2011 Kasım bebeklerinin cinsiyetleri

Dünyaya prens mi prenses mi getiriyoruz?

• Ankete Katılan
    86
Fatmacigim benim kizimida ekle lutfen:103: teyzesi benimde prensesim olacak Allah izin verirse ama henuz isim bulamadim:26:

anamm demek belli oldu seninkide, tuh ta bende sizden erkek bekliyodum hani bizim kiza verirsin diye neysem bizde baska arariz
cok sevindim canim senin adina senikide benimkide kiz herseyler ayni gidiyor
bende isim bakiyorum hala ,bide isimlerimizde ayni olsunda tam olsun bari dimi

olabulurrrrrrrr isimlerde ayni olsun

bizim kizin talibi cok simdiden hepsi kapida bekliyor.

libimin actigi topiklerdeyim zabahtan beri harika guzel isimler var 2 sayfa not ettim bakalim ne olacak halim.

aynen bizimkininde simdiden talibi cokta biz vermicez kizlarimizi dimi
bende baktim hep oralara ama kac not aldigim isim varsa esim begenmiyor ,bu diyor bune bune isim bu nasil diyorum hic begenmiyor, tabi onun soylediklerinde ben begenmiyorum arastirmayi biraktim soguttu beni :)
simdide tutturdu illeki AZRA olsun bu isim cok guzel ,iste bekliyo bakalim insallah sonunda guzel bi isim buluruz

ii günler ii haftasonlarıııı :)).... ben kızım olacağını söylemiştim ismine nihayet karar verdik benim prensesimin ismi YAZGIM eklerseniz sevinirim..

ii günler ii haftasonlarıııı :)).... ben kızım olacağını söylemiştim ismine nihayet karar verdik benim prensesimin ismi YAZGIM eklerseniz sevinirim..

Yazgımm.. cok güzel bir isim bence.. yazgısıda güzel olur inşallahh..

beni eklemişssin cnm sağol adımızda mert olcak inş

Mert benimde cok hosuma gidiyor.. Mert Beyi öpüyoruz..

2 kızdan sonra erkek ismi muhammed yunus

Hosgelmis 2 kızdan sonra .. pek bi kıymetli olur oglusun..Allahım bağıslasın...benim istediğim gibi olmus 2 kız bir erkek .. ilk kız geliyor bakalım Allah ne kısmet edecek bana :)

aynen cnm bızde ole bı karra veremedık oglumuza ısım benım bulduklarımı esım begenmıo onunkılerı ben den cok sıkıldım hıc arastırmada yapmaz oldum sımdılık ıkı ıısm var ama kafamda ege ıle cagan ama yıne karrasızım ınsallh guzel bı ıısm bulabılırz

fatmacim merhaba sen ben soylemeden yazmissin benim oglusumu cok iyi olmus canim cok tesekkur ederim ismide belli olur olmaz soyleyecegim. cok tartismali durumlardayiz isim konusunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…