibi olur kızlarımızın inşallah..
oyu değiştiremiyoruz ama ben baktım zaten dısardan bi cok kişi ankette oy vermiş.. dikkat ettiysen liste ile oy kullanan sayısı aynı değil .. o yüzden oğlusun için oyunu kullan sen ..